5B liga mladih
GOF-Petričevo 2:0
Zaista jedna vrlo teška utakmica za obje ekipe.Vrlo hladno,na momente jaka,hladna,neugodna kiša.Sve su to dečki junački izdržali a mora se naglasiti da su obje ekipe igrale bez rezervi.Ja jesam prijavio 7 imena ali Dejo i ja nismo imali ni namjere ulazit.Ja bi se samo izblamirao jer nikada nisam igrao a Dejo je tek nedavno izišao iz bolnice i sigurno nije spreman za napore.Ipak,smatram da smo zasluženo dobili Petričevo sa 2:0 iako nas je naš vratar spašavao nekoliko puta i to vrlo atraktivno.Mi smo od svojih 6/7 prilika iskoristili dvi i to je bilo dovoljno za jučerašnju pobjedu i održavanje kakve takve nade da bi na kraju mogli bit do 8-mog mjesta što je i bio neki plan na početku u slučaju da se formira jedinstvena 5-ta liga sljedeće sezone.Ali,ako se ovako budemo odnosili prema svojim obavezama(čast iznimkama)loše nam se piše u nastavku jer čeka nas do kraja još 6 za nas vrlo teških rivala.
Zahvala svoj petorici mojih igrača za pruženo u nedilju a oni koji nisu došli neka malo promisle i uozbilje se.
Pozdrav!
Zaista jedna vrlo teška utakmica za obje ekipe.Vrlo hladno,na momente jaka,hladna,neugodna kiša.Sve su to dečki junački izdržali a mora se naglasiti da su obje ekipe igrale bez rezervi.Ja jesam prijavio 7 imena ali Dejo i ja nismo imali ni namjere ulazit.Ja bi se samo izblamirao jer nikada nisam igrao a Dejo je tek nedavno izišao iz bolnice i sigurno nije spreman za napore.Ipak,smatram da smo zasluženo dobili Petričevo sa 2:0 iako nas je naš vratar spašavao nekoliko puta i to vrlo atraktivno.Mi smo od svojih 6/7 prilika iskoristili dvi i to je bilo dovoljno za jučerašnju pobjedu i održavanje kakve takve nade da bi na kraju mogli bit do 8-mog mjesta što je i bio neki plan na početku u slučaju da se formira jedinstvena 5-ta liga sljedeće sezone.Ali,ako se ovako budemo odnosili prema svojim obavezama(čast iznimkama)loše nam se piše u nastavku jer čeka nas do kraja još 6 za nas vrlo teških rivala.
Zahvala svoj petorici mojih igrača za pruženo u nedilju a oni koji nisu došli neka malo promisle i uozbilje se.
Pozdrav!
15.04.2012. 11:00 CORPO MORTO KA´1.....................2
15.04.2012. 11:55 KREMPIJ CAFFE BAR VATRA..........1
15.04.2012. 12:55 F F K KRTICA.................................1
15.04.2012. 13:50 VOLE GRADELE GOF......................1
15.04.2012. 14:50 U B B JEL NEĆEŠ.....................1
15.04.2012. 15:45 MNK PETRIČEVO UZALUDAN TRUD....x
15.04.2012. 16:45 ELCLASICO BALLANTINES........1
15.04.2012. 17:40 F.C. KAVANA CLUB RIVA BOL......1
15.04.2012. 11:55 KREMPIJ CAFFE BAR VATRA..........1
15.04.2012. 12:55 F F K KRTICA.................................1
15.04.2012. 13:50 VOLE GRADELE GOF......................1
15.04.2012. 14:50 U B B JEL NEĆEŠ.....................1
15.04.2012. 15:45 MNK PETRIČEVO UZALUDAN TRUD....x
15.04.2012. 16:45 ELCLASICO BALLANTINES........1
15.04.2012. 17:40 F.C. KAVANA CLUB RIVA BOL......1
Ryan Giggs napisao:15.04.2012. 11:00 CORPO MORTO KA´1.....................1x-virujen da bi corpo moga namucit prosjecnu momcad KA'1
15.04.2012. 11:55 KREMPIJ CAFFE BAR VATRA..........1-S obzirom kako vatra igra drugi dio sezone,krenpij bi treba do bodova,ali vatra moze dobro odigrat,zato oprez krenpijevci
