FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

Toma

Član

Post 03 vel 2011, 23:10

forza morocco napisao:Forza Morocco - Colo Colo 0:1

šteta šta ovaj sastav nije u ciloj sezoni na raspolaganju... "veterani" još uvik mogu.... BRAVO, dobro smo ih namučili....super utakmica

Je, dobro ste odigrali. Puno bolje nego u prvom dijelu prvenstva... Bila je ovo dosta tvrda i oprezna utakmica.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 04 vel 2011, 07:25

šteta šta ovaj sastav nije u ciloj sezoni na raspolaganju... "veterani" još uvik mogu.... BRAVO, dobro smo ih namučili....super utakmica

fer i korektno,dobra utakmica,dobri suci.... dobro ste se posložili..
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 04 vel 2011, 07:25

HOTEL ROTONDO - KLINIKA SUĆIDAR = 2:3 (2:2)
Upisali smo poraz koji nas je pošteno udaljio od borbe za vrh. Klinika je parkirala bus u kazneni prostor, 4 puta zapucali na gol i zabili 3 gola. Ali kakve mi golove primamo to je komedija. S druge strane Krivošija se razbranija i jednostavno je tribalo ovako završit. Naša je realnost borba za 4.misto iako još ništa nije gotovo jer kroz međusobne susrete sve se može stić, ali mi gubimo od ekipe koju konkurenti natamburaju... tako da sve upućuje na utrku utroje za vrh.
Čestitke Klinici na pobjedi, zaslužili su. Borili su se, iskoristili sve naše poklone i uzeli ponuđeno.
<<

Pojišan

Česti član

Post 04 vel 2011, 08:31

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - KLINIKA SUĆIDAR = 2:3 (2:2)
Upisali smo poraz koji nas je pošteno udaljio od borbe za vrh. Klinika je parkirala bus u kazneni prostor, 4 puta zapucali na gol i zabili 3 gola. Ali kakve mi golove primamo to je komedija. S druge strane Krivošija se razbranija i jednostavno je tribalo ovako završit. Naša je realnost borba za 4.misto iako još ništa nije gotovo jer kroz međusobne susrete sve se može stić, ali mi gubimo od ekipe koju konkurenti natamburaju... tako da sve upućuje na utrku utroje za vrh.
Čestitke Klinici na pobjedi, zaslužili su. Borili su se, iskoristili sve naše poklone i uzeli ponuđeno.

Slika

Ako bude tribala pomoć zovi Stefija iz Dujmovače
<<

Toma

Član

Post 04 vel 2011, 08:36

A brate mili, koja je ovo pila naopako! Najprije se (ka ono) borite za opstanak a sad ste 9 kola prije kraja već odustali od vrha!?! Ma nema straja, imate vi sasvim dobru ekipu i sasvim dobre izglede za vrh idalje! ;)
Šta se Klinike tiče, jedno je sigurno - niko protiv njih ne može unaprid računat na bodove! Pitanje je samo koliko će ih se skupit i kakve će volje bit taj dan...
<<

Zlatarevo zlato

Novi član

Post 04 vel 2011, 09:41

Zlatarija Dvornik - Antipiros 9:6 bila je to utakmica odličnih obrana
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 04 vel 2011, 09:42

ZLATARNA DVORNIK-ANTIPIROS 9:6
ovih devet komada sta smo primili je bilo realno ali nije bilo realno da mi jucer damo 6golova..
kako smo igrali je pokazatelj svim ekipama kako se nesmi igrat,totalna nezaintersiranost,nepomaganje jedan drugome,vikanje i prebacivanje krivnje jedan na drugoga,totalni antinogomet..
bit ce teska i grcevita borba za ostat u ovoj ligi..
<<

fabiofabio

Česti član

Post 04 vel 2011, 12:10

Nisam dugo u Klinici ali koliko znam vec duuuuugo vrimena igraju tesku kucicu i kontru ( s obzirom na godine i kile mislim da je to jedino sta mozemo,tu ne mislim na sebe i Bulata ).
Krivi je skinija tri cetri prava suta,a mislim da niste bas imali previse neobranjivih udaraca.
Sta se tice "cetri suta tri gola" nebi se bas u potpunosti slozia,nije bas da smo pucali samo cetri puta,sad kad vrtim film samo sam ja zapuca vise od cetri puta.
A ako se mozes sitit na golmana igraca smo imali tri prazne branke koje smo falili.
Drugi dio sezone imamo tri pobjede i jedan poraz (Smrdecija nas u potpunosti nadigrala).
Sve u svemu odlicnom obranom smo sprijecili suteve iz vani (Krivi je obrani par),i solidnom kontrom dolazili do gola.
Misljenja sam da ste bolja ekipa od nas,ali igra vam je bez veze s obzirom kakve igrace imate.
Umisto da izadete u presing i brzim rotacijama u napadu izbacite moje trome suigrace vi igrate poziciono i dodajete se po principu ja tebi ti meni.
Uspivamo vas izblokirat i dolazimo do pobjede.
Bez uvrede ja kad igram na male branke,iza kuce,oko kuce,splitsku ligu,2 hrvatsku uvik dajem 200 %,dok neki vasi igraci glume zvjezde bez pokrica umisto da se uvate baluna i igraju za ekipu.
U prvom napadu Alebic me izvoza sa tri cetri laznjaka di sam kliza u prazno ali mi nije bija crnjak dignit se s poda i ako triba jos pet puta uklizat da spasim gol,i mislim da ti je to jedini razlog zasto smo vas sinoc dobili,jer su svi iz Klinike dali sve od sebe za razliku od pojedinaca iz vase ekipe.
Ovo ti je moje misljenje nemoj me krivo shvatit.
Zivia
Zadnja izmjena: fabiofabio; 04 vel 2011, 12:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 04 vel 2011, 13:18

Fabo dosta si toga dobro reka, al shvati da je menatlitet naših igrača takav kakav je. Tražija sam da balun brže ide, da se više krećemo, ali dok smo u 1.poluvremenu to kako-tako igrali, u nastavku smo bili nikakvi. Formiramo zonu u napadu i balun ide okolo dok se neko ne siti pucat. Tako smo igrali i kad smo izvadili golmana...Igrom koju u zadnje vrime pružamo ne možemo se nipošto nadat borbi za prva 2 mista. Dobro, mi ne treniramo, nemamo imperativ plasmana, al opet bilo bi lipo bit tu. S druge strane, ekipe kao Artem i ColoColo treniraju, ozbiljniji su... A Smrdečija kao kolektiv odlično funkcionira, dobra su klapa i evo ih na vrhu. Svaka čast! Još jednom da naglasim, u sezonu smo ušli s ciljem da budemo tu negdi po sredini, a uspješnom polusezonom smo iznenadili sami sebe. Sad kad smo tu di jesmo ne možemo reć da ćemo se borit za 7.misto kad smo stabilni na 4.mistu, a ako uspijemo uć u seriju pobjeda pa se probit među prva 2, odlično! Ali svjestan sam da su ove 3 ekipe korak ispred...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 04 vel 2011, 14:42

Opet cu ponovit da je tablica objektivni pokazatelj snage ekipa (za tu sezonu, naravno). Rotondo po ostvarenim rezultatima sasvim sigurno konkurira za plasman u prvu ligu, pa cak i za prvaka, mada ja mislim da ce titulu dignit Smrdecija.
Sta se nas tice mi smo nasa ocekivanja pred sezonu poprilicno nadmasili. Situacija je takva da imamo objektivne sanse za uc u prvu ligu i sigurno cemo dat sve od sebe da to i uspijemo, jer, objektivno - tesko da ce nam se opet poklopit ovako dobra sezona.
Fabo je dosta pojaca Kliniku, njima puno znaci jedan tako borbeni i trkacki jak igrac. U kombinaciji s iskustvom ostatka ekipe, Krivim na branci i Sasinom realizacijom, sasvim sigurno ce bit tvrd orah svima do kraja
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 04 vel 2011, 14:46

Falilo vam je samo da se koja kontra slozi za Tvrtka, da on bude taj koji ce zavrsit sutom. Dobro smo ga zaustavili, cini mi se da nije ima nijedan sut na branku...
<<

kun1gic

Česti član

Post 04 vel 2011, 23:29

prva smrdećija drugi colosi. ispada antipiros i banka.
<<

Damir Kajin

Novi član

Post 04 vel 2011, 23:53

Po mojim procjenama u ligu više ce uci Orbico i Hotel Rotondo!Orbico jer stvarno ima dva vanseriska igraca Matiju i ja mislim Mihovilović ako se nevaram i uz to još su klapa,a Rotonda zato jer imaju isto jednog van seriskog igraca za ovu ligu a to je Alebić i tri prosjecna ali jako dobra Bokan,Subotic i golman jedan od brace neznam kako se zove !
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 05 vel 2011, 00:35

VIDEO protiv colo colo na blogu.prekinuta utakmica zbog nestanka struje
<<

forza morocco

VIP član

Post 05 vel 2011, 00:38

Vice ColoColo napisao:

Falilo vam je samo da se koja kontra slozi za Tvrtka, da on bude taj koji ce zavrsit sutom. Dobro smo ga zaustavili, cini mi se da nije ima nijedan sut na branku...

upravo tako... u više navrata na pravon mistu "krivi" igrač...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011