FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP 2009/2010

<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 25 svi 2010, 17:24

10 napisao:samo san reka primjer to sa skalicama, ali dode na isto jer su oni placeni za svoj posal pa koliko para bilo da bilo i zato nema mista nekin namjernin greskama iako san ih kroz godine igranja u ligi, od zadnje do superlige i nekoliko puta se suci zainate pa namjerno neke stvari rade. to je bila poanta

ono na skalicama se ne moze usporedivat s nicim.....ali to je vec dovoljno opjevano .......
<<

jebako

Član

Post 25 svi 2010, 17:45

bego ak si ti sportski direktor tvoja uloga u ekipi je nesto ka sta je pako u inera dezurni klaun i maskota ekipe,glumi ka nekog iskusnog vrsnog stratega a nema veze o balunu najace mi je kad izjavi da je on osvojia ovaj i onaj turnir nebi da je on igra i dobija utakmice,ja ovo ja ono ja ja i samo ja
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 25 svi 2010, 17:59

jebako napisao:bego ak si ti sportski direktor tvoja uloga u ekipi je nesto ka sta je pako u inera dezurni klaun i maskota ekipe,glumi ka nekog iskusnog vrsnog stratega a nema veze o balunu najace mi je kad izjavi da je on osvojia ovaj i onaj turnir nebi da je on igra i dobija utakmice,ja ovo ja ono ja ja i samo ja

:) :) ne znam sta imas protiv paka ali za mene si u pravu..... :) :)

ja samo sidim sa strane i navijam.....i to triba nekad neko radit... :) :)
<<

10

VIP član

Post 25 svi 2010, 17:59

jebako hahahahahahahahahahahaha

koji kralj hahahahahahaha

kun1gic ma samo san da usporedbu. drago mi je sta je jos neko objektivan reka da je bila krađa.naravno da je u ligi bolje, nego san napisa da san tokon godina vida te stvari i u ligi. i naravno da svi faliju, ali suci to moraju svest na minimum i neke osnovne stvari moraju znat te sudit. o tome san tia rec, pravila moraju znat SVI suci, a zalosno je da ih dosta to ne zna. tu i tamo se suci zainate pa nece da sviraju, to san dozivia nekoliko puta.
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 25 svi 2010, 18:08

jebako napisao:bego ak si ti sportski direktor tvoja uloga u ekipi je nesto ka sta je pako u inera dezurni klaun i maskota ekipe,glumi ka nekog iskusnog vrsnog stratega a nema veze o balunu najace mi je kad izjavi da je on osvojia ovaj i onaj turnir nebi da je on igra i dobija utakmice,ja ovo ja ono ja ja i samo ja

ti si ih skupija ako nije pako...daj ne vridaj ljude bezveze :) :)

mene mozes ali ne paka.....:) :)
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 25 svi 2010, 18:09

ja san osvojia 1 turnir, bia san izvrsni dodirektor dovodzenja doigraca
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

torres19

VIP član

Post 25 svi 2010, 18:59

Nemože se čovik načudit zlobi jebaka i njemu sličnih.blati di god stigne neargumentirano gadi mi ga se čitat.nisam cilu godinu pročita nešto da je pozitivno napisa.nema drugog objašnjenja nego da je u ranoj mladosti bija ugnjetavan i da je to ostavilo traga.šteta još jedna tužna priča
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

PAGO

Član

Post 25 svi 2010, 20:11

Znači Okocha da u četvrtfinalu navijaš kontra nas.A dobro prijatelju moj bivši... :(
<<

miho

VIP član

Post 26 svi 2010, 06:13

golman izgubija živce radi jednog krivo dosuđenog kornera?
reci mu da će bit još puno takvih kornera u životu...
Alistair McCoist
<<

forza morocco

VIP član

Post 26 svi 2010, 07:28

Issa - Mickey Mouse 2:2 (penali 1:2)

Dali smo dva njima, ali i dva sebi, doslovno, a ovi put san skinia samo jedna penal, moji prva dva u prečku i to je bilo to. Čestitke momcima na plasmanu među 8 najboljih.

