Antipiros_šile napisao:dado_forza napisao:guily napisao:Forza - Antipiros 0:3
Zasluzena pobjeda Antipirosa , iako rezultatski izgleda jako lose, nisu bili toliko bolji, poveli su iz jedne polukontre, povecali vodstvo nakon katastrofalne greske vratara. U drugom poluvrimenu posjed baluna je sigurno bia 70 % u nas ali mi jednostavno bez ideje ( citaj bez pjera ), na kraju kad smo izvadili vratara zakljucili su pobjedu sa 3:0
A što reći nakon rezultata 0:3......1 šansa za gol,a daju tri gola.....Golman im je odlično branio iako ne znam da li je tako kvalitetan...U svakom slučaju sad je gužva još veća...
Oxa nije nikog dobila od utakmice s nama....sada priča o kletvi iz Morroca i nije samo dobra šala....
Ne mogu virovat kako Zlatari gube bodove....trebali su dobiti s tri razlike...
to da li je nas vratar kvalitetan ili ne sigurno se nemoze sudit po nasoj utakmici jer je zaustavija svega jedan ili dva vasa pokusaja,dakle nije ima nekog posla...
sve u svemu nasa i vise nego zasluzena pobijeda...
A sad kad mi netko kaže da Hajduk može imati Upravu i Nadzorni odbor kako Bog zapovida...nema šanse da u ovom gradu 5 ljudi podijeli isto mišljenje....ovo je pravi primjer navedenoga...ne kažem da sam u pravu,ali je gore rečeno moje mišljenje...s druge strane imamo skroz drukčije mišljenje,a ista utakmica...