FAQ  •  Registracija  •  Login

Ideje, prijedlozi, inicijative

<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 20 ruj 2010, 14:10

gavra stari plac napisao:posto se pisalo o tome da udruzi nije dopustena gradnja vlastite dvorane zanima me moze li udruga uzet koncesiju na neki vanjski teren i ulozit u travu i svlacione i da se tu igraju vanjske lige, usto da se daje popust za treninge ekipama iz udruge, mislin da bi bilo popunjeni svi termini i da udruga ne bi bila nikako na gubitku

To i nije bas tako jednostavno, ka sta na prvi pogled zvuci. Uzimanje koncesije zahtjeva zaposljavanje barem dva djelatnika i ulazak u odredjeni poslovni rizik koji bi zahtjeva malo veci pocetni kapital. Nisam pravnik, ali mislim da mi po zakonu o udrugama ni ne mozemo obavljat takvu djelatnost nego bi trebalo otvorit novu firmu. Sve u svemu mislim da je to preveliki zalogaj za udrugu. Puno bolje rjesenje je potpisat ugovor s nekim poduzetnikom koji vec ima koncesiju, di bi on nama garantira odredjene uvjete (broj i cijenu termina, svlacione, kvalitetnu podlogu..), a mi njemu popunjenost za par sezona unaprid. Nazalost ovo jos nismo uspili realizirat, ali ne znaci da necemo.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 20 ruj 2010, 14:42

Vice ColoColo napisao:
gavra stari plac napisao:posto se pisalo o tome da udruzi nije dopustena gradnja vlastite dvorane zanima me moze li udruga uzet koncesiju na neki vanjski teren i ulozit u travu i svlacione i da se tu igraju vanjske lige, usto da se daje popust za treninge ekipama iz udruge, mislin da bi bilo popunjeni svi termini i da udruga ne bi bila nikako na gubitku

To i nije bas tako jednostavno, ka sta na prvi pogled zvuci. Uzimanje koncesije zahtjeva zaposljavanje barem dva djelatnika i ulazak u odredjeni poslovni rizik koji bi zahtjeva malo veci pocetni kapital. Nisam pravnik, ali mislim da mi po zakonu o udrugama ni ne mozemo obavljat takvu djelatnost nego bi trebalo otvorit novu firmu. Sve u svemu mislim da je to preveliki zalogaj za udrugu. Puno bolje rjesenje je potpisat ugovor s nekim poduzetnikom koji vec ima koncesiju, di bi on nama garantira odredjene uvjete (broj i cijenu termina, svlacione, kvalitetnu podlogu..), a mi njemu popunjenost za par sezona unaprid. Nazalost ovo jos nismo uspili realizirat, ali ne znaci da necemo.

ne znan to za novu firmu na brdima udruga iznamljuje teren, a sta se tice kapitala al ne bi triba jos veci za dvoranu, naravno da to nije lako realizirat al ne virujen ni da je nemoguce, al eto i ovo sta si ti reka je dobra stvar kad bi se to realiziralo
<<

40

Novi član

Post 05 lis 2010, 16:51

Raspored, odnosno termini utakmica 4. kola 1. veteranske lige na stranici su izgledali otprilike ovako:
05.10.2010. 15:15
05.10.2010. 16:00
05.10.2010. 16:50
05.10.2010. 17:40
05.10.2010. 18:30
05.10.2010. 19:20
03.10.2010. 20:55
03.10.2010. 21:45

Na kraju su stavljena dva prebačena termina i to termina koja su prebačena na odigravanje dva dana ranije. Znam da nekoliko igrača iz ove četri ekipe koje su igrale u nedilju nisu došli na utakmice jer brzinski bacivši oko na raspored kola nisu uočili "zamku" da se igra dva dana ranije.
Prijedlog: u rasporedu sljedećega kola značajno istaknit izmjenjene termine utakmica (crvena boja, boldana slova, odmaknuti od ostalih termina ili nešto sl.)

