Garaža Pujanke
cile napisao:josip_radic napisao:dok ste pisali po forumima, nešto ste i igrali. sad kad ste se uhvatili facebooka i zavođenja putem njega, odoše Garaža u prah i pepeo...
ovo je direktan udar na pipija!
ne znam kako garaža igra ali lik sa facebooka i dakako zavodnik je pipi definitivno
Tata, tata jeli ovo liga prvaka?!
josip_radic napisao:Pa koliko sam ja čuo prijelaz Vicka u Kocunar je gotova stvar... Kuloari bruje, znat ćemo za 6 mjeseci sve!
Hehe ma pusti ti to bija je siguran i prelazak Joe u Hajduk pa na kraju gospodin 100% siguran ode u Zg, a budući da je u ovom slučaju riječ o Mamiću u UMN organizaciji nikad se nezna
Sa štovanjem NO KAcunar.
Zadnja izmjena: IRA; 17 ožu 2012, 11:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
A Kocunarci, Kocunarci... Stalno neke provokacije! Bojim se da se ne bi mene vozilo u prtljažniku auta kao svojedobno Medića prilikom transfera Olića kako se je onomad pričalo.
:):(
Zadnja izmjena: josip_radic; 17 ožu 2012, 20:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
Evo ja danas dogovorija suradnju sa Pavao Marinelić rođenog 27.9.1988. po znaku DJEVICA, samo na fejsu visi al to u nas nije problem jer su ovde sve njezni i druzeljubivi mladici zeljni dobre zabave na fejsu i stavljanja srceparacujuich poruka zato ce se pave izvrsno uklopit, moj jozo jel ti vidiš sta je pave napravija od juke, nekoc je bija juka stina danas je juka latica, pipi u depri, baban isto, imas stvarno srice sta mi volimo garažu i sta joj zelimo samo napredak pa prihvaćamo ove kukolje u ekipi, jebiga pavu cemo primit al nemoj vise da vas moramo mi spasavat...Koji će to bit GRANDE KAaaaaaaaaCUNAR kad dođu Pave(djevica po horoskopu) i Vicko stijena to će bit strah i trepet...
Zadnja izmjena: IRA; 17 ožu 2012, 20:39; ukupno mijenjano 1 put/a.