FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

big brother1

Član

Post 07 ožu 2010, 01:24

WITSCHGE napisao:
TH14 napisao:danas u 20:30h zaostala utakmica Parna - Smrdecija

teški X i opet kuhanje na vrhu...

Smrdečija - Parna 7:0
<<

PARNI POGON

Novi član

Post 07 ožu 2010, 09:20

big brother1 napisao:
WITSCHGE napisao:
TH14 napisao:danas u 20:30h zaostala utakmica Parna - Smrdecija

teški X i opet kuhanje na vrhu...

rezultat dovoljno govori...
nije nam nista islo, smrdecija borbena, rastrcana, cvrsta, zasluzeno...
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 07 ožu 2010, 09:42

oxa_jure napisao:
WITSCHGE napisao:
oxa_jure napisao:Artem - Credo banka X
MNK Oliva - Parna mastiona X
Pismon zvati - Oxa tisak /
Daler - Grm & Tunj 1
Smrdečija - Ambasador nekretnine jos jedan X
Colo Colo - Klinika Sućidar 2
Garaža Pujanke - MNK Kman 1

colo colo - klinika 1

jure jure.... kako je vranjic proša...

miki miki
a zadnju dobili u postirama 3:2 ka prijateljsku

a sutra putujemo u tucepe , agresivno po 3 boda :D

kako to da nisi dosa gledat colo colo ovi cetvrtak?

terapija u istu uru,iscrpi me terapija i vježbe pa nisam stiga niti na zadnjih 5 min ajde u tućepe i imotski po rješenje prvenstva i titule, i nemoj me sramotit ;)
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 07 ožu 2010, 09:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 07 ožu 2010, 09:44

PARNI POGON napisao:
big brother1 napisao:
WITSCHGE napisao:teški X i opet kuhanje na vrhu...

rezultat dovoljno govori...
nije nam nista islo, smrdecija borbena, rastrcana, cvrsta, zasluzeno...

a eto ja sam tipova na X i nije puno falilo,pogodija sam na početku...
valjda neču vidit čvaru dok mi ovo ne zaboravi :lol:
<<

artem2

Česti član

Post 07 ožu 2010, 20:26

ARTEM - CREDO BANKA 3 : 5 (0 : 3), previše poklona, iskontrirali nas...... Preostaje borba do zadnjeg kola......
<<

josip_radic

Stari član

Post 08 ožu 2010, 01:46

stina7 napisao:
dena napisao:ja san zna da su ovi iz garaže totaln fanatici al da su ovoliko ludi da u utakmici u kojoj moraju dobit igraju bez golmana i samo sa 2 igraća (josip i onaj iz solina) i nekin anonimcima koji su do sad malo igrali a na klupi side i niti sekunde ne ulaze igraći koji su sa josipom glavna snaga ekipe to mi nije jasno. sad jel to opravdano i pametno kažnjavanje ili nije ne znan ali znan da je šteta bodova i ovo bi triba bit njihov oproštaj od želje za ulaskom u 1.ligu. ja da iman šansu bit prvi ne bi igraće kažnjava šta god da su ućinili. a imaju peh i problem to stalno govorin šta protiv njh i dalera svi ulaze napaljeni koda je finale lige prvaka. neće ni daleru bit lako pogotovo šta ovi iz garaže neće nikom pustit i imaju igrat još sa dalerom i ako ih dobiju ili bude nerješeno parna će tu najviše profitirat. ali garaža u onon sastavu od jućer teško da može protiv dalera ili bilo koga išta napravit. jućer je artem bija za razliku od prve utakmice lošiji od dalera ali napaljenošću je na kraju uspija uvatit bod a daler bez golmana opet prosua 2 boda a bija je bolji. u prvoj utakmici je bilo obrnuto.

U tome i je bit dena sta garaza nije ko druge ekipe vec vlada red i taj red se treba postovat neki su se malo al samo malo oglusili na taj red i to je to nemoramo zalit za nicim mi imamo jos sansu i dok ta sansa postoji mi ce mo se borit ko i uvik nije bitno ko igra svi daju svoj maksimum.

stina7 napisao:
artem2 napisao:
Toma napisao:Garaža je dobro igrala ali su rano (i pomalo lako) primili golove u prvom poluvrimenu. Baš suprotno utakmici iz prvog dijela prvenstva kad smo mi stvarali šanse i izgubili a oni staloženo i sabrano čekali na svojoj strani... Za divno čudo, bili smo gotovo kompletni a oni ne. Možda je i to bila lagana prevaga... Solidnom igrom smo konačno ostvarili pobjedu!
Garaža se ponovno pokazala ka iznimno korektna i borbena ekipa (u momentima se činilo da su neki izgorili u silnoj želji!). Po tim kriterijima definitivno zaslužuju viši rang. Doduše, jučer je bilo malo nervoze i vike na parketu... To je rezultiralo nepotrebnim srljanjem i letanjima gori-doli iz čega je teško bilo stić našu prednost...

