FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

zivac18

Novi član

Post 19 vel 2015, 00:23

Sto to ima u ljudima tuzno...??!!

Sad znam zasto nisan do sad cita ovaj forum. Jer ga ljudi koriste da govore svoja misljenja o ljudima i svemu ostalom pod nekakvim skrivenim nadimcima.
Prvo bi sta u obranu svog voditelja (trenutno odsutnog). Sta se tice petog termina sta tebe briga i bilo koga drugog ako nisi nas clan koliko cemo mi sta placat. I da posten je jer je receno da se tako otplacuje kamera od pocetka.
Isto tako ne vidim kakve koristi tocno ima iko od nekog sta igra za nas. Sta se tice nekakvih krada a ja znam za jednu, igra san za 373287 ekipa i jedino na fesbu je taj problem se zna dogodit. Situacija u svlacionici i postivanja jedni drugih mislin da nikad nije bila bolja.
Momci koji su otisli mislin da su odlicni igraci i osobe i da niko nikome nema sta zamjerit di ce igrat. Ali zna se kako se rastaje sa nekom ekipom pogotovo kako kazete da su nesto joj i pridonili. Ako ti nesto smeta unutar ekipe onda razgovaras isprid svih. Ja ni dan danas neznan koji je problem nasta tu. Jedino znam da je Mikulic najpostenije reka da nece vise igrat i to je to. Niko nikog nece silit niti tlacit radi toga pa ovo je 5 liga ljudi.
Zato gledajte svoja posla a ako cete vridat onda se ne sakrivajte po forumima nego lipo recite u facu sta imate. Dok lola nije tu ja san otvoren za komunikaciju :wink:
Hvala i dovidenja! Odgovore i neke replike primam usmenon jer neman ja vrimena da ode gubin dane!
Lijep pozdrav!
<<

DrugCkalja

Član

Post 19 vel 2015, 00:42

+1 na ovo gore
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 19 vel 2015, 10:11

SLOVENAC napisao:Bravo admine, svaka čast.
Na forumu ove lige se vriđa srbe, veliča ustaše i pljuje se po ljudima.Ksenofobija, šovinizam i klevetanje.Sve tri stvari utužive i zabranjene zakonom a admin spava.Spavaj ti spavaj dok ne budeš morao na jedan mali informativni razgovorčić.

kaki si ti slovenac br'te i šajkače su srbinima zabranjene pa su tako došli na dodjelu srebra na rukometu, samo sta je to rukomet... ako oni to mogu možemo i mi bit Ustaše. Srbine ja ne mrzim dapače po meni bolji ljudi nego Hrvati (iako danas ćešvrlo rijetko naić na pravog Hrvata, jedino u Hercegovini) . Ali to je baza, ne razumiš interne sapunjarske baze i šta da ja sad tu objašrnavan ka debil kad neš razumit
=U= pozdrav!
GDJE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI SAPUNI SAMO TEBI VJERNI SAMO TEBI ODANI
<<

admin

Site Admin

Post 19 vel 2015, 10:38

Idući forumaš koji bude spominjao "crvene", "plave", "crne" i sl. dobit će ban.

Nadalje, ako netko ima vremena i volje moderirati forum tj. čitati svaki post i "glumiti policajca" neka se slobodno javi na mail: forum.admin@umn-split.hr jer ja za to nemam ni vremena ni volje.
Ja održavam tehnički dio foruma i sve što spada pod "tehnički".
Za "psihijatrijski" dio foruma (čitanje i moderiranje postova) je raspisan natječaj.
<<

ervin bulku

Član

Post 19 vel 2015, 12:34

21.02.2015. 15:00 ZRNO SOLI : LAVANDIN ZA UMIVANJE 1 zrno soli grabi prema tituli, za 2-3 kola bi prvenstvo tribalo bit rijeseno
21.02.2015. 15:55 GRADSKI KOTAR BAČVICE : GASTRO RIBARNICE BRAČ 1 gastro ide po novi poraz
21.02.2015. 16:55 LAŠKO CLUB : DŠR KMAN 1 kman vec neko vrime ocajan tako da ocekujen laganu pobjedu laskog

vratia se spaco jos kad bi se i bulku vratia uzeli bi kup
https://www.youtube.com/watch?v=iFtdVqRw_N4
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 19 vel 2015, 12:56

špaco LEGENDA najbolji potez ove sjebane uprave.
<<

riri

Član

Post 19 vel 2015, 14:23

neću se zamarat sa gori navedenim temama i idem direkt na sport...

SLOBODAN D.D.K. LOKVE ____________________________no more chivas

21.02.2015. 15:00 ZRNO SOLI LAVANDIN ZA UMIVANJE ________________1, barem 2 razlike ako zrno bude raspucano i više.ali pošto sapuni najavljuju svašta a možda oni znaju i nešto više o pripremama svoje momčadi možda i ne bude baš tako lagano za zrno soli

21.02.2015. 15:55 GRADSKI KOTAR BAČVICE GASTRO RIBARNICE BRAČ _____________________________1, hendikep -6 ako ribarnice ne budu pametnije nego dosad.trebali bi iskoristit kratku klupu baća i barem ne primit više od 5 komada.

21.02.2015. 16:55 LAŠKO CLUB DŠR KMAN ___________________________1, kman je zna bit neugodan laškon ali u kakvom su stanju sad ne znan ima li smisla išta drugo očekivat osim pobjede laškog

dođite na fesb pa vidite :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 19 vel 2015, 19:49

Lavandin igra napokon kako triba igrat, možda su im se poklopile jake ekipe u najbolje vrijeme radi nekog kao raspada sistema (lokve i kman) ali evo ova zadnja 3 kola igraju vrhunski i ima ih dosta na klupi dolaze svi meni se čini i mislim da bogu dobit Zrno Soli. Sve će se pokazat u subotu, ne želin sad ispadat glup i reć da će Lavandin 100% dobit ali po meni ne vidin zašto ne kad imaju dobru priliku.
<<

RaulGonzalezBlanco

Novi član

Post 20 vel 2015, 02:28

Sapuniiiiiiii

Mi smo Sapuni, najjaci smo, najjaci!
<<

RaulGonzalezBlanco

Novi član

Post 20 vel 2015, 16:53

20. kolo - prognoza

21.02.2015.15:00ZRNO SOLI:LAVANDIN ZA UMIVANJE1
Ludi Sapuni sa FESB-ove tribine!! Koliko god Sapuni bili najveci i iako je Lavandin naniza 3 pobjede i sve bolje i bolje igraju, ne gube vise bzvz bodove, triba bit realan i rec da za Zrno soli ne bi tribalo imati vecih problema, iako ocekujen zanimljivu utakmicu!
21.02.2015.15:55GRADSKI KOTAR BAČVICE:GASTRO RIBARNICE BRAČ1x
Dobro ce bit ako ih se skupi za jednu ekipu, a kamoli dvi, obe ekipe su izraketirane crvenima i ozljedama pa me ne bi iznenadilo da upadne neki x, ma da Bace ako dodu u vecem broju tribaju to dobit.
21.02.2015.16:55LAŠKO CLUB:DŠR KMAN1
Lasko bi ovo bez vecih problema tribalo dobit, jos uz povratak Carevica.. Kman u sve vecem padu, pitanje je kad ce ih Lavandin prestic..
<<

promatrac

Novi član

Post 20 vel 2015, 20:47

Zrno soli - Lavandin za umivanje 1(7,8 razlike)

Realno jako losa ekipa lavandina plus "navijači" koji ae tako zovu a veze s navijanjem nemaju. Cua sam da ce ovo kolo doc dva tri policajca koja ce ih potirat i omogućit da se bez klauniziranja odigra ovo kolo.

Bačvice - Brač 1

Neman sta rec dupli hendikep.

Lasko - Kman x

Kman bi moga iznenadit.
<<

RaulGonzalezBlanco

Novi član

Post 21 vel 2015, 00:19

promatrac13 napisao:riri i ervine zrno soli je najsmjesnija ekipa u ligiu skupa sa vama dvojicom... sa laskim i kmanom nemogu stat u istu recenicu... lasko ih je tribalo dobit pukom srecom nije... jer njihov voditelj kaze na poluvremenu njima ovih 6 stativa laskog nije samo srica... znaci ubili smo ih... kman je jedini konkurent laskom jer momci znaju igrat pa cak i bace su bolje od zrno soli. vas dva klauna zivite u svijetu bajki.... ja vas budim iz tog svijeta i kazem lasko kman i bace jedini mogu se borit za prvo misto... naravno da navijamo da lasko bude prvak...

Kakav heroj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
<<

ervin bulku

Član

Post 21 vel 2015, 09:29

raule gonzalezu znan da san ja idol mladima u ovoj ligi ali ti si nakon ova dva komentara posta moj idol. dodi u raulovon dresu da ti danas poljubim kopacku
<<

RaulGonzalezBlanco

Novi član

Post 21 vel 2015, 10:40

Uvazeni gospodine Bulku upravo zbog vas i gospodina Ririja pratin forum, doduse malo san kasno skuzija da postoji, ali mlad san ima vrimena :D ,jer u 99% slucajeva dajete realne i zanimljive prognoze i komentare! Naravno vidljiva je moja velika ljubav prema Sapunima, nemojte mi na tome zamjeriti!
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 21 vel 2015, 13:56

raulgonzales mislia san na pocetku da si ti neki sa tribine al sad vidin da nisi... ko si ti brate?
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2014/2015