FAQ  •  Registracija  •  Login

Garaža Pujanke

<<

artem2

Česti član

Post 09 tra 2011, 23:02

josip_radic napisao:je stil trčanja promijenjen, ali poboljšanja rezultata nema... izgubili danas od artema u utakmici sezone. ne možemo u kupu nikad ništa, niti kolo proći...

Uz onakve navijače (1 navijač) nemože se izgubit :)
<<

kun1gic

Česti član

Post 10 tra 2011, 10:00

propustili ste šansu za izlazak u europu priko kupa
<<

IRA

Česti član

Post 10 tra 2011, 20:43

Jel se igra tu u vas na male branke neki turnir i smimo li se prijavit mi sa Kacunara, tribaju nam pare za dresove pa ono da dodemo do lake love :cool: ??

Prošle godine su smili igrat samo ekipe sa Pujanki ako san dobro informiran, pa jel to točno i do kad su prijave, čini mi se da je Pave nešto spominja da počinje 15.04., pa ako bi mi mogli igrat?
Zadnja izmjena: IRA; 10 tra 2011, 20:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

josip_radic

Stari član

Post 11 tra 2011, 10:22

Krivo si informiran. I ove godine se igre turnir na kojem mogu nastupiti samo ekipe s Pujanki + igrači garaže. Zažmirimo i svakome tko dovede odigrat nekog svojeg prijatelja, ali onda mora garantirat da taj neće raditi neke probleme jer je turnir osmišljen kao druženje i susret generacija ulice, suca nema, nagrada za 1.mjesto bude simboličnih 300-400kn.
Međutim, ove godine na nagovor mnogih radimo uz taj turnir i turnir otvorenog tipa, direktno na ispadanje, koji bi trebao početi oko 15.5.! O svemu ćete biti obaviješteni na vrijeme, bez brige...
<<

IRA

Česti član

Post 11 tra 2011, 11:47

Ok, zahvaljujem na informacijama.
<<

IRA

Česti član

Post 11 tra 2011, 19:26

Slika

Maaa vidi šta ovoj dvojici dobro stoji svijetloplava boja...
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 11 tra 2011, 19:40

Slika

Uploaded with ImageShack.us

jelava sretan radi pave
Puni sve...
<<

josip_radic

Stari član

Post 12 tra 2011, 10:32

opa koje su ovo bezobraznosti i perverzarije??? iskreno, nisu to igrači za niže lige! pritisak sa Kocunara ne jenjava, ali uvijek fali ono ali...
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 12 tra 2011, 10:37

josip_radic napisao:opa koje su ovo bezobraznosti i perverzarije??? iskreno, nisu to igrači za niže lige! pritisak sa Kocunara ne jenjava, ali uvijek fali ono ali...

ajde dobro za pavu i vicu lako ...al to sta ste nam relju oteli priko toga se ne moze pric
Puni sve...
<<

IRA

Česti član

Post 12 tra 2011, 11:09

Gledajući vaše utakmice došao sam do zaključka kako se ova dva spomenuta igrača nikako ne uklapaju u vaš sistem igre, vidi se da su drugačije igrački odgajani i onda je takve navike jako teško promijeniti u ovako kasnoj igračkoj fazi, te sam došao do zaključka kako vas koče u igri te bi ih trebali staviti na transfer listu...
Dok je kod tog trećeg momka kojega vam ne diramo evidentno kako taj momak ima dodirnih točaka sa igrom koju vi njegujete, te je potrebno samo malo brušenje toga dijamanta kako bi postao nova zvijezda Garaže, on ipak živi na granici Kacunara i Pujanki tako da mu nije strana igra iz Garaže, stoga smo odlučili njega ipak ne dirati jer smo svijesni kako bi se njegov nedostatak ipak značajno osjetio u vašoj igri.
Sa štovanjem NO Kacunar. :D
<<

hello232

Novi član

Post 15 tra 2011, 10:43

Čestitke Garaži na uspješnoj sezoni....
<<

bangladesh

Novi član

Post 15 tra 2011, 15:43

je uspješna sezona. konaćno nisu jedanput ispali iz 1.lige. popravili su se.
bangladesh za bolju hrvatsku
<<

svilaja1508

VIP član

Post 15 tra 2011, 22:16

garažisti postali ste starosjedioci prve lige
čestitam
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

bangladesh

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:37

ako nastave trenirat 11 puta tjedno možda i budu bolji od osmog mista.
Zadnja izmjena: bangladesh; 19 tra 2011, 11:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
bangladesh za bolju hrvatsku
<<

josip_radic

Stari član

Post 20 tra 2011, 22:26

Poštovani,

šale su dobrodošle, i podržavam ih. Konkretno, u šaljivom tonu bez izrugivanja komentirati igrače, ekipe, voditelje, suce, delegate nije loše. Veselo je što su se i neki naši veterani (2.liga) aktivno uključili u forum i jedni se predstavljaju kao drugi i pišu u njihovo ime, pa smo eto dobili na forumu i suca Taraša u čije ime netko piše u šaljivom tonu. Sve je to ok i nema problema za to jer to i daje draž forumu, ali iako je forum tzv. otvorena knjiga i neslužbeni oblik komunikacije vrijeđanje, izrugivanje ili omalovažavanje nije korektno niti pošteno prema bilo kome. Pojedince spominjati neću, tražiti "krivce" zasigurno neću, ali nadam se i vjerujem da nećemo biti prisiljeni zbog pojedinaca, obustaviti ovakav oblik komunikacije niti blokirati pisanje na ovom našem forumu koji daje dodatnu draž našim natjecanjima. Apeliram na sve da se suzdržite komentara nakon kojih bi se neki ljudi mogli osjetiti uvrijeđeni ili osramoćeni bez ikakvog razloga.
Molim vas za malo kulture. Šteta bi bilo da ovo izgubimo i da i ovim putem ne možemo čuti vašu kritiku ili pitanje.

Srdačan pozdrav!

P.S. Majstore bangladesh mene niti moju ekipu nisi ničim uvrijedio, tako da ne bi ispalo da ovo pišem zbog toga. Ono što si napisao o nama je bilo šaljivo i čitajući ono o robotima i našim treninzima, nasmijao si me, priznajem, ali tvoje komentiranje pojedinaca i njihovo omalovažavanje zbog tvog mišljenja o njihovom lošem načinu igre ili zbog fizičkog izgleda nije ljudski niti fer. Ono što ti možda u svome društvu komentiraš, komentiraj i dalje, to ti nitko ne može braniti, nasmijite se, uživajte, veselite se, ali javno pisati i iznositi neke nedostatke, jednostavno nije korektno. Kako bi se ti osjećao da te netko komentira u negativnom kontekstu i da si npr. čovjek koji nema dovoljno samopouzdanja? Jadno je to, zar ne? I ovo pokušaj shvatiti kao moj obol u pokušaju da preispitaš svoje odluke (ti i tebi slični) i svoju savjest. Ponavljam, ja osobno ti ništa ne zamjeram, mene si nasmijao svojim živopisnim komentarima, ali prema nekim momcima nisi ispao čovječan, a svi smo ljudi ili bi to barem trebali pokušavati biti.
Živio!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito