FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

wonderkid

Član

Post 25 vel 2011, 11:08

TATA 4 napisao:
wonderkid napisao:
big brother1 napisao:je jedva smo ih dobili

kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.
dobit današnju oxu bez 4 bitna igrača sa jednom rezervom 3-2, sa vaših 5 rezervi i dva vrhunska igrača,
nije ti nešto na čast veliki brate... svejedno ne umanjujem vašu pobjedu, al da ste nas uništili i niste.
a budimo sad i realni, da vam nije skocka, svaka cast pricuvi, al vi bi ste bili
ispodprosjecna ekipa u ovoj ligi. zato, ako se nismo mi bahatili pobjedom nad
tom istom smrdecijom prosle sezone, nemoj ni ti sad umanjivat naš današnji trud.

Nemoj molin te govorit o časti,jucer kad je vas igrac leza na terenu mi smo imali kontru al smo ipak zaustavili igru,a onda kad je bila obrnuta situacija niste stali nego ste nastavili igrat i umalo dali gol ali sricom je nas golman obrania,sta se tice gore navedenog niko nije reka da vas je unistilo ali smo vise nego zasluzeno dobili jer smo vodili skoro cilu utakmicu sa min dva gola,vi ste golove dali u kraju utakmice.

o čemu ti??? iman dojam da si pročita jednu rečenicu od svega gori!?
čast o kojoj sam ja priča nema veze sa ovim o čemu ti pričaš. al kad smo već kod toga, u međuvremenu
ste 2 puta očito slagali kad je tribalo priznat korner ili aut. toliko o vašem fair playu...
<<

big brother1

Član

Post 25 vel 2011, 16:01

wonderkid napisao:
big brother1 napisao:
pivnica_karlo napisao:moram primjetit da je svilaja jedini pogodia naš par ... i isto tako sam primjetia da je skoro svaki put pogodia kako ćemo odigrat, za razliku od većine drugih ... prati svilaja balun i dosta često pogađa i one "neočekivane" rezultate ... triba mu zato skinit kapu ... niste ni vi glatko dobili oxu, tako da i tu nije bia daleko od pogotka.

je jedva smo ih dobili

dobit današnju oxu bez 4 bitna igrača sa jednom rezervom 3-2, sa vaših 5 rezervi i dva vrhunska igrača,
nije ti nešto na čast veliki brate... svejedno ne umanjujem vašu pobjedu, al da ste nas uništili i niste.
a budimo sad i realni, da vam nije skocka, svaka cast pricuvi, al vi bi ste bili
tom istom smrdecijom prosle sezone, nemoj ni ti sad umanjivat naš današnji trud.

ma momak oladi malo ne govorin ja da smo mi vas ubili ja znan da u našoj ligi može svak svakoga dobit ja tebi nisan ništa reka niti san tvoj post komentira prema tome šta se ti meni imaš obraćat
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 25 vel 2011, 16:12

video protiv artema na blogu
<<

Toma

Član

Post 25 vel 2011, 17:00

pivnica_karlo napisao:
Vice ColoColo napisao:Oxa-Orbico 2:3
ColoColo - Pivnica 2:3

Mi beskrvni, usporeni i neefikasni. Pivnica je vise zeljela pobjedu i potpuno zasluzeno je i dobila. Cestitam!

Je, željeli smo tu pobjedu ... stvarno odavno nismo pobijedili ... ali niste vi bili toliko loši ... imali ste i kombinatoriku i pucali dosta ... jedino niste bili previše precizni u završnici ... mi smo malo odigrali bunker (jebiga, bilo nas taman pa nismo mobli ništa drugo nego bunker) i to niste znali probit.
Hvala na čestitkama ... još smo daleko od opstanka, ali s ova 3 boda se puno lakše diše

Kaznili ste naš preopušteni pristup! I do samog kraja većina je mislila "lako ćemo"... Zbog toga smo izgubili i onaj jedan bod...
Uzalud i prilike i dominacija ako svak igra neku svoju igru! Eksperimentirajmo mi negdi drugdi...
Bravo Pivnica! Dobro ste se postavili i lipo odigrali one akcije za golove...
<<

scochco

Novi član

Post 25 vel 2011, 19:08

wonderkid napisao:
TATA 4 napisao:
wonderkid napisao:kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.