Pozdrav!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 lis 2010, 17:50

40 napisao:Raspored, odnosno termini utakmica 4. kola 1. veteranske lige na stranici su izgledali otprilike ovako:

Na kraju su stavljena dva prebačena termina i to termina koja su prebačena na odigravanje dva dana ranije. Znam da nekoliko igrača iz ove četri ekipe koje su igrale u nedilju nisu došli na utakmice jer brzinski bacivši oko na raspored kola nisu uočili "zamku" da se igra dva dana ranije.
Prijedlog: u rasporedu sljedećega kola značajno istaknit izmjenjene termine utakmica (crvena boja, boldana slova, odmaknuti od ostalih termina ili nešto sl.)

Pozdrav!

Hvala na sugestiji, pokusat cemo ispravit.
<<

josip_radic

Stari član

Post 06 lis 2010, 09:22

Vice ColoColo napisao:
40 napisao:Raspored, odnosno termini utakmica 4. kola 1. veteranske lige na stranici su izgledali otprilike ovako:

Pozdrav!

Hvala na sugestiji, pokusat cemo ispravit.

Baš tako, hvala na sugestiji. Nki dan na Upravnom odboru smo imali raspravu po tom pitanju i predložili da barem u zagradi piše i dan igranja (pon., uto., sri. itd.) jer se ljudi lako zbune, pogledaju u raspored makinalno i eto problema, a to svakako treba pokušati izbjeći. Čovjeku koji je izradio program na to je, mislim, već skrenuta pažnja pa očekujemo da i to uskoro bude riješeno.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 24 lis 2010, 20:02

Javija nam se momak (profesionalni snimatelj) koji bi volija u vlastitoj produkciji radit tv emisiju o nasoj udruzi. Emisija bi se sastojala od izvjestaja sa utakmica, izjava igraca, voditelja, razgovora sa zanimljivim ljudima i sl. Isla bi jednom tjedno za pocetak na Youtube, naravno s linkom na nasoj stranici.
Ono sto nam nedostaje da bi mogli startati s ovim projektom je voditelj (moze i voditeljica, dapace). Nazalost, trenutno nemamo sredstava za financiranje ovog projekta pa bi i voditelj treba radit mukte. Dakle potrebna nam je osoba s entuzijazmom i sklonostima k novinarskom i voditeljskom poslu kojoj bi ovo bila prilika za stjecanje iskustva i referenca za eventualne buduce poslove.
Vjerujemo da bi ovakva emisija ukoliko se pokaze kvalitetnom s vremenom mogla privuci sponzore, te da bismo se uspjeli probit i na neku od lokalnih televizija, sta bi dalo dodatnu draz nasim natjecanjima, a i olaksalo pronalazenje sponzora nasim ekipama.
Ukoliko ima zainteresiranih za ovakav angazman (ili ako poznajete nekoga ko bi bio zainteresiran) molim vas da se javite meni na mail vdoric@fesb.hr ili telefonom u kancelariju udruge.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 24 lis 2010, 20:09

Vice ColoColo napisao:Javija nam se momak (profesionalni snimatelj) koji bi volija u vlastitoj produkciji radit tv emisiju o nasoj udruzi. Emisija bi se sastojala od izvjestaja sa utakmica, izjava igraca, voditelja, razgovora sa zanimljivim ljudima i sl. Isla bi jednom tjedno za pocetak na Youtube, naravno s linkom na nasoj stranici.
Ono sto nam nedostaje da bi mogli startati s ovim projektom je voditelj (moze i voditeljica, dapace). Nazalost, trenutno nemamo sredstava za financiranje ovog projekta pa bi i voditelj treba radit mukte. Dakle potrebna nam je osoba s entuzijazmom i sklonostima k novinarskom i voditeljskom poslu kojoj bi ovo bila prilika za stjecanje iskustva i referenca za eventualne buduce poslove.
Vjerujemo da bi ovakva emisija ukoliko se pokaze kvalitetnom s vremenom mogla privuci sponzore, te da bismo se uspjeli probit i na neku od lokalnih televizija, sta bi dalo dodatnu draz nasim natjecanjima, a i olaksalo pronalazenje sponzora nasim ekipama.
Ukoliko ima zainteresiranih za ovakav angazman (ili ako poznajete nekoga ko bi bio zainteresiran) molim vas da se javite meni na mail vdoric@fesb.hr ili telefonom u kancelariju udruge.

bego je prava osoba za ovo
<<

miho

VIP član

Post 25 lis 2010, 07:18

stavite banovca
Alistair McCoist
<<

Pojišan

Česti član

Post 25 lis 2010, 11:56

Vice ColoColo napisao:Javija nam se momak (profesionalni snimatelj) koji bi volija u vlastitoj produkciji radit tv emisiju o nasoj udruzi. Emisija bi se sastojala od izvjestaja sa utakmica, izjava igraca, voditelja, razgovora sa zanimljivim ljudima i sl. Isla bi jednom tjedno za pocetak na Youtube, naravno s linkom na nasoj stranici.

