26 svi 2010, 13:07 Postao/la DON FABIO
Ljudi,ne dirajte Jebaka!Popljuva je sve zivo ali nikog vise od mene i moje ekipe pa se ne ljutim,covik ima svoje misljenje i iznosi ga.Na to svatko ima pravo,kome se ne svidja neka ne cita.I mene je zna pecnit,u pocetku mi je smetalo,ali covik u nekim stvarima ima pravo.Koliko sam uspia skuzit,on je inficiran malim balunom i na tome mu svaka cast,a svojim komentarima bar uzburka vodu da nije dosadno.Leo i ja i cili MNK KMAN smo redovito i najvise na njegovom tapetu,ali smo shvatili da nas covik u biti voli i zeli nam dobro,samo to izrazava na sebi svojstven i specifican nacin,tako da se ne ljutimo na njega,dapace,posta nam je simpatican.Znamo da imamo odanog i vjernog navijaca i kriticara u najboljoj namjeri.Jebako,mi smo uz tebe.Sta se tice sudjenja na Kupu,mogli smo i mi uz ozbiljan pristup doc do zadnjih 8,po meni nije mjerilo da su ovih 8 najbolje ekipe u udruzi jer mnogi to odrade tek da odrade,pa tako i mi,mada se ja s tim ne slazem.Sudjenje je u vise navrata tragikomicno,ne znam sta im bi da u natjecanje koje zele napravit ozbiljnim i bitnim,Radic pogotovo,da stavljaju suce pocetnike koji i ne znaju pravila i boje se.U nasoj utakmici protiv OPS-a,covik rukom igra,pola metra od tijela,sprijeci gol,isprid novajlije suca,a ovaj nista..na kraju mi sam prizna da ne zna je li to penal.Sta vise rec?Pozdrav Jebaku!
F-OFF!!!