FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 02 lis 2014, 19:51

Evo da imate šta komentirat.
Da ponovim: DDK Lokve - Laško 2 : 4 i zaslužena pobjeda protivnika.
A sad malo o sudcima.Neću se vatat za sitnice ali činjenica da u prvom poluvrimenu protivnik ima 2 a mi 1 faul i činjenica da u drugom poluvrimenu protivnik ima 2 a mi 6 faulova, govori sama za sebe. Kriterij !
E sad molim ostale forumaše da mi odgovore na ova dva pitanja.

1.Pri rezultatu 0 : 0 (peta minuta ut.) protivnički golman IGRA RUKOM VAN 6 METARA.Sve se događa ispred očiju sudca Klepića (i ispred očiju kontrolora suđenja g.Petričevića i g.Grgurinovića koji su bili na tribinama). Sudac svira aut umjesto da isključi protivničkog golmana. Lokve grubo oštećene!
http://youtu.be/xn-EmLxfgnw

2.Također u prvom poluvremenu 3 naša igrača u kontri. Zadnji igrač protivnika je sapleo našeg igrača koji je već gurnuo loptu pored njega i ulazi u izglednu situaciju za gol.Sudac daje žuti karton a po meni je to crveni koliko se razumijem u pravila.Opet smo oštećeni.
Molim vas ispravite me ako griješim.
http://youtu.be/KbifBNLbes4
<<

Broj 69

Novi član

Post 02 lis 2014, 20:04

Evo pogleda san ova dva videa I slazen se s tobon.Grubo ste osteceni po mom misljenju,pogotovo kod prve situacije di sudac tocno gleda u golmana.sta se tice druge,koliko ja znam zadnji igrac radi faul u cistoj prilici .po meni crveni karton
<<

riri

Član

Post 02 lis 2014, 20:37

Vinnie Jones napisao:Evo da imate šta komentirat.
Da ponovim: DDK Lokve - Laško 2 : 4 i zaslužena pobjeda protivnika.
A sad malo o sudcima.Neću se vatat za sitnice ali činjenica da u prvom poluvrimenu protivnik ima 2 a mi 1 faul i činjenica da u drugom poluvrimenu protivnik ima 2 a mi 6 faulova, govori sama za sebe. Kriterij !
E sad molim ostale forumaše da mi odgovore na ova dva pitanja.

1.Pri rezultatu 0 : 0 (peta minuta ut.) protivnički golman IGRA RUKOM VAN 6 METARA.Sve se događa ispred očiju sudca Klepića (i ispred očiju kontrolora suđenja g.Petričevića i g.Grgurinovića koji su bili na tribinama). Sudac svira aut umjesto da isključi protivničkog golmana. Lokve grubo oštećene!
http://youtu.be/xn-EmLxfgnw

2.Također u prvom poluvremenu 3 naša igrača u kontri. Zadnji igrač protivnika je sapleo našeg igrača koji je već gurnuo loptu pored njega i ulazi u izglednu situaciju za gol.Sudac daje žuti karton a po meni je to crveni koliko se razumijem u pravila.Opet smo oštećeni.
Molim vas ispravite me ako griješim.
http://youtu.be/KbifBNLbes4

sa prvon situacijon se slazem s tobon i nemoguće da sudac nije vidio ruku jer se dogodilo metar ispred njegovih očiju.tu vas je oštetio dobrano.
drugu je dobro dosudio.crveni karton bi bio da je suparnik bio iza tvog igrača i faulirao ga,a ovako je to samo faul za žuti.
dobro je da stavljaš ovakve situacije da svi vide uključujući i suce.

kakva ti je prognoza za kolo u subotu
<<

ervin bulku

Član

Post 02 lis 2014, 21:07

s prvon situacijon se u potpunosti slazen s ririjen i gospodinon lolicen, a sto se tice druge situacije i po onome sta san ja upucen u pravila mislin da je zuti ispravno dosuden jer se ka zadnji igrac uzima onaj igrac koji je najblizi svon golu, dakle uzima se i golman tako da je u ovon slucaju golman zadnji igrac a ovaj koji pravi faul predzadnji tako da je to dobra odluka. ocekujen cut prognoze ostalih jer mi se cini nevjerojatno da niko osin lokvi nema nikakvih predstavnika na forumu.
p.s. riri, prognoze cu postavit kasnije
<<