"Nazalost, trenutno nemamo sredstava za financiranje ovog projekta pa bi i voditelj treba radit mukte. Dakle potrebna nam je osoba s entuzijazmom i sklonostima ..."
Goran Stefanovski - Stefi, izdanje iz 2000-2006
Pošto se usput i oženija, mislim da više nema sklonosti.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 26 stu 2010, 15:52

S osobitim zadovoljstvom mogu objaviti da je ideja s tv emisijom Udruge za mali nogomet - Split realizirana zahvaljujuci entuzijazmu dvojice mladih ljudi: Damira Drazica i Ante Radje. Prva, probna emisija postavljena je na YouTube:

UMN- Split TV

Link na emisiju nalazi se i na stranicama udruge u gornjem desnom kutu, iznad rasporeda danasnjih utakmica.

Iz prve emisije izdvajamo izvjestaj s derbija prve lige veterana Diskonti Toni : Pletionica Ivkovic, te razgovor s predsjednikom udruge g. Josipom Radicem.
Nadam se da ce emisija zazivjeti te da ce iz tjedna u tjedan imati sve vise gledatelja.
<<

alvaro recoba

Član

Post 26 stu 2010, 16:09

Vice ColoColo napisao:S osobitim zadovoljstvom mogu objaviti da je ideja s tv emisijom Udruge za mali nogomet - Split realizirana zahvaljujuci entuzijazmu dvojice mladih ljudi: Damira Drazica i Ante Radje. Prva, probna emisija postavljena je na YouTube:

UMN- Split TV

Link na emisiju nalazi se i na stranicama udruge u gornjem desnom kutu, iznad rasporeda danasnjih utakmica.

Iz prve emisije izdvajamo izvjestaj s derbija prve lige veterana Diskonti Toni : Pletionica Ivkovic, te razgovor s predsjednikom udruge g. Josipom Radicem.
Nadam se da ce emisija zazivjeti te da ce iz tjedna u tjedan imati sve vise gledatelja.

Molim vas da u vašoj emisiji objavite oglas za moju udrugu za pomoć levatima i polovnim igračima-KIKS- ljudi još nisu upoznati sa radom udruge i ovim putem želio bi ohrabriti pojedince na prijavu-rad sa vrhunskim stručnjacima(jebako,N.K.O.D.B,FRAFO,vučević i žena) u vrhunskim uvjetima i za male pare osposobljavamo igrače za nastupe u najačim ligama UMN-split-pozdrav svima od Alvaro Recoba.....bog nogometa.....glavom i kopačkama.....
recoba-bog nogometa
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 06 pro 2010, 10:06

<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 pro 2010, 20:46

Zahvaljujuci postignutom dogovoru o medijskom pokroviteljstvu s najboljim hrvatskim sportskim portalom - SportNetom od danas ce ljubitelji sporta diljem Hrvatske moci citati izvjestaje s najzanimljivijih utakmica nasih liga.
Ekipama FOOLS AND HORSES i MNK KMAN iz 3. lige mladih pripala je cast da prvi izvjestaj bude upravo s njihove utakmice:
UMN- Split na SportNet.hr

Ovaj, a i nadam se mnogi buduci izvjestaji djelo su naseg vrlog forumasa PAGA kojem se ovim putem zahvaljujem u ime Upravnog odbora.
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 14 pro 2010, 20:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 14 pro 2010, 21:15

Bravo Vice, sirimo se drzavom ko epidemija.Ima sam neke pozive, ljude malo jebe sta je to Kman, hahaha!Neka uce i znaju za Foolse i Mnk Kman!
F-OFF!!!
<<

10

VIP član

Post 15 pro 2010, 00:56

mora san se logirat

ne zove se ekipa mnk Kman nego mnk Kman FOTOKOPIRNICA TEMPERA tako da, molin lipo, ubuduce di god se pise da se tako i oslovljavamo

fala
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito