KUP 2009/2010
Marinero-Forza Morocco 3-5 utakmica je bila prilicno zanimljiva i neivjesna do trenutka u drugom poluvrimenu kada oni nakon 3-3 daju 2 gola i odlaze na 5-3. Odigrali smo skroz ravnopravnu utakmicu koja je mogla otic na obe strane sa objektivno boljim protivnikom
Ali nije svako zlo za zlo, vruce je za popi... i vjerojatno se ne bi uspili skupit za odigrat sutra kontra Bege i Mileniuma.
Ali nije svako zlo za zlo, vruce je za popi... i vjerojatno se ne bi uspili skupit za odigrat sutra kontra Bege i Mileniuma.
jebako napisao:sta svi po forumu spominju tog begu nebi da je falkao,gledan strijelce mileniuma i taj nije da nijedan gol pa neznan jel in to bice golman il voditelj.ocito in je najboji igrac ante soco za njega san cua da je cudo
i ja san gleda u sve ekipe ima li ko da se preziva jebako pa nisan nista nasa
jebako napisao:sta svi po forumu spominju tog begu nebi da je falkao,gledan strijelce mileniuma i taj nije da nijedan gol pa neznan jel in to bice golman il voditelj.ocito in je najboji igrac ante soco za njega san cua da je cudo
falija si ja sam ti SPORTSKI DIREKTOR ...a sta mislis ko je dovea to cudo zvano soco hm....nije on sam dosa u ekipu....kao i ostali igraci........sta ti mislis da se ekipa moze skupit iz kvarta ili na ulici......ne ide to tako.....
SOCO neman iz zabacenih podrucija BRDA nije ni zna da zna igrat balun a kad je sazna da zna bilo bi bolje da nije nikad zna jer ono sta sad zna ni sam ne zna da zna......
mladi GOCI...ACI......NEDO.......skautira sam ih po TEXASU ....... nisu znali sta je mali nogomet .....igrali su samo guze jedan put take.....iza sebe........
KARIC..... LUKA PLOCE....ko zna kojim je brodom doplovija tu....jos nema tene svoj broj..... nogomet 10 stvar (zene alkohol...bildanje...)
MIJO imotski sin..... covik koji pride iz 1 u 4 ligu...e sad vidis koliko tu sportski direktor ima veze..... nasa mu posa u bankarskoj sluzbi da dode u nas ......
JURE.............on nam se sam ponudija za njega nije tribala odsteta....
SKELA......u svih 7 kastela se prica o njegovoj igri......... trazili ga GOSK SOSK POSK OSK ALI DOSA U NAS.....
JARO........golman svjetske klase iz 2hmnl prisa u 4 splitsku.....covjek ciji golovi rijesavaju utakmice...( OPET SPORTSKI DIREKTOR POSREDOVA)
eto jebako sad znas zasto se mene spominje toliko cesto...........
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 23 svi 2010, 14:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bego,kupis sve moje,ako nisi zna,i Jaro je brania za MNK KMAN,ali posto smo mi ukleta ekipa,popusia je tri loba glavom u jednoj utakmici,ni Babaja se nije bas iskaza.Ispada,da i Cristiano Ronaldo potpise za nas,za misec dana bi kupia boce u 4 ure ujutro po kontejnerima.Parlov,u nas ocajan,ode u Oxu,rastura!Sad mi je ovo dalo mislit.Jebako,pomagaj!
F-OFF!!!
Polako ulazimo prema samoj završnici ovogodišnjeg Liga-kupa,a kako i ove sezone nije bilo nositelja već u ranoj fazi natjecanja svjedočili smo nekim zanimljivim prvoligaškim dvobojima kao i okršajima niželigaša.Kao najveće iznenađenje dosadašnjeg natjecanja izdvojio bih ekipu MILLENIUM GAME SHOP koja je na svom putu prema 16 najboljih eliminirala friške prvoligaše (Daler i Parna Mastiona),a najjači prvoligaši opravdali su status favorita.