Broj 69

Novi član

Post 03 lis 2014, 01:21

ervin bulku napisao:s prvon situacijon se u potpunosti slazen s ririjen i gospodinon lolicen, a sto se tice druge situacije i po onome sta san ja upucen u pravila mislin da je zuti ispravno dosuden jer se ka zadnji igrac uzima onaj igrac koji je najblizi svon golu, dakle uzima se i golman tako da je u ovon slucaju golman zadnji igrac a ovaj koji pravi faul predzadnji tako da je to dobra odluka. ocekujen cut prognoze ostalih jer mi se cini nevjerojatno da niko osin lokvi nema nikakvih predstavnika na forumu.
p.s. riri, prognoze cu postavit kasnije

Također se slažem u potpunosti sa prvom situacijon ali nisan siguran dali se golman gleda ko zadnji igrac,ako je onda je zuti a ako nije onda je crveni karton :D
<<

ervin bulku

Član

Post 03 lis 2014, 11:24

evo gleda san pravila i bija san u pravu za zadnjeg igraca, ovdi je link na kojen je najbolji prijevod fifinih pravila od sezone 2012-13 i pravila kojih se udruga drzi u dobrih 90% slucajeva
http://ufsiks.com.ba/wp-content/uploads ... -12-13.pdf

a sad prognoza

04.10.2014.14:00LAŠKO CLUB:ZRNO SOLIx
Podjednake ekipe koje ce se borit za 2-3 misto
04.10.2014.14:55GASTRO RIBARNICE BRAČ:LAVANDIN ZA UMIVANJE2
prednost dajen gostima zbog iskustva i navijacke skupine sapuni
04.10.2014.15:55GRADSKI KOTAR BAČVICE:CHIVAS1
bace mi se pare bolje nego sto to tablica pokazuje
04.10.2014.16:50DŠR KMAN:D.D.K. LOKVE1
kman je za mene favorit za naslov
<<

Broj 69

Novi član

Post 03 lis 2014, 11:50

Moje prognoze imas na prosloj stranici,jos mi je rano govorit o favoritima,mislim da ima par podjednakih ekipa,pogleda san oba kola,jedino sta san primjetia da ekipa zrna soli ima veliku klupu I da su trkacki mocni.to bi moga bit isto vazan faktor.kman I lasko isto vrlo dobri.lokve ce se sigurno dignit u igri,ostali ipak mozda malo slabiji.
<<

riri

Član

Post 03 lis 2014, 12:27

da se nadovežem na priču oko druge situacije i pravilo po novom,barem je tako bilo prošle sezone a za ovu ne znam.
istina je da je u futsalu golman zadnji igrač,ali prošle sezone je udruga uvela da ako igrač ide 1 na 1 s golmanom i suparnik ga namjerno faulira jer je u izglednoj situaciji za gol onda je to crveni karton bez obzira što nije zadnji igrač. udruga je to bila uvela,a ne znan da li vridi i ove godine, jer je bilo više slucajeva namjernog udaranja kad bi netko išao sam na golmana. tu se razlikuje udruga od futsal pravila i mislim da je tako bolje.
a u situaciji s lokvama igrač lokvi nije bio bliže golu od obrambenog i zato je faul ali samo žuti. u slučaju da ga je ovaj prešao pa ga obrambeni onda faulirao dok ovaj ide 1na1 to bi bio crveni.
zato treba provjeriti prije utakmica sa sucima je li to još vridi
<<

riri

Član

Post 03 lis 2014, 12:39

i usput slažem se sa dotičnima da je još rano pričat o favoritima ali čisto radi nekog sportskog gušta prognoza je dobrodošla :oops:
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 03 lis 2014, 16:22

04.10.2014.14:00LAŠKO CLUB:ZRNO SOLI2
gost je kvalitetnija momčad
ako lavandin dodje u punom sastavu
ako se skupe i budu igrali nogomet umisto da se svadjaju sa sudcima
04.10.2014.16:50DŠR KMAN:D.D.K. LOKVE2
nismo još u punom sastavu ali bit ćemo jači igrački nego prošlu utakmicu
[/quote]
<<

PUMPLE

Član

Post 04 lis 2014, 12:09

To pravilo o zadnjem igraču iz sezone '12./'13. više ne vrijedi. U UMN-u se primjenjuju FIFA futsal pravila i nema razlike. Dakle, od prošle sezone primjenjuje se pravilo po kojem se spriječavanje izgledne prilike za postizanje zgoditka kažnjava isključenjem (crveni karton). Npr., igrač ide sam na vratara, a obrambeni igrač ga ruši - to je prekršaj za isključenje. Treba se uzeti u obzir položaj i smijer kretanja napadača, udaljenost od vrata, položaj obrambenih igrača, te položaj vratara. Ne može biti izgledna prilika ako napadača ruši posljednji obrambeni igrac uz aut crtu... To je obečavajuća prilika koja se može sankcionirati jedino opomenom (žuti karton).
Eto malo edukativnog posta od mene.
<<

ervin bulku

Član

Post 04 lis 2014, 23:34

ervin bulku napisao:a sad prognoza

04.10.2014.14:00LAŠKO CLUB:ZRNO SOLIx
Podjednake ekipe koje ce se borit za 2-3 misto
prednost dajen gostima zbog iskustva i navijacke skupine sapuni
bace mi se pare bolje nego sto to tablica pokazuje
04.10.2014.16:50DŠR KMAN:D.D.K. LOKVE1
kman je za mene favorit za naslov

evo nakon odigranog kola samo komentar na videno

1 utakmica 0:0 lasko imalo vise prilika u prvon poluvremenu dok in najbolji igrac (br 10) nije otisa, u drugon nista posebno s nijedne strane sve do zadnje minute kad zrno soli ide u kontru 2 na golmana i tukac na drugoj stativi falije sve.

2 utakmica isla po prognozi prvih 10 minuta dok je lavandin vodija 4:0 ali tada se riba koju je ekipa ribarnice izila za marendu slegla i napokon su poceli igrat, na kraju pobjeda bracana uz 4-5 golova igraca s brojen 10

3 utakmica po prognozi, bace ce nastavit svoj uzlet prema vrhu dok su chivasi zasad izgubljeni i morat ce se malo trznit ako ista misle napravit

4 utakmica "moj" kman ispunija ocekivanja i dobija lokve
<<

riri

Član

Post 05 lis 2014, 09:34

1. zrno soli propustilo 30 sekundi prije kraja posolit laško. bolje da je kuran sam pucao a ne dodavao. sve u svemu dobra i čvrsta utekmica kako i priliči nazovimo derbiju
2. lavandin prolio vodstvo kroz odvod.dokaz da se ne smi opustit protiv nikoga
3. od početka u jednom smjeru što su baće i iskoristile rutinirano
4.lokve su me opet razočarale.nisam očekivai da će kman s lakoćom i bez otpora rješit drugi jučerašnji derbi
<<

Broj 69

Novi član

Post 05 lis 2014, 17:05

Dobar san prognozer,sve san falia :D,ali iduca subota ce bit odlicna derbi kman zrno soli jedva cekan :D
<<

igrac vise na klupi

Novi član

Post 07 lis 2014, 08:11

5 - liga - IGRAC TRAZI EKIPU

5 - liga - IGRAC TRAZI EKIPU
Lijep pozdrav svima!

Igrac (28 godina) trazi ekipu u 5. ligi za sezonu 2014/2015. Ako je nekome od vas potreban igrac za popuniti klupu tu sam... :)

Unaprijed zahvaljujem svima!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2014/2015