odabrao Đelo Hadžiselimović
3. liga mladi
pogledajte semafor....pa ljudi moji zaista ne znam šta vam je ....tko je lider šampionata...a jedina poveznica hoteljera i dinama je da su i jedni i drugi killing maschine...i zadnju utakmicu su hotelejri nastupili bez četvorice standardnih prvotimaca, pogledaj te taj rezultat...pokušavam bit objektivan i realno sagledati sve što se događa na parketu a izvan njega....još da nazovete alfu i omegu hoteljera gospodina šimca z.mamićem pa to bi bio presedan....Vaš Husref Musemić Huso....
Zadnja izmjena: husref musemić; 13 vel 2010, 22:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
Bili 9 - Zlatarija Dvornik 2:3
Mi eto jedva dobili jednog protivnika koji je vrlo neugodan kad je rezultat na njegovoj strani. Šta reći za nas? Bez ozbiljnosti u igri ne možeš nikoga dobit ,a još kad ti u ekipi pola igrača igra ozlijeđeno ne možeš ni igrati bolje. Doduše valja i sakriti određene stvari ispred rivala koji na tribinama prate naše utakmice jer kako je krenulo izgleda da će zbilja odlučivat jedna ili dvi utakmice o redoslijedu na tablici.
Na žalost zbog neodgodivih poslova na Svilaji naša Golden Hoba nije mogla bit nazočna na našoj utakmici pa iako su Istaknuti i nadasve Nostradamus pridonijeli pobjedi izostala je naša dobra igra na koju bi G.Hoba sigurno utjecala sa svojim karakterističnim glasom i britkim tonom
Mi eto jedva dobili jednog protivnika koji je vrlo neugodan kad je rezultat na njegovoj strani. Šta reći za nas? Bez ozbiljnosti u igri ne možeš nikoga dobit ,a još kad ti u ekipi pola igrača igra ozlijeđeno ne možeš ni igrati bolje. Doduše valja i sakriti određene stvari ispred rivala koji na tribinama prate naše utakmice jer kako je krenulo izgleda da će zbilja odlučivat jedna ili dvi utakmice o redoslijedu na tablici.
Na žalost zbog neodgodivih poslova na Svilaji naša Golden Hoba nije mogla bit nazočna na našoj utakmici pa iako su Istaknuti i nadasve Nostradamus pridonijeli pobjedi izostala je naša dobra igra na koju bi G.Hoba sigurno utjecala sa svojim karakterističnim glasom i britkim tonom
guily napisao:husref musemić napisao:i zadnju utakmicu su hotelejri nastupili bez četvorice standardnih ....
a macane kako znas da ih je falilo cetvorica standardnih ako nisi iz ekipe
Renato prijatelju,neugodno si me razočara...mislim da je svakom normalnom čoviku jasno kako Husref nije član moje ekipe jer on svojim komentarima samo huška sve druge ekipe protiv moje i to čini mi se jaako uspješno jer vidim kako ste se svi nabrijali protiv nas.Po ko zna koji put ponavljam da se ja i moja ekipa ograđujemo od Husrefovih komentara!Najbolje je to ignorirat...
Šta se tiče naše odgode,ne vidim razloga zašto se oko toga diže ikakva galama.Uostalom,odgođene su i utakmice Forza Morocco - Pekara Babić i Šetač Bronx - Baterija pa o njima niko i ne govori...Mi se jednostavno nismo mogli skupit jer nekoliko igrača nam je radilo do 14h,Bokan je u Austriji,a voditelj u Rijeci.Mogli smo igrat samo kad bi Erak stisnija zube i zaigra ozlijeđen,ali to ne bi imalo smisla.
Toliko od mene.Nastojim maksimalno izbjegavat ovaj forum jer stvarno ne znam čemu tolika mržnja prema mojoj ekipi...Sudite o nama po našem ponašanju na terenu i tribinama,a ne da jedan provokator koji NIJE član moje ekipe ovdi na forumu stvara negativnu sliku o Rotondu.Živili!
Ne znam zašto se Pago našao uvrijeđen i ovako na krajnje neciviliziran način se obrušio na mene i nazvao me nekim huškaćem a ne bih se iznenadio da me možda i autonomašem nazove...Zašto Pago pa ipak smo prije nekoi dan vidili tvoje pravo lice gdje si Frafuuu čak pozvao na fizički dvoboj a kad je Frafooo to prihvatio povukao si ručnu i odma čelom nazad.....Ne al zaista to ti ne treba i sve nas si doveo u dilemu dali da te pamtimo kao vrsnog golmana i jednog odličnog dečka ili ipak nekog primitivca koji svoje nesuglasice riješava vrijeđanjem i pozivanjem na fizički dvoboj....Još jednom svima govorim da nisam član momčadi Šimac brothers tj. killimg maschine odnosno vodeče momćadi šampionata a to su hoteljeri.........Vaš Husref Musemiić Huso....
guily napisao:husref musemić napisao:i zadnju utakmicu su hotelejri nastupili bez četvorice standardnih ....
dragi moj Guily pa stručni stožer hoteljera je prije i poslije utakmice sa bili 9 pisao na portalu da su znatno oslabljeni i da nastupaju bez četvorice prvotimaaca....žao mi je što ne pratite tko što piše ili ipak zaboravite....al to se kaže čitanje sa razumijevanjem, 2 razred pučke škole....
PAGO napisao:guily napisao:husref musemić napisao:i zadnju utakmicu su hotelejri nastupili bez četvorice standardnih ....
Renato prijatelju,neugodno si me razočara...mislim da je svakom normalnom čoviku jasno kako Husref nije član moje ekipe jer on svojim komentarima samo huška sve druge ekipe protiv moje i to čini mi se jaako uspješno jer vidim kako ste se svi nabrijali protiv nas.Po ko zna koji put ponavljam da se ja i moja ekipa ograđujemo od Husrefovih komentara!Najbolje je to ignorirat...
Šta se tiče naše odgode,ne vidim razloga zašto se oko toga diže ikakva galama.Uostalom,odgođene su i utakmice Forza Morocco - Pekara Babić i Šetač Bronx - Baterija pa o njima niko i ne govori...Mi se jednostavno nismo mogli skupit jer nekoliko igrača nam je radilo do 14h,Bokan je u Austriji,a voditelj u Rijeci.Mogli smo igrat samo kad bi Erak stisnija zube i zaigra ozlijeđen,ali to ne bi imalo smisla.
Toliko od mene.Nastojim maksimalno izbjegavat ovaj forum jer stvarno ne znam čemu tolika mržnja prema mojoj ekipi...Sudite o nama po našem ponašanju na terenu i tribinama,a ne da jedan provokator koji NIJE član moje ekipe ovdi na forumu stvara negativnu sliku o Rotondu.Živili!
ka prvo vatas se na baketinu o husrefu bez veze, ja san njega zajebava a ne vas, a kod odgoda ja nigdi nisan vas spominja nego san reka da su odgode uzele maha!!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
***** napisao:slazen se taman san to napisa preduhitrija si me pao..p.s.dovoljno je 2 puta poledat ekipu da znas ko kome fali..zamisli ja sad napisen zagori falilo 5 igraca po tome bi ispalo da san clan zagorakisa..ovo nema smisla
je falilo je i mi budale igrale a nes vise !!!
I pape i dida bili su Torcida!!!