1.liga - ZLATAN OTOK
INERO
STROŽANAC
PB SPLIT
DUJMOVAČA
IS DEUTSCHE
MNK ZLATKO CELENT
2.liga - COLO COLO
3.liga - HOTEL ROTONDO
FORZA MOROCCO
4.liga - RIBARI
MILLENIUM GAME SHOP
5.liga - CB DVA GOLUBA
OPS SPLIT
IZVIŽDANI
ROGOZNICA
Kao najveće favorite za naslov istaknuo bih ekipe PB SPLIT,MNK STROŽANAC,IS DEUTSCHE i MNK ZLATKO CELENT
1.liga - ZLATAN OTOK
INERO
STROŽANAC
PB SPLIT
DUJMOVAČA
IS DEUTSCHE
MNK ZLATKO CELENT
2.liga - COLO COLO
3.liga - HOTEL ROTONDO
FORZA MOROCCO
4.liga - RIBARI
MILLENIUM GAME SHOP
5.liga - CB DVA GOLUBA
OPS SPLIT
IZVIŽDANI
ROGOZNICA
Kao najveće favorite za naslov istaknuo bih ekipe PB SPLIT,MNK STROŽANAC,IS DEUTSCHE i MNK ZLATKO CELENT
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Nedjelja 23.05.
CB DVA GOLUBA - ZLATAN OTOK 2
-uz ozbiljan pristup ovo bi trebala biti sigurna pobjeda "vinara"
FORZA MOROCCO - MILLENIUM GAME SHOP 2
-Millenium igra jako dobro i bilo bi čudo da nakon Dalera i Parne Mastione ne pobijede solidne "marokance"
INERO - MNK STROŽANAC 2
-u dvoboju prvoligaša prednost dajem Strožancu koji je ipak prvak UMNa
PB SPLIT - COLO COLO 1
-Narančini puleni će učiniti sve da osvoje ovaj trofej...
DUJMOVAČA - OPS SPLIT 1
-Dujmovača će ovo dobiti na iskustvo
CB DVA GOLUBA - ZLATAN OTOK 2
-uz ozbiljan pristup ovo bi trebala biti sigurna pobjeda "vinara"
FORZA MOROCCO - MILLENIUM GAME SHOP 2
-Millenium igra jako dobro i bilo bi čudo da nakon Dalera i Parne Mastione ne pobijede solidne "marokance"
INERO - MNK STROŽANAC 2
-u dvoboju prvoligaša prednost dajem Strožancu koji je ipak prvak UMNa
PB SPLIT - COLO COLO 1
-Narančini puleni će učiniti sve da osvoje ovaj trofej...
DUJMOVAČA - OPS SPLIT 1
-Dujmovača će ovo dobiti na iskustvo
Forza Morocco - Marinero 5:3
Sve nekako u slow motion ritmu dok nije zagustilo, onda smo malo stisli i sa dva gola riješili utakmicu usudia bi se reć na iskustvo.
Čestitke ekipi Marinera na vrlo dobroj i nadasve korektnoj igri.
Danas protiv game shopa. Idemo vidit šta nas čeka u sljedećoj sezoni, dobra su ekipa i jedino šta je sigurno je da nema šanse da bude 0:0
Sve nekako u slow motion ritmu dok nije zagustilo, onda smo malo stisli i sa dva gola riješili utakmicu usudia bi se reć na iskustvo.
Čestitke ekipi Marinera na vrlo dobroj i nadasve korektnoj igri.
Danas protiv game shopa. Idemo vidit šta nas čeka u sljedećoj sezoni, dobra su ekipa i jedino šta je sigurno je da nema šanse da bude 0:0
Ponedjeljak 24.05.
RIBARI - IS DEUTSCHE 2
-ovo je velika prilika da vidimo stvarnu snagu ambicioznih Ribara.Uz sve moje simpatije prema njima,ipak sam skloniji vjerovanju da će "švabe" proći dalje...
IZVIŽDANI - MNK ZLATKO CELENT 2
-iako cijenim Izviždane,mislim da u dvoboju protiv Celenta nemaju što tražiti budu li ovi kompletni
ROGOZNICA - HOTEL ROTONDO 2
-ambiciozni "hoteljeri" bi ovo trebali dobiti bez problema
RIBARI - IS DEUTSCHE 2
-ovo je velika prilika da vidimo stvarnu snagu ambicioznih Ribara.Uz sve moje simpatije prema njima,ipak sam skloniji vjerovanju da će "švabe" proći dalje...
IZVIŽDANI - MNK ZLATKO CELENT 2
-iako cijenim Izviždane,mislim da u dvoboju protiv Celenta nemaju što tražiti budu li ovi kompletni
ROGOZNICA - HOTEL ROTONDO 2
-ambiciozni "hoteljeri" bi ovo trebali dobiti bez problema