FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 14 sij 2011, 00:30

Pivnica Karlo - Hotel Rotondo 2:3
Mislim da smo bili bolji, odnosno imali više čistih šansi, ali eto, Rotondo spretno i sretno dolazi do pobjede.

Ambasador - Orbico ... nerješeno ... mislim da je ostalo 2:2

Artem - Colo Colo .... 2:3
<<

guily

Česti član

Post 14 sij 2011, 08:45

Forza - Antipiros 0:3

Zasluzena pobjeda Antipirosa , iako rezultatski izgleda jako lose, nisu bili toliko bolji, poveli su iz jedne polukontre, povecali vodstvo nakon katastrofalne greske vratara. U drugom poluvrimenu posjed baluna je sigurno bia 70 % u nas ali mi jednostavno bez ideje ( citaj bez pjera ), na kraju kad smo izvadili vratara zakljucili su pobjedu sa 3:0
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 14 sij 2011, 09:31

HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO= 3:2 (2:1)
Upisali smo novu pobjedu iako nismo briljirali. Vodili smo 1:0 i 2:1, no protivnik se uvijek brzo vraca. Objektivno, bili smo podjednaki, mozda smo bili malo konkretniji u zavrsnici, no igra je za zaborav a bodovi se pisu.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 sij 2011, 09:47

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO= 3:2 (2:1)
Upisali smo novu pobjedu iako nismo briljirali. Vodili smo 1:0 i 2:1, no protivnik se uvijek brzo vraca. Objektivno, bili smo podjednaki, mozda smo bili malo konkretniji u zavrsnici, no igra je za zaborav a bodovi se pisu.

Fenomenalan gol Alebica za 2:1 - sa deset metara je golmanu skoro otkinija uho balunom, u iducoj akciji Pago vrhunskim refleksom skida zicer, pa onda opet vrhunski sut vanjskom izvanka Pivnica izjednacuje na 2:2. Rotondo daje glavom gol iz kornera za pobjedu, a Pivnica faliva zicer za izjednacenje desetak sekundi prije kraja. Gleda sam priko oka, a vidija sam puno toga zanimljivoga... sta bi bilo da je bila bolja igra?

Prije toga Cvare daje Ambasadoru gol direktno iz kornera i to punom nogom!?

Ima se sta vidit i u ovoj nasoj lizi steta sta vise ljudi ne gleda...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 14 sij 2011, 10:07

Vice ColoColo napisao:
AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO= 3:2 (2:1)

Fenomenalan gol Alebica za 2:1 - sa deset metara je golmanu skoro otkinija uho balunom, u iducoj akciji Pago vrhunskim refleksom skida zicer, pa onda opet vrhunski sut vanjskom izvanka Pivnica izjednacuje na 2:2. Rotondo daje glavom gol iz kornera za pobjedu, a Pivnica faliva zicer za izjednacenje desetak sekundi prije kraja. Gleda sam priko oka, a vidija sam puno toga zanimljivoga... sta bi bilo da je bila bolja igra?

Prije toga Cvare daje Ambasadoru gol direktno iz kornera i to punom nogom!?

Ima se sta vidit i u ovoj nasoj lizi steta sta vise ljudi ne gleda...

Alebicev gol je stvarno bija odlican. Volej mu je sija savrseno i golman mi govori posli utakmice da moze bit sritan sta ga nije zveknilo u glavu jer i ovako ga je malo osjetija. :)
Pago je bija na visini zadatka. I upravo su Pago i Alebic dobili po treci zuti karton pa ih nema iduce kolo... :(
<<

artem2

Česti član

Post 14 sij 2011, 11:17

COLO COLO - ARTEM 3 : 2 (0 : 0), tvrda utakmica, moglo je na obe strane ali colo na kraja uzima bodove, mi treću utakmicu za redom bez golmana....
<<

dado_forza

Novi član

Post 14 sij 2011, 11:50

guily napisao:Forza - Antipiros 0:3

Zasluzena pobjeda Antipirosa , iako rezultatski izgleda jako lose, nisu bili toliko bolji, poveli su iz jedne polukontre, povecali vodstvo nakon katastrofalne greske vratara. U drugom poluvrimenu posjed baluna je sigurno bia 70 % u nas ali mi jednostavno bez ideje ( citaj bez pjera ), na kraju kad smo izvadili vratara zakljucili su pobjedu sa 3:0

A što reći nakon rezultata 0:3......1 šansa za gol,a daju tri gola.....Golman im je odlično branio iako ne znam da li je tako kvalitetan...U svakom slučaju sad je gužva još veća...

Oxa nije nikog dobila od utakmice s nama....sada priča o kletvi iz Morroca i nije samo dobra šala....

