2. liga mladi
PAGO napisao:Fabio, nemoj Husrefove izjave shvaćat ozbiljno. Taj lik već drugu sezonu piše svakakve gluposti po forumu i deklarira se kao jedan od nas, ali ja te uvjeravam da on nije član ekipe Hotel Rotondo. Ja čak mislim da znam ko je on, ali na takve bijednike ne valja trošiti riječi... Pozdrav!
Gospodine Pago da Vam se obratim i još jednom ponovim, nikad nisam reka da sam jedan od Vas da sam jedan od hoteljera al da sam Vaš navijać i da sam deklarirani prijatelj Vašeg kluba to jesam i priznajem....ja nikad ništa zlonamjerno nisam reka o vašoj ekipi, dapače uvijek sam bija pozitivan u svojim komentarima....a to što ste me nazvali bijednikom to o Vama štovani gospodine govori puno više nego o meni...to je elementarni nedostatak kučnog odgoja al nema veze ipak ne smim i ne želim se spuštati na Vaš nivo jer to mi je ispod časti...ovim putem Vam šaljem srdačan pozdrav i želim puno uspijeha kako na sportskom tako i privatnom planu.
Zadnja izmjena: husref musemić; 21 sij 2011, 22:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
Kao voditelj ekipe HOTEL ROTONDO pozivam Vas sve da ignorirate Husrefa kao i cinjenicu da se deklarira kao jedan od nas. Njegove su namjere na zalost takve da napaljuje ekipe protiv nas. Svakojakim natpisima potice netrpeljivost prema nama istodobno degradirajuci ostale ekipe.
Mislim da imamo solidnu ekipu, za gornji dio ljestvice, a sami smo sebe iznenadili visokim plasmanom. Nema imperativa rezultata, ne treniramo uopce kao sto dobar dio ekipa trenira. Istina, bilo bi mi drago da budemo na kraju medu prve 2 ekipe, ali ako ne budemo tamo ja bi osobno volija na vrhu vidit COLO-COLO i ARTEM. Djeluju mi kao najkompletnije ekipe, organizirane.
Mislim da imamo solidnu ekipu, za gornji dio ljestvice, a sami smo sebe iznenadili visokim plasmanom. Nema imperativa rezultata, ne treniramo uopce kao sto dobar dio ekipa trenira. Istina, bilo bi mi drago da budemo na kraju medu prve 2 ekipe, ali ako ne budemo tamo ja bi osobno volija na vrhu vidit COLO-COLO i ARTEM. Djeluju mi kao najkompletnije ekipe, organizirane.
Još jednom kažem da nisam jedan od igrača ili bilo kakvog dijela ekipe Hotel Rotondo.....samo sam navijać ili simpatizer te ekipe a Vi štovani gospodine voditelju možete malo smirit doživljaje, jer ipak je to samo mali nogomet i to amaterski pa ne mogu ja valjda nekoga napalit da igra protiv Vas jačim i žesčim žarom.....a šta se tiče netrpeljivosti, pa gospodine voditelju nije ovo svjetsko prvenstvo, smanjite doživljaje.
Zadnja izmjena: husref musemić; 22 sij 2011, 12:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
Vice ColoColo napisao:Zlatarevo zlato napisao:Zlatarija Dvornik - Orbico 2:3
Nakon ovog poraza predstoji nam grčevita borba za opstanak.Smrdečija je sasvim zasluženo dobila ovu utakmicu koju smo mi morali odigrati malo oslabljeni,što nimalo ne umanjuje zasluženu pobjedu smrdečije.Želimo im da ne plešu samo jedno ljeto u prvoj ligi.
Ja bi reka da ste ispali iz borbe za prvu ligu. Sad mozete bez ikakvog imperativa odigrat ovih 10 kola do kraja i probat skupit sta vise bodova. Nadam se samo da vam se nec spina otvorit iduce kolo protiv nas
Nismo mi imali imperativ ni dosad pa ga nećemo imati ni odsad, ali ako nam se pruži prilika za nešto bolji plasman budi siguran da čemo je probati iskoristit.
AUTO SIMPET napisao:Kao voditelj ekipe HOTEL ROTONDO pozivam Vas sve da ignorirate Husrefa kao i cinjenicu da se deklarira kao jedan od nas. Njegove su namjere na zalost takve da napaljuje ekipe protiv nas. Svakojakim natpisima potice netrpeljivost prema nama istodobno degradirajuci ostale ekipe.
pa da prošle godine niste ništa naučili ,nego se i ove godine hvatate na husrinu baketinu
Zlatarevo zlato napisao:Vice ColoColo napisao:Zlatarevo zlato napisao:Zlatarija Dvornik - Orbico 2:3
Nakon ovog poraza predstoji nam grčevita borba za opstanak.
Ja bi reka da ste ispali iz borbe za prvu ligu. Sad mozete bez ikakvog imperativa odigrat ovih 10 kola do kraja i probat skupit sta vise bodova. Nadam se samo da vam se nec spina otvorit iduce kolo protiv nas
Nismo mi imali imperativ ni dosad pa ga nećemo imati ni odsad, ali ako nam se pruži prilika za nešto bolji plasman budi siguran da čemo je probati iskoristit.
Jedino ispravno razmisljanje - utakmicu po utakmicu, pa di dodjemo.
OXA : Colo Colo 0:3
ČETVRTAK 27.01.
15:30 Credo banka - Pivnica Karlo Mika Putz x, i jednima i drugima potribni bodovi
16:25 Antipiros - Grm & Tunj 2, grm u boljoj formi
17:25 Hotel Rotondo - Forza Morocco 1, hotel favorit u ovoj utkmici
18:25 Orbico - Klinika Sućidar 1, moglo bi bit zanimljivo, klinika se pojačala
19:25 Oxa tisak - MNK Oliva 1, dino je iša u indiju kod vudu iscjeljitelja da skine urok marokanaca
NEDJELJA 30.01.
18:40 Ambasador nekretnine - Artem 2, uvik na pobjedu
21:30 Zlatarija Dvornik - Colo Colo 2, colo cola bolja
15:30 Credo banka - Pivnica Karlo Mika Putz x, i jednima i drugima potribni bodovi
16:25 Antipiros - Grm & Tunj 2, grm u boljoj formi
17:25 Hotel Rotondo - Forza Morocco 1, hotel favorit u ovoj utkmici
18:25 Orbico - Klinika Sućidar 1, moglo bi bit zanimljivo, klinika se pojačala
19:25 Oxa tisak - MNK Oliva 1, dino je iša u indiju kod vudu iscjeljitelja da skine urok marokanaca
NEDJELJA 30.01.
18:40 Ambasador nekretnine - Artem 2, uvik na pobjedu
21:30 Zlatarija Dvornik - Colo Colo 2, colo cola bolja