Utakmica je bila dobra, borbena, mi čekali, oni pokušavali uglavnom šutevima sa distance, jer im drugo nije polazilo za nogom. Dva takva smo preusmjerili u svoju branku, drugi na 39 sekundi prije kraja... onda provamo golmana-igrača i 13 sekundi prije kraja 2:2 i onda već spomenuti penali.
Smatran da smo u određenim trenucima imali manje respekta prema protivnicima da bi sigurno prošli dalje.

Obzirom da se suce uglavnom spominje kad su loše stvari u pitanju, ja ovima šta su nam sudili moran dat pozitivnu ocjenu prvenstveno zbog ujednačenog kriterija tokon cile utakmice. Jedina zamjerka ide na toleriranje očitog držanja za dres kod građenja...
<<

okocha

Član

Post 26 svi 2010, 08:51

PAGO napisao:Znači Okocha da u četvrtfinalu navijaš kontra nas.A dobro prijatelju moj bivši... :(

Bez uvrede, vi ste me prešli u nekom drugom rangu, a Begina ekipa je sada naša konkurencija. Uz to, momci su svi ok (koje znam) i igraju odličan nogomet. Ni na Torcida kupu se ne navija za najjače, mada su oni samo na papiru 4.liga (sada 3.). Također, drago mi je šta će 1 od 2 moje osobne konkurencije bit u polufinalu. Ove godine nisam gleda nijednu drugu utakmicu, osim onih šta sam mora, ali danas obavezno dolazim.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 26 svi 2010, 12:40

Nije bolest sve šta boli... Forzza Vrapče!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 26 svi 2010, 13:07

Ljudi,ne dirajte Jebaka!Popljuva je sve zivo ali nikog vise od mene i moje ekipe pa se ne ljutim,covik ima svoje misljenje i iznosi ga.Na to svatko ima pravo,kome se ne svidja neka ne cita.I mene je zna pecnit,u pocetku mi je smetalo,ali covik u nekim stvarima ima pravo.Koliko sam uspia skuzit,on je inficiran malim balunom i na tome mu svaka cast,a svojim komentarima bar uzburka vodu da nije dosadno.Leo i ja i cili MNK KMAN smo redovito i najvise na njegovom tapetu,ali smo shvatili da nas covik u biti voli i zeli nam dobro,samo to izrazava na sebi svojstven i specifican nacin,tako da se ne ljutimo na njega,dapace,posta nam je simpatican.Znamo da imamo odanog i vjernog navijaca i kriticara u najboljoj namjeri.Jebako,mi smo uz tebe.Sta se tice sudjenja na Kupu,mogli smo i mi uz ozbiljan pristup doc do zadnjih 8,po meni nije mjerilo da su ovih 8 najbolje ekipe u udruzi jer mnogi to odrade tek da odrade,pa tako i mi,mada se ja s tim ne slazem.Sudjenje je u vise navrata tragikomicno,ne znam sta im bi da u natjecanje koje zele napravit ozbiljnim i bitnim,Radic pogotovo,da stavljaju suce pocetnike koji i ne znaju pravila i boje se.U nasoj utakmici protiv OPS-a,covik rukom igra,pola metra od tijela,sprijeci gol,isprid novajlije suca,a ovaj nista..na kraju mi sam prizna da ne zna je li to penal.Sta vise rec?Pozdrav Jebaku!
F-OFF!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 26 svi 2010, 13:17

Slažem se s DON FABIOM šta se sudaca tiče. Mislim da je velika greška šta se na nekim utakmicama dešavalo da budu 2 nova suca. Triba bi bit barem jedan iskusniji...
<<

torres19

VIP član

Post 26 svi 2010, 15:32

Slažem se da svatko ima pravo na svoje mišljenje a moje je da mi je pun kur.. Jebaka i njemu sličnih.kome se nesviđa moje mišljenje neka nečita.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010