II. Liga Mladih
FORZA BATE SVI U GLAS napisao:CIJENJENI FORUMAŠI DRUGE LIGE EVO OVA PROGNOZA (8 KOMENTAR) JE UJEDNO I MOJE ZADNJE JAVLJANJE NA OVAJ FORUM.
TREBALA JE BIT BAZA, ALI IMA PREVIŠE KAKO STE REKLI "PROFESIONALNIH AMATERA" ,PA SE ZBOG MIRA U KUĆI ODJAVLJUJEM.
HVALA SVIMA NA DOBRODOŠLICI I PODRŠCI BIT ĆU I DALJE UZ VAS NA FORUMU.
ŠTETA!!!
Zewa - Colo colo.........2:1
Utakmica tvrda, mi sa dvi zamjene čvrsta obrana, Colo colo bez pravog riješenja, 2:0 do 30 sekundi prije kraja, Banić za 2:1 i to je sve !!!! Moje mišljenje čista i zaslužena pobjeda, dosta slična utakmica prošlogodišnjoj di smo vodili 2:1 do min. prije kraja i izgubili 2:3 kad je Colo colo igralo s golmanom !! Iskreno bija sam uvjeren u našu pobjedu (mada kola uvijek mogu otić niz brdo...šta se reće) i bez obzira na puste izostanke (praktički bez cile prve postave smo igrali) jer sam gleda Colo colo par utakmica i nešto ne štima u njihovoj igri s obzirom na pojedinačnu kvalitetu koju imaju(Keran,Banić.Vice,Duje) da ne nabrajam više !!!!
Inaš Smrdečija - Zlatarija Dvornik...........9:1 ( da devet jedan )
Baterija - Skalice ...................................5:3
Svilaja, budući si pratija našu utakmicu mislim da ćeš bit objektivan za komentar budući sam ja "možda" kao voditelj Zewe subjektivan !!!!
Možda najbolje situaciju oslikava izjava Kerana iz Cola cola da smo mi na terenu dali 120% !!!!!
Utakmica tvrda, mi sa dvi zamjene čvrsta obrana, Colo colo bez pravog riješenja, 2:0 do 30 sekundi prije kraja, Banić za 2:1 i to je sve !!!! Moje mišljenje čista i zaslužena pobjeda, dosta slična utakmica prošlogodišnjoj di smo vodili 2:1 do min. prije kraja i izgubili 2:3 kad je Colo colo igralo s golmanom !! Iskreno bija sam uvjeren u našu pobjedu (mada kola uvijek mogu otić niz brdo...šta se reće) i bez obzira na puste izostanke (praktički bez cile prve postave smo igrali) jer sam gleda Colo colo par utakmica i nešto ne štima u njihovoj igri s obzirom na pojedinačnu kvalitetu koju imaju(Keran,Banić.Vice,Duje) da ne nabrajam više !!!!
Svilaja, budući si pratija našu utakmicu mislim da ćeš bit objektivan za komentar budući sam ja "možda" kao voditelj Zewe subjektivan !!!!
Možda najbolje situaciju oslikava izjava Kerana iz Cola cola da smo mi na terenu dali 120% !!!!!
FORZA BATE SVI U GLAS napisao:CIJENJENI FORUMAŠI DRUGE LIGE EVO OVA PROGNOZA (8 KOMENTAR) JE UJEDNO I MOJE ZADNJE JAVLJANJE NA OVAJ FORUM.
TREBALA JE BIT BAZA, ALI IMA PREVIŠE KAKO STE REKLI "PROFESIONALNIH AMATERA" ,PA SE ZBOG MIRA U KUĆI ODJAVLJUJEM.
HVALA SVIMA NA DOBRODOŠLICI I PODRŠCI BIT ĆU I DALJE UZ VAS NA FORUMU.
Čestitke na pobjedi i budi ozbiljan i nastavi sa komentarima na forumu !!!!
zewa napisao:Zewa - Colo colo.........2:1
čude li se zlatari kako ih je namazalo
zewa napisao:Žaj mi je šta nema nikoga od njih da daju kakvu izjavu, ono šta su meni rekli zaslužena pušiona a još kad vam dođe Matija na po sezone, pozdrav priki Poljaku, počeli ste igrat od kad ste izgubili od Zewe
Ne triba ti pozdravljat Poljaka kad on ne zna sta je internet!!Kad ste nam vi ugasili svitlo u 8 minuti kod naseg vodstva od 2:0!!!
Evo da se i ja javim nisam pisa na forumu ima sto godina.