15.04.2012. 12:55 F F K KRTICA.................................1-kolodvoru treba pobjeda za samopouzdanje,virujen da ce moj prijatelj Miho to poslozit kako treba
15.04.2012. 13:50 VOLE GRADELE GOF......................1-ovde se nebi složija sa gigsovon prognozom,iako su gradele neugodna ekipa,tipujem x2 na svoju ekipu,dvoznak jer bi mogla bit tvrda utakmica
15.04.2012. 14:50 U B B JEL NEĆEŠ.....................1-ovde se nema puno toga za dodat,trebala bi bit cista jedinica
15.04.2012. 15:45 MNK PETRIČEVO UZALUDAN TRUD....1 na petricevo jer mislim da su bolja ekipa
15.04.2012. 16:45 ELCLASICO BALLANTINES........1-nevirujen da ce clasico kompromitirat poziciju na tablici,simpaticni "pijanci" ce morat bodove trazit drugi put
15.04.2012. 17:40 F.C. KAVANA CLUB RIVA BOL......1-danas sam pogleda utakmicu kavane u kupu protiv moje druge ekipe fc.uniteda iz 5a,koju je kavana moran priznat zasluženo dobila,ali da je united bija cvršci i odlucniji neznan sta bi bilo-ipak protiv rive bol bi trebali do sva 3 boda,osim ako riva bol ne odigra ozbiljnije
FC_Kavana_Club napisao:dovoljno su cvrsti bili, napravili su 8 prekrsaja sve skupa,5 u drugom pol...dovoljno su i odlucni bili, 4 puta su zabili...jedino bi nas dobili da su bolji od nas, a kako nisu mi smo dobili njih..a tako ce bit i s rivom bol za 10 dana..
ja san i napisa da bi trebali dobit-lipo je vidit kad jedna ekipa odise sa toliko samopouzdanja,ali je isto tako loše kad prelazi u bahatost,smatran da nije u redu nikoga podcijenjivat jer se to zna odbit o glavu,a najteze je dobit kad si vec upisa bodove-zato i postoji ona stara da ko visoko leti-nisko pada,sretno u narednim utakmicama....
Dobra igra Kavane u kupu, al mogli su bolje (tj. sigurnije).
Unitedovi igrači igraju svak svoju igru i ne izgledaju kao ekipa. U par navrata super akcije, u ostatku utakmice nema zajedništva i čak ponekad letaju ko "dica sa ulice", al sve se to da ispravit konstantnim treninzima (ekipa svakako ima potencijala!)
Unitedovi igrači igraju svak svoju igru i ne izgledaju kao ekipa. U par navrata super akcije, u ostatku utakmice nema zajedništva i čak ponekad letaju ko "dica sa ulice", al sve se to da ispravit konstantnim treninzima (ekipa svakako ima potencijala!)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS...
vodstvu lige i ciloj upravi te da budu još bolji i da se još kvalitetnije skrbe za interese nas koji plaćamo.
svim momčadima i želim im šta više bodova(osim protiv nas) a šta manje kartona i ozljeda.
svim sudcima i delegatima i da ih prosvitli dragi Bog pa da budu još bolji i objektivniji a šta
manje bahati i zlonamjerni.
dragom koncesionaru Fesb-a i da shvati da smo i mi ljudi a ne zviri.
Svima skupa još jednom sretan i blagoslovljen USKRS ŽELI ekipa DDK LOKVE !!!
vodstvu lige i ciloj upravi te da budu još bolji i da se još kvalitetnije skrbe za interese nas koji plaćamo.
svim momčadima i želim im šta više bodova(osim protiv nas) a šta manje kartona i ozljeda.
svim sudcima i delegatima i da ih prosvitli dragi Bog pa da budu još bolji i objektivniji a šta
manje bahati i zlonamjerni.
dragom koncesionaru Fesb-a i da shvati da smo i mi ljudi a ne zviri.
Svima skupa još jednom sretan i blagoslovljen USKRS ŽELI ekipa DDK LOKVE !!!
Danas 10.4.2012,utakmica liga kupa-GOF-corpo morto 1:1 (sesterci 3:2)-prolaz gofa u izrazito opreznoj utakmici koju gof bolje otvara ali bez konkretnih pokusaja,posjed lopte na nasoj strani i strpljivo trazimo rupu u cvrstoj zoni(bunkeru) corpo morta koji je cak i ozbiljnije u par navrata zaprijetijo iz kontre ali sam pravovremenim intervencijama otklonija opasnost-pol. 0:0,u nastavku zabijamo za vodstvo koje smo mogli u par navrata i povecati,ali nismo pa se corpo morto odvazija i u par navrata ozbiljno ozbiljno zaprijetio te na 3.50 do kraja i izjednacijo(dosla je optuzba sa tribina da sam pustija gol i da je dogovoren X-zbog dodatne napetosti u prilicno negledljivoj utakmici)nakon zavrsetka utakmice u kojoj bi nas voditelj garry sigurno pocupao svu "kosu" od muke,jer iz moga gledista corpo morto je bija bolji i cak imao vise sansi,ali u ruletu šesteraca igrac corpo morta silovito trese gredu i usput bi zamolija organizatora da zbog regularnosti natjecanja pokusa ispravit udubinu koja je nastala nakon tog projektila-naši izvođaci su bili precizniji i prolazimo dalje-nadalje bih zamolio momke iz vole gradele da ponesu gradele ili da dođu sa juniorima u nedilju jer mi se cini da moja ekipa tesko moze nastupit u respektabilnom sastavu ali ko bude doša nek da sve od sebe da ne zavrsimo na gradele...pozdrav svima!
D-ex 15 napisao:Danas 10.4.2012,utakmica liga kupa-GOF-corpo morto 1:1 (sesterci 3:2)-prolaz gofa u izrazito opreznoj utakmici koju gof bolje otvara ali bez konkretnih pokusaja,posjed lopte na nasoj strani i strpljivo trazimo rupu u cvrstoj zoni(bunkeru) corpo morta koji je cak i ozbiljnije u par navrata zaprijetijo iz kontre ali sam pravovremenim intervencijama otklonija opasnost-pol. 0:0,u nastavku zabijamo za vodstvo koje smo mogli u par navrata i povecati,ali nismo pa se corpo morto odvazija i u par navrata ozbiljno ozbiljno zaprijetio te na 3.50 do kraja i izjednacijo(dosla je optuzba sa tribina da sam pustija gol i da je dogovoren X-zbog dodatne napetosti u prilicno negledljivoj utakmici)nakon zavrsetka utakmice u kojoj bi nas voditelj garry sigurno pocupao svu "kosu" od muke,jer iz moga gledista corpo morto je bija bolji i cak imao vise sansi,ali u ruletu šesteraca igrac corpo morta silovito trese gredu i usput bi zamolija organizatora da zbog regularnosti natjecanja pokusa ispravit udubinu koja je nastala nakon tog projektila-naši izvođaci su bili precizniji i prolazimo dalje-nadalje bih zamolio momke iz vole gradele da ponesu gradele ili da dođu sa juniorima u nedilju jer mi se cini da moja ekipa tesko moze nastupit u respektabilnom sastavu ali ko bude doša nek da sve od sebe da ne zavrsimo na gradele...pozdrav svima!
Ovakav izvještaj ne bi pročitao ni u SNovostima.Bravo D-ex15.Kako stoje stvari bićeš u novoj sezoni naš izvjestitelj sa travnatih terena jer mi parket možemo vidit samo ako dođemo u dvoranu pogledat kako igra Poliklinika Matulić.Tebi se smješi branka pa umjesto da zabijaš,a to si zadnje dvi sezone rijetko uspijevao,morat ćeš pazit da ti ga ne zabiju.