Nemoj molin te govorit o časti,jucer kad je vas igrac leza na terenu mi smo imali kontru al smo ipak zaustavili igru,a onda kad je bila obrnuta situacija niste stali nego ste nastavili igrat i umalo dali gol ali sricom je nas golman obrania,sta se tice gore navedenog niko nije reka da vas je unistilo ali smo vise nego zasluzeno dobili jer smo vodili skoro cilu utakmicu sa min dva gola,vi ste golove dali u kraju utakmice.

čast o kojoj sam ja priča nema veze sa ovim o čemu ti pričaš. al kad smo već kod toga, u međuvremenu
ste 2 puta očito slagali kad je tribalo priznat korner ili aut. toliko o vašem fair playu...

a evo gledam sta se pise i ne vidim problem.... Mi se malo rugamo sa svilajinom prognozom( na koju covik ima apsolutno pravo) a ti se raspisa o svemu i svacemu... Niti je ko reka da smo vas ubili, niti je ko analizira kakva ste ekipa... Cemu sad taj tvoj komentar???? Uvijek postoje 2 strane gledanja na stvari. Mozda smo i mi vam poklonili 2 gola. ( dobro, nismo zabili autogol..). Mozda smo kod 3 0 mogli otic na 6, 7.... ??? Mozda bi i vi bili ispod prosjecna ekipa da ti neigras za nju... Al igras, kao i ja za svoju... Sve u svemu dojma smo da smo kontrolirali cijelu utakmicu i bili bolji, a rezultat je sasvim realan....nekad utakmice od 5 razlike su puno teze dobivene od ovih. Eto, da vise nelaprdam... Sretno dalje i citaj sta pise a ne sta ti vidis....8-)))
<<

svilaja1508

VIP član

Post 25 vel 2011, 19:43

scochco napisao:
wonderkid napisao:
TATA 4 napisao:Nemoj molin te govorit o časti,jucer kad je vas igrac leza na terenu mi smo imali kontru al smo ipak zaustavili igru,a onda kad je bila obrnuta situacija niste stali nego ste nastavili igrat i umalo dali gol ali sricom je nas golman obrania,sta se tice gore navedenog niko nije reka da vas je unistilo ali smo vise nego zasluzeno dobili jer smo vodili skoro cilu utakmicu sa min dva gola,vi ste golove dali u kraju utakmice.

a evo gledam sta se pise i ne vidim problem.... Mi se malo rugamo sa svilajinom prognozom( na koju covik ima apsolutno pravo) a ti se raspisa o svemu i svacemu... Niti je ko reka da smo vas ubili, niti je ko analizira kakva ste ekipa... Cemu sad taj tvoj komentar???? Uvijek postoje 2 strane gledanja na stvari. Mozda smo i mi vam poklonili 2 gola. ( dobro, nismo zabili autogol..). Mozda smo kod 3 0 mogli otic na 6, 7.... ??? Mozda bi i vi bili ispod prosjecna ekipa da ti neigras za nju... Al igras, kao i ja za svoju... Sve u svemu dojma smo da smo kontrolirali cijelu utakmicu i bili bolji, a rezultat je sasvim realan....nekad utakmice od 5 razlike su puno teze dobivene od ovih. Eto, da vise nelaprdam... Sretno dalje i citaj sta pise a ne sta ti vidis....8-)))

tablica sve govori matija !!
naravno da ču tipovati na oxu,,bio sam na balote pa nisam pogledao,,rezultat nije baš da ste toliko sigurno dobili utakmicu,,očekivao sam bar bod dinovih momaka,,i naravno pivnica če biti tvrd orah svima do kraja,nije me iznenadila pobjeda protiv cola ,,
za promjenu malo više prognozirajte prije utakmica i napišite,,ništa ne košta !!
pozdrav
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

wonderkid

Član

Post 25 vel 2011, 19:48

big brother1 napisao:
wonderkid napisao:

ma momak oladi malo ne govorin ja da smo mi vas ubili ja znan da u našoj ligi može svak svakoga dobit ja tebi nisan ništa reka niti san tvoj post komentira prema tome šta se ti meni imaš obraćat

komentira si igru moje ekipe, pa naravno da me se tiće.
isto ka šta ti imaš pravo na svoje mišljenje, imam i ja.
ti si reka "je jedva smo ih dobili"... nekažem(opet ponavljam) da vaša pobjeda nije zaslužena.
samo se ne slažem da je bilo toliko lagano kao što se da isčitat iz tvog komentara...
<<

big brother1

Član

Post 25 vel 2011, 19:54

wonderkid napisao:
big brother1 napisao:
wonderkid napisao:kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.

komentira si igru moje ekipe, pa naravno da me se tiće.
isto ka šta ti imaš pravo na svoje mišljenje, imam i ja.
ti si reka "je jedva smo ih dobili"... nekažem(opet ponavljam) da vaša pobjeda nije zaslužena.
samo se ne slažem da je bilo toliko lagano kao što se da isčitat iz tvog komentara...

