FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

Zlatarevo zlato

Novi član

Post 20 sij 2011, 22:44

Zlatarija Dvornik - Orbico 2:3
Nakon ovog poraza predstoji nam grčevita borba za opstanak.Smrdečija je sasvim zasluženo dobila ovu utakmicu koju smo mi morali odigrati malo oslabljeni,što nimalo ne umanjuje zasluženu pobjedu smrdečije.Želimo im da ne plešu samo jedno ljeto u prvoj ligi.
<<

artem2

Česti član

Post 21 sij 2011, 00:02

FORZA MOROCCO - ARTEM 2 : 7 (0 : 3), lakše od očekivanog......
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 21 sij 2011, 07:26

HOTEL ROTONDO - GRM&TUNJ = 2:5 (1:1)
Čestitke grmovima na zasluženoj pobjedi. Igrali su vrlo dobro u obrani, zgusnuto i povučeno što je bilo teško probit, a udarci izvana nisu bili precizni iako smo iz jednog takvog poveli. No grmovi u zadnjoj minuti izjednačavaju i prema već opisanom od strane Paga na koncu dolaze do zaslužene pobjede. Mi smo bez Alebića bili nedorečeni u napadu, no i ovakvi smo u 1.poluvremenu morali postić više. U nastavku smo bili nikakvi, s previše početničkih pogrešaka da bi se izbjegao poraz.
<<

bubi0502

Član

Post 21 sij 2011, 08:41

artem2 napisao:FORZA MOROCCO - ARTEM 2 : 7 (0 : 3), lakše od očekivanog......

to artem hhhh
dikod uđe dikod neuđe i opet dobro je
<<

guily

Česti član

Post 21 sij 2011, 09:14

artem2 napisao:FORZA MOROCCO - ARTEM 2 : 7 (0 : 3), lakše od očekivanog......

Sta je je , prelagana i zasluzena pobjeda artema, iskreno nismo bas ni ocekivali bodove u ovoj utakmici ali nakon 0:2 smo se totalno raspali sta za ekipu koja se bori za svaki bod ne bi smili !!
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 21 sij 2011, 09:39

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - GRM&TUNJ = 2:5 (1:1)
Čestitke grmovima na zasluženoj pobjedi. Igrali su vrlo dobro u obrani, zgusnuto i povučeno što je bilo teško probit, a udarci izvana nisu bili precizni iako smo iz jednog takvog poveli. No grmovi u zadnjoj minuti izjednačavaju i prema već opisanom od strane Paga na koncu dolaze do zaslužene pobjede. Mi smo bez Alebića bili nedorečeni u napadu, no i ovakvi smo u 1.poluvremenu morali postić više. U nastavku smo bili nikakvi, s previše početničkih pogrešaka da bi se izbjegao poraz.

Jel vam igra Subotic?
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 21 sij 2011, 09:45

Zlatarevo zlato napisao:Zlatarija Dvornik - Orbico 2:3
Nakon ovog poraza predstoji nam grčevita borba za opstanak.Smrdečija je sasvim zasluženo dobila ovu utakmicu koju smo mi morali odigrati malo oslabljeni,što nimalo ne umanjuje zasluženu pobjedu smrdečije.Želimo im da ne plešu samo jedno ljeto u prvoj ligi.

Ja bi reka da ste ispali iz borbe za prvu ligu. Sad mozete bez ikakvog imperativa odigrat ovih 10 kola do kraja i probat skupit sta vise bodova. Nadam se samo da vam se nec spina otvorit iduce kolo protiv nas :)
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 21 sij 2011, 11:10

Vice ColoColo napisao:
Zlatarevo zlato napisao:Zlatarija Dvornik - Orbico 2:3

Ja bi reka da ste ispali iz borbe za prvu ligu. Sad mozete bez ikakvog imperativa odigrat ovih 10 kola do kraja i probat skupit sta vise bodova. Nadam se samo da vam se nec spina otvorit iduce kolo protiv nas :)

Liga je duga i još ništa nije izgubljeno. Zlatari pobjedama protiv vas, nas i Artema bez problema se probijaju prema vrhu. Puno je bodova u igri za ikakve kalkulacije.
Nama su igrali svi osim Alebića, Paga i Šimovića. Igra je i Subotić al ga nije išlo...
<<

PAGO

Član

Post 21 sij 2011, 11:11

...i Budiše
<<

husref musemić

Član

Post 21 sij 2011, 13:01

Šteta zbog izgubljenih bodova al ništa još nije gotovo, dapaće igra se još dugo i mislim da smo i dalje glavni pretedenti za veči rang natjecanja.....prevelik je bija nedostatak Paga i nije obrna djelovala onako sigurna kao kad je i on tu....al idemo dalje.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

fabiofabio

Česti član

Post 21 sij 2011, 15:44

husref musemić napisao:Šteta zbog izgubljenih bodova al ništa još nije gotovo, dapaće igra se još dugo i mislim da smo i dalje glavni pretedenti za veči rang natjecanja.....prevelik je bija nedostatak Paga i nije obrna djelovala onako sigurna kao kad je i on tu....al idemo dalje.

Nemoj me krivo shvatit ali malo se zaleces sa najavama i prognozama.Ova liga vec godinama ima neizvjesnost do zadnjeg kola.Imate dobru ekipu ali ne toliko dobru da mozes sa sigurnoscu rec da ces bilo koga pobjedit.
Nemoj me krivo shvatit.Zivia.
Hajduk Split
<<

husref musemić

Član

Post 21 sij 2011, 16:39

fabiofabio napisao:
husref musemić napisao:Šteta zbog izgubljenih bodova al ništa još nije gotovo, dapaće igra se još dugo i mislim da smo i dalje glavni pretedenti za veči rang natjecanja.....prevelik je bija nedostatak Paga i nije obrna djelovala onako sigurna kao kad je i on tu....al idemo dalje.

Nemoj me krivo shvatit ali malo se zaleces sa najavama i prognozama.Ova liga vec godinama ima neizvjesnost do zadnjeg kola.Imate dobru ekipu ali ne toliko dobru da mozes sa sigurnoscu rec da ces bilo koga pobjedit.
Nemoj me krivo shvatit.Zivia.

Ok...nema nesporazuma, to je moj stav i moja prognoza bila a di češ bolje nego da me demantiraš na terenu kao što je bilo sinoć......Svi mi malo vučemo na svoju stranu pa i nismo baš objektivni al ipak na parketu triba pokazat ko koliko vridi....Živ i zdrav mi bija.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

Red Bull

Novi član

Post 21 sij 2011, 17:28

Red Bull napisao:21:10 Hotel Rotondo - Grm & Tunj 2 KO KUĆA

niko nece da me pohvali na pogođenoj velikoj kvoti
<<

PAGO

Član

Post 21 sij 2011, 19:12

Fabio, nemoj Husrefove izjave shvaćat ozbiljno. Taj lik već drugu sezonu piše svakakve gluposti po forumu i deklarira se kao jedan od nas, ali ja te uvjeravam da on nije član ekipe Hotel Rotondo. Ja čak mislim da znam ko je on, ali na takve bijednike ne valja trošiti riječi... Pozdrav!
<<

fabiofabio

Česti član

Post 21 sij 2011, 20:35

Vidim da je veliki navijac hahaha.Tia sam mu samo docarat ovu ligu (jer sam mislia da igra za Hotel) jer cesto rezultati demantiraju prognoze.Liga je manje vise izjednacena,mislim da uz vas jos dvi ekipe imaju momcad za vrh a ostali da su u njansama.
Zivia
Hajduk Split
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011