Ne mogu virovat kako Zlatari gube bodove....trebali su dobiti s tri razlike...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 sij 2011, 13:41

artem2 napisao:COLO COLO - ARTEM 3 : 2 (0 : 0), tvrda utakmica, moglo je na obe strane ali colo na kraja uzima bodove, mi treću utakmicu za redom bez golmana....

Vi bez golmana, mi bez pola momcadi, to je otprilike isto. Sta kaze veliki mislilac Tonci Gabric "nikad ne znas zasto je to dobro".
Utakmica je bila troznak od pocetka do kraja, mozda bi remi bija najposteniji, al eto ovaj put se okrenilo na nasu stranu. Mozda smo mi ipak malo vise grizli u duelima... U svakom slucaju s vama je uvik gust igrat.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 14 sij 2011, 19:15

Vice ColoColo napisao:
artem2 napisao:COLO COLO - ARTEM 3 : 2 (0 : 0), tvrda utakmica, moglo je na obe strane ali colo na kraja uzima bodove, mi treću utakmicu za redom bez golmana....

Vi bez golmana, mi bez pola momcadi, to je otprilike isto. Sta kaze veliki mislilac Tonci Gabric "nikad ne znas zasto je to dobro".
Utakmica je bila troznak od pocetka do kraja, mozda bi remi bija najposteniji, al eto ovaj put se okrenilo na nasu stranu. Mozda smo mi ipak malo vise grizli u duelima... U svakom slucaju s vama je uvik gust igrat.

derbi ..... fer i korektan....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 15 sij 2011, 14:09

CREDO BANKA : ZLATARIJA DVORNIK 3:3 VIDEO NA BLOGU
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 17 sij 2011, 09:39

dado_forza napisao:
guily napisao:Forza - Antipiros 0:3

A što reći nakon rezultata 0:3......1 šansa za gol,a daju tri gola.....Golman im je odlično branio iako ne znam da li je tako kvalitetan...U svakom slučaju sad je gužva još veća...

Oxa nije nikog dobila od utakmice s nama....sada priča o kletvi iz Morroca i nije samo dobra šala....

Ne mogu virovat kako Zlatari gube bodove....trebali su dobiti s tri razlike...

to da li je nas vratar kvalitetan ili ne sigurno se nemoze sudit po nasoj utakmici jer je zaustavija svega jedan ili dva vasa pokusaja,dakle nije ima nekog posla...
sve u svemu nasa i vise nego zasluzena pobijeda...
<<

artem2

Česti član

Post 17 sij 2011, 09:50

ČETVRTAK 20.01.

17:15 Zlatarija Dvornik - Orbico 2, orbico favorit iako ovisi u kojem sastavu će nastupit
18:10 Ambasador nekretnine - Klinika Sućidar x, tvrda utakmica
19:10 Oxa tisak - Colo Colo 2, prednost colo coli
20:10 Forza Morocco - Artem 2, uvik na pobjedu
21:10 Hotel Rotondo - Grm & Tunj 1, tvrda utakmica, mala prednost rotondu
22:10 MNK Oliva - Pivnica Karlo Mika Putz 2, prednost pivnici

NEDJELJA 23.01.

18:40 Antipiros - Credo banka x, derbi začelja, prilika za obe ekipe da se odlipe s dna
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 17 sij 2011, 10:54

ČETVRTAK 20.01.

17:15 Zlatarija Dvornik - Orbico X
- sve moguce, X u glavu!
18:10 Ambasador nekretnine - Klinika Sućidar X
- tvrda utakmica s malo golova
19:10 Oxa tisak - Colo Colo 2
- Colo colo u pohodu prema vrhu
20:10 Forza Morocco - Artem 2
- sve osim pobjede Artema je veliko iznenadenje
21:10 Hotel Rotondo - Grm & Tunj 1
- znatno oslabljeni idemo po novu pobjedu
22:10 MNK Oliva - Pivnica Karlo Mika Putz 2
- mala prednost Pivnici

NEDJELJA 23.01.

18:40 Antipiros - Credo banka X
-ovdi je sve moguce, pa cemo jos jedan X
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 18 sij 2011, 07:33

Oxa tisak - Colo Colo 2 a šta drugo da napišem....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 18 sij 2011, 14:43

ČETVRTAK 20.01.

17:15 Zlatarija Dvornik - Orbico 2
18:10 Ambasador nekretnine - Klinika Sućidar 1
19:10 Oxa tisak - Colo Colo 2
20:10 Forza Morocco - Artem 2
21:10 Hotel Rotondo - Grm & Tunj 1
22:10 MNK Oliva - Pivnica Karlo Mika Putz 2