3. liga mladi
sve iznenadenje do iznenadenja jedino ocekivano sta zagora nie upisala bodove al to se znalo unaprid par je bia blokiran.neko je napisa da je rotondo bez alebica prosjecna ekipa al ja ne znan jel taj za njih odigra 5 utakmica ove sezone vidia san ga samo kontra maroka kad ih je poia.po meni in najvise znaci bokan al taj danas nie igra dosa in je neki novi lik vrhunski igrac trpa li ga taj poznat mi odnekud al da se sitit
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
goldenko napisao:delp napisao:maroko torpediran 6-0
setac u fantasticnom izdanju gubi 1poluvrime 3-1
kiling makinja ponovo Ore
zlatari na domak titule šampionata
ostala im je velika PrEpreKA u vidu VM
ponude na moj mail ili mob0919139875
nadam se da ćete imat u vidu da je unca zlata na najnižoj mogućoj razini još od vrimena kad je po preriji jahao velikan kao John Wayne
nije nama do zlata
da je isli bi uBVAMA
naj ti volimo FRUTI DI BEEEEEEEE
delp napisao:goldenko napisao:delp napisao:maroko torpediran 6-0
setac u fantasticnom izdanju gubi 1poluvrime 3-1
kiling makinja ponovo Ore
zlatari na domak titule šampionata
ostala im je velika PrEpreKA u vidu VM
ponude na moj mail ili mob0919139875
nadam se da ćete imat u vidu da je unca zlata na najnižoj mogućoj razini još od vrimena kad je po preriji jahao velikan kao John Wayne
nije nama do zlata
da je isli bi uBVAMA
nisu ni gusari šta su bili
goldenko napisao:delp napisao:goldenko napisao:nadam se da ćete imat u vidu da je unca zlata na najnižoj mogućoj razini još od vrimena kad je po preriji jahao velikan kao John Wayne
nije nama do zlata
da je isli bi uBVAMA
nisu ni gusari šta su bili
a da bacimo pripremnu utakmicu
nema potrebe da saljemo spijune po treninzima ni mi ni vi
jebako napisao:sve iznenadenje do iznenadenja jedino ocekivano sta zagora nie upisala bodove al to se znalo unaprid par je bia blokiran.neko je napisa da je rotondo bez alebica prosjecna ekipa al ja ne znan jel taj za njih odigra 5 utakmica ove sezone vidia san ga samo kontra maroka kad ih je poia.po meni in najvise znaci bokan al taj danas nie igra dosa in je neki novi lik vrhunski igrac trpa li ga taj poznat mi odnekud al da se sitit
Saša Subotić,igra 1.HMNL za Muć Bituminu
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!