"je jedva smo ih dobili" pa ajde ti meni sad protumači ovo jel ovo znači da smo vas jedva dobili ili ti neznaš čitat
nisan ja napisa lako smo ih dobili
i još da ti nešto kažen da nema mesija ko zna bili barca bila ista
<<

wonderkid

Član

Post 25 vel 2011, 19:55

scochco napisao:
wonderkid napisao:
TATA 4 napisao:Nemoj molin te govorit o časti,jucer kad je vas igrac leza na terenu mi smo imali kontru al smo ipak zaustavili igru,a onda kad je bila obrnuta situacija niste stali nego ste nastavili igrat i umalo dali gol ali sricom je nas golman obrania,sta se tice gore navedenog niko nije reka da vas je unistilo ali smo vise nego zasluzeno dobili jer smo vodili skoro cilu utakmicu sa min dva gola,vi ste golove dali u kraju utakmice.

na stranu (ne samo moj) dojam, da smo mi dali 6, vi bi dali 7 golova i pobjedili.
ne slažem se samo da je bilo tako lagano ka šta je pisalo u komentaru tvog kolege.
sve drugo je moram priznat doista suvišno.
<<

wonderkid

Član

Post 25 vel 2011, 20:01

big brother1 napisao:
pivnica_karlo napisao:
big brother1 napisao:čestitan šjor svilaja pogodak čisti na Oxu kad dižeš lovu sa kladionice da dođen na pivu

moram primjetit da je svilaja jedini pogodia naš par ... i isto tako sam primjetia da je skoro svaki put pogodia kako ćemo odigrat, za razliku od većine drugih ... prati svilaja balun i dosta često pogađa i one "neočekivane" rezultate ... triba mu zato skinit kapu ... niste ni vi glatko dobili oxu, tako da i tu nije bia daleko od pogotka.

je jedva smo ih dobili

ako ovo nije ironično napisano, što mislim da jest, ti me ispravi, a ja ću se tebi ispričat, jer sam krivo svatija tvoj komentar. eto, najpoštenije.
<<

TH14

Novi član

Post 26 vel 2011, 00:33

wonderkid napisao:
big brother1 napisao:
pivnica_karlo napisao:moram primjetit da je svilaja jedini pogodia naš par ... i isto tako sam primjetia da je skoro svaki put pogodia kako ćemo odigrat, za razliku od većine drugih ... prati svilaja balun i dosta često pogađa i one "neočekivane" rezultate ... triba mu zato skinit kapu ... niste ni vi glatko dobili oxu, tako da i tu nije bia daleko od pogotka.

je jedva smo ih dobili

budimo realni, da Jordan nije igra u Chicago Bullse, svaka cast Pippenu, bili bi ispodprosječna ekipa
<<

dena

Česti član

Post 26 vel 2011, 02:31

budimo realni pa prognozirajmo poredak 1.lige dogodine:

1. .......
2. .......
3. .......
.
.
.
.
.
.14. orbico

budimo realni to vas misto ćeka ako se ne pojaćate jer 2.liga nikad gora šta ove godine
<<

dena

Česti član

Post 26 vel 2011, 02:49

TATA 4 napisao:Velika su ova tri boda danas,sad smo malo se makli od zone ispadanja pa virujen da cemo ostat u lizi.

nećete ostat ni ove a ni sljedeće.
<<

wonderkid

Član

Post 26 vel 2011, 02:50

TH14 napisao:
wonderkid napisao:

budimo realni, da Jordan nije igra u Chicago Bullse, svaka cast Pippenu, bili bi ispodprosječna ekipa

aj budi ti sad realan pa priznaj koliko ti je tribalo da na google nađeš kako se piše Chicago Bulls.
<<

Pojišan

Česti član

Post 26 vel 2011, 10:28

dena napisao:
TATA 4 napisao:Velika su ova tri boda danas,sad smo malo se makli od zone ispadanja pa virujen da cemo ostat u lizi.

nećete ostat ni ove a ni sljedeće.

nema straja, iduće godine se vraćaju čibe i prijo, pa za skočkom neće bit toliko potribe. Ali, svejedno, hvala na brizi!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011