1. CONTY - zasluženo prvi, od samoga početka nametnuli su se kao jedni od favorita za naslov. Još ako u zaostaloj utakmici dobiju Split 3, bit će ih jako teško uhvatiti...
2. RESTORAN TAMARIS - dobar dio sezone su se jedva krpali i provlačili, ali kad su u punom sastavu po meni su odlična ekipa. U posljednje 2 utakmice su pokvarili dojam...
3. SPLIT 3 - po meni najozbiljnija momčad lige: svaku utakmicu dođu s minimalno 8 igrača i 2 golmana. Imaju 2-3 vrhunska igrača.
4. K.O. LIBRI - s 2 poraza u posljednja 3 kola su izgubili korak s vodećima. Po meni će se teško umiješati u borbu za naslov, iako valja uzeti u obzir da su ih ozljede koštale boljeg bodovnog salda.
5. C.B. ALBATROS - ugodno iznenađenje lige. Počeli su slabo, ali iz kola u kolo su igrali sve bolje. Realno, teško je očekivati da mogu bolje od 5.mjesta...
6. MAZDA AUTOMOBILIA - počeli su s 4 pobjede i bili hit lige, pa nanizali 6 poraza. S nove 3 pobjede su se održali u sigurnoj sredini.
7. HOPS SPLIT - dugo sam napominjao kako je riječ o vrlo dobroj i neugodnoj ekipi, iako su prvih 5 kola bili bez bodova. Već 8 kola su neporaženi (6 pobjeda, 2 remija) i u nastavku će bit neugodan protivnik svakome.
8. STARI PLAC ADOREA - vrlo dobra i čvrsta ekipa, dugo su bili među prvih 5, ali posljednja 4 kola su uhvatili samo 1 bod. U nastavku će im biti još teže bez Grizelja...
9. PAPIĆ TOURS - solidna ekipa; na tablici su upravo ondje gdje sam ih i očekivao, čvrsta sredina između 6.-9.mjesta
10. F.C. UNITED - borba za ostanak njihova je realnost, a za sada zahvaljujući odličnom Sirovici nemaju velikih briga
11. ETIRI - dugo su bili na začelju i vidio sam ih kao najslabiju momčad lige. Ali doveli su nekoliko pojačanja i zaradili dovoljno bodova da isplivaju iznad zone ispadanja. Bit će borba do zadnjeg kola...
12. ISPOD PELE - svaka čast na trudu, ali mislim da bez ozbiljnih pojačanja će sigurno ispasti iz lige.
13. EL CAMINO - prije sezone su svi za njih rezervirali "fenjer", a unatoč nekim pojačanjima izgleda da bi tako moglo i završiti...
14. S.S. KOMIN - bez ikakve dvojbe najveće razočarenje sezone. Nije da ne znaju igrati balun, ima tu dobrih pojedinaca, ali očito tu nešto ne štima. Ipak, uz ozbiljniju igru (pogotovo u obrani) i nekog voditelja koji bi ih malo posložio, mislim da bi bez problema ostali u ligi.