A zašto 3-4 standardna igrača nisu dobili ni minute......!!!???

KAŽNJENI od strane trenera

Svaka ekipa koja sudjeluje u natjecaju plaća članarinu za isto, stoga njihovo pravo je da "biraju" utakmice na kojima će igrati sa više žara i osobno im to nikada nisam zamjerao. Konkretno, ekipa Garaža Pujanke svaku utakmicu od početka do kraja lige pokušava odigrati najbolje koliko zna i može i na pobjedu. Prošle sezone prije zadnjeg kola i matematički je bilo jasno da ne možemo ostati u 1.ligi, pa smo zadnje kolo protiv Domusa odigrali isto borbeno i na kraju uspjeli pobjediti i prekinuti dosta veliki post pobjeda. Tako će biti i sada, bili kandidati za 1.ligu ili ne, naši protivnici mogu očekivati našu istu igru, a to je fer i korektno i truditi se najviše koliko se može. Nije liga baš jeftina da se bacaju novci za nešto što se odigra eto tako samo da se pojavimo.

Ovo o kaznama, vidim da se dosta toga napisalo, ali bez uvrede, to je naša interna stvar i kao takva neka i ostane. O tome je li to pametno ili nije zbog situacije u kojoj smo, ne želim polemizirati, tako ova ekipa funkcionira, dosta drukčije od ostalih od samog početka.
Živili!
<<

Toma

Član

Post 08 ožu 2010, 16:54

Pa dobro oće li se više ažurirat stranica sa rezultatima!? Mora li me baš svako moje otvaranje UMN-a uvik iznova podsijetit da smo od Parne izgubili 4:2?!?
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 08 ožu 2010, 17:51

Toma napisao:Pa dobro oće li se više ažurirat stranica sa rezultatima!? Mora li me baš svako moje otvaranje UMN-a uvik iznova podsijetit da smo od Parne izgubili 4:2?!?

imaš toma pravo,dajte jedno popodne malo angažmana s ovom stranicom pa šta ima veze šta će sad dva tjedna pisat da je colo colo pobjedija garažu :lol::lol:
<<

josip_radic

Stari član

Post 08 ožu 2010, 23:52

Ovo kako smo mi izgubili od vas, tako sam zabranio ažuriranje ovog kola.

A sad ozbiljno: uistinu nemam pojma što je s ovim, nekako mi se čini da se u zadnje vrijeme stranica ne ažurira baš najbolje. Vidjeti ćemo što je to i zašto je tako...
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 09 ožu 2010, 08:58

Artem - Credo banka 1
MNK Oliva - Parna mastiona 2
Pismon zvati - Oxa tisak 2
Daler - Grm & Tunj 2
Smrdečija - Ambasador nekretnine 1x2
Colo Colo - Klinika Sućidar 1x
Garaža Pujanke - MNK Kman 1
GRM&TUNJ
<<

Oxa_Jere

Novi član

Post 09 ožu 2010, 12:50

Oliva-Parna mastiona 1x
Pismon zvati-Oxa tisak 2
Daler-Grm & Tunj 1x
Smrdečija-Ambasador nekretnine 1
Colo Colo-Klinika Sućidar 1
Garaža Pujanke-Kman 1
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 09 ožu 2010, 13:08

artem2 napisao:ARTEM - CREDO BANKA 3 : 5 (0 : 3), previše poklona, iskontrirali nas...... Preostaje borba do zadnjeg kola......

KARLOVAČKO napisao:Artem - Credo banka 1

:) :) :)
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 09 ožu 2010, 14:18

MNK Oliva - Parna mastiona 1
Pismon zvati - Oxa tisak 1
Daler - Grm & Tunj x
Smrdečija - Ambasador nekretnine 2
Colo Colo - Klinika Sućidar x
Garaža Pujanke - MNK Kman 2
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

pipinjo

Član

Post 09 ožu 2010, 15:15

SMRDECIJA-AMBASADOR 1
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 09 ožu 2010, 15:36

pipinjo - marquez 2

VELIKIM SLOVIMA
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010