Pozdrav mome zetu i ostalim C.Mortovcima.Biće više sreće možda u 11 kolu kada se sastajemo po treći put ove sezone.Valjda će tada utakmica bit gledljivija.
Pozdrav!
garry napisao:D-ex 15 napisao:Danas 10.4.2012,utakmica liga kupa-GOF-corpo morto 1:1 (sesterci 3:2)-prolaz gofa u izrazito opreznoj utakmici koju gof bolje otvara ali bez konkretnih pokusaja,posjed lopte na nasoj strani i strpljivo trazimo rupu u cvrstoj zoni(bunkeru) corpo morta koji je cak i ozbiljnije u par navrata zaprijetijo iz kontre ali sam pravovremenim intervencijama otklonija opasnost-pol. 0:0,u nastavku zabijamo za vodstvo koje smo mogli u par navrata i povecati,ali nismo pa se corpo morto odvazija i u par navrata ozbiljno ozbiljno zaprijetio te na 3.50 do kraja i izjednacijo(dosla je optuzba sa tribina da sam pustija gol i da je dogovoren X-zbog dodatne napetosti u prilicno negledljivoj utakmici)nakon zavrsetka utakmice u kojoj bi nas voditelj garry sigurno pocupao svu "kosu" od muke,jer iz moga gledista corpo morto je bija bolji i cak imao vise sansi,ali u ruletu šesteraca igrac corpo morta silovito trese gredu i usput bi zamolija organizatora da zbog regularnosti natjecanja pokusa ispravit udubinu koja je nastala nakon tog projektila-naši izvođaci su bili precizniji i prolazimo dalje-nadalje bih zamolio momke iz vole gradele da ponesu gradele ili da dođu sa juniorima u nedilju jer mi se cini da moja ekipa tesko moze nastupit u respektabilnom sastavu ali ko bude doša nek da sve od sebe da ne zavrsimo na gradele...pozdrav svima!
Ovakav izvještaj ne bi pročitao ni u SNovostima.Bravo D-ex15.Kako stoje stvari bićeš u novoj sezoni naš izvjestitelj sa travnatih terena jer mi parket možemo vidit samo ako dođemo u dvoranu pogledat kako igra Poliklinika Matulić.Tebi se smješi branka pa umjesto da zabijaš,a to si zadnje dvi sezone rijetko uspijevao,morat ćeš pazit da ti ga ne zabiju.
Pozdrav mome zetu i ostalim C.Mortovcima.Biće više sreće možda u 11 kolu kada se sastajemo po treći put ove sezone.Valjda će tada utakmica bit gledljivija.
Pozdrav!
Ovo je polu točan izvještaj, najblaže rečeno DEBELO SUBJEKTIVAN!
15.04.2012. 11:00 CORPO MORTO KA´1......................2
15.04.2012. 11:55 KREMPIJ CAFFE BAR VATRA.............. nadam se 1
15.04.2012. 12:55 FAST FOOD KOLODVOR KRTICA...................x2
15.04.2012. 13:50 VOLE GRADELE GOF............................X
15.04.2012. 14:50 UDRUGA BOĆARA BRANITELJA JEL NEĆEŠ................. 1
15.04.2012. 15:45 MNK PETRIČEVO UZALUDAN TRUD....................2
15.04.2012. 16:45 ELCLASICO BALLANTINES.............................1
15.04.2012. 17:40 F.C. KAVANA CLUB RIVA BOL.....................1
15.04.2012. 11:55 KREMPIJ CAFFE BAR VATRA.............. nadam se 1
15.04.2012. 12:55 FAST FOOD KOLODVOR KRTICA...................x2
15.04.2012. 13:50 VOLE GRADELE GOF............................X
15.04.2012. 14:50 UDRUGA BOĆARA BRANITELJA JEL NEĆEŠ................. 1