Mislim da je današnji dan dokaza da nema izrazitih favorita u nasoj ligi.
Svaka ekipa moze dobit svaku. Colo-colo možda najbolje izgleda na terenu, ali ima igre protiv njih šta je zewa dokazala danas.
Par ekipa je bolje za malo od drugih, ali uz dobar dan ovih "lošijih" svega može bit.
Mislim da ce se tribat sacekat do pola sezone sa nekim ozbiljnijim prognozama.
Mislim da je današnji dan dokaza da nema izrazitih favorita u nasoj ligi.
Svaka ekipa moze dobit svaku. Colo-colo možda najbolje izgleda na terenu, ali ima igre protiv njih šta je zewa dokazala danas.
Par ekipa je bolje za malo od drugih, ali uz dobar dan ovih "lošijih" svega može bit.
Mislim da ce se tribat sacekat do pola sezone sa nekim ozbiljnijim prognozama.
svilaja napisao:zewa pokažite se danas i pružite dostojan otpor COLO COLO brici.
Svaka čast ZEWI na zasluženoj pobjedi pROTIV favoriziranog navodno COLO COLA BRICE.
Čvrstom odbranom , odgovornoj igri i nadasve fantastičnoj pristupu utakmici dokazali su da se praktički bez ijedne zamjene pobjedi momčad koja također igra odgovorno i pristup igri im je dobar.
Ugodno me je iznenadio moj poslovni partner Maroš koji je odigrao utakmicu vrhunski i bez greške, bez nekoga velikoga znanja ali strašno odgovorno i borbeno, dalje moj bivši kolega KRAGIČ, bio je pravi fantazista dao je par pravih baluna koji kojih se ne bi postidio i ROBERT PROSINEČKI.
Ipak po meni najbolji je bio strijelac prvoga gola, COLO COLO bez ideje.
čestitka JOŠ JEDAN PUT , TAKO SE BRANI BOJE KLUBA.
moj SUSID HRSTIČ dobar, jednostavan.
UVIIIIIJEK TVRDO Č,.
UTAKMICA KOREKTNA SUCI PROLAZNA OCJENA.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
12:00 Zewa : Colo Colo Friz. salon Neno 2:1
12:55 Inaš Smrdečija : Zlatarija Dvornik 9:1
13:55 Best of Skalice : Baterija 3:5
14:50 Max & Moris : MNK Etiri' Hansaflex 4:1 (ili 5:1 nisan siguran))
15:50 MNK Jel nećeš : Forza Maroco 2:6
Veseli mornari : Pekara Babić 3:4 (5 minuti prije kraja)
Neslužbena tablica (ako je ostalo 4:3 za pekaru babić):
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Dulux 12
5. Zewa 14
6. Pekara Babić 12
7. Smrdečija 11
8. Forza Morocco 10
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Best of Skalice 4
13. Veseli mornari 2
ILI (ako su mornari izjednačili):
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Dulux 12
5. Zewa 14
6. Smrdečija 11
7. Forza Morocco 10
8. Pekara Babić 10
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Best of Skalice 4
13. Veseli mornari 3
Uskoro izvještaj sa naše utakmice u kojoj smo napokon odigrali kvalitetno od početka do kraja i zasluženo slavili sa 6:2.
:)
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Dulux 12
5. Zewa 14
6. Pekara Babić 12
7. Smrdečija 11
8. Forza Morocco 10
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Best of Skalice 4
13. Veseli mornari 2
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Dulux 12
5. Zewa 14
6. Smrdečija 11
7. Forza Morocco 10
8. Pekara Babić 10
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Best of Skalice 4
13. Veseli mornari 3
Uskoro izvještaj sa naše utakmice u kojoj smo napokon odigrali kvalitetno od početka do kraja i zasluženo slavili sa 6:2.
forza morocco napisao:12:00 Zewa : Colo Colo Friz. salon Neno 2:1
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Dulux 12
5. Zewa 14
6. Pekara Babić 12
7. Smrdečija 11
8. Forza Morocco 10
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Best of Skalice 4
13. Veseli mornari 2
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Dulux 12
5. Zewa 14
6. Smrdečija 11
7. Forza Morocco 10
8. Pekara Babić 10
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Best of Skalice 4
13. Veseli mornari 3
Uskoro izvještaj sa naše utakmice u kojoj smo napokon odigrali kvalitetno od početka do kraja i zasluženo slavili sa 6:2.:)
bravo forza moroco baš san se zabrinija kako niko nepiše rezultate