FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 06 vel 2010, 18:03

BATERIJA - VESELI MORNARI 2:2
PEKARA BABIĆ - ZLATARIJA DVORNIK 3:4
ŠETAČ BRONX - MAX & MORIS 6:5
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 06 vel 2010, 21:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

PAGO

Član

Post 06 vel 2010, 19:41

Hotel Rotondo - Bili 9 = 11 : 1
-prije utakmice sam strahova jer su nam falila 3 bitna igrača,ali na kraju je sve ispalo besprijekorno.Ukratko,Tomić je zabia 6 komada,a vrhuski je odigra i Bokan koji je više od pola naših golova namistia.Pohvalia bi i povratnika u momčad Eraka koji je podsjetia na svoje najbolje utakmice odigrane tamo davno dok smo još bili na travi...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 06 vel 2010, 20:21

HOTEL ROTONDO - BILI 9 = 11:1
Iznenadili smo sami sebe jer smo bez nekoliko bitnih igrača odigrali odlično i upisali uvjerljivu pobjedu. Uglavnom, sve je brat reka...
Bitno je da smo upisali uvjerljivu pobjedu za povratak samopouzdanja. Sad nam predstoje Skalice i nadam se da ćemo novom pobjedom ući u pobjedničku seriju.
Pozdrav!
<<

jebako

Član

Post 06 vel 2010, 21:27

PAGO napisao:Hotel Rotondo - Bili 9 = 11 : 1
-prije utakmice sam strahova jer su nam falila 3 bitna igrača,ali na kraju je sve ispalo besprijekorno.Ukratko,Tomić je zabia 6 komada,a vrhuski je odigra i Bokan koji je više od pola naših golova namistia.Pohvalia bi i povratnika u momčad Eraka koji je podsjetia na svoje najbolje utakmice odigrane tamo davno dok smo još bili na travi...

jebote!
kiling mashine
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

husref musemić

Član

Post 06 vel 2010, 22:00

dali tko zna druge rezultate....osiguravatelji i marokanci
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

costacurta

Novi član

Post 06 vel 2010, 22:07

Forza morocco -Zagora 1:1
<<

svilaja1508

VIP član

Post 06 vel 2010, 22:13

costacurta napisao:Forza morocco -Zagora 1:1

očekivano
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

forza morocco

VIP član

Post 06 vel 2010, 22:17

Evo ka šta gori piše bod nama, bod njima... utakmica u kojoj smo apsolutno dominirali, ali ne i davali golove za šta je naravno zaslužna danas vrlo dobra obrana Zagorakisa i igrač u ulozi golmana kojemu svaka čast. Pobigli su nam u 5-6 kontri, dali jedan gol (bravo Giuly) i uzeli nam dva boda. Ja san ipak zadovoljan jer se ne sićan kad smo odigrali 1:1 zadnji put... Ono šta je dobro je da stvaramo puno šansi, ali bez Tvrtka to nije to... njemu za gol ne triba šansa...

Čestitke ekipama na pravoj prvenstvenoj utakmici...
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 07 vel 2010, 09:43

PEKARA BABIĆ - ZLATARIJA DVORNIK video na blogu
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 07 vel 2010, 10:00

znali tko rezultat od hsp-gradska?
<<

costacurta

Novi član

Post 07 vel 2010, 10:43

hsp dobija gol razlike
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 07 vel 2010, 12:30

rezultati i tablica na blogu
<<

husref musemić

Član

Post 07 vel 2010, 13:45

ZLATARIJA DVORNIK napisao:rezultati i tablica na blogu

baš kako sam i prognozira moje prognoze su se u dobrom dijelu i obijestinile, za neke nažalost za neke nasreču.......mnogima je bilo smiješno kad sam hoteljere stavlja na piedestal, kada sam komplimentima obasipa njihovu igru, njihovog trenera i tehničko taktičku izvedbu njegove momčadi koja odgovorno izvršava sve njegove zamisli, i provodi ih u dijelo naravno tamo gdje to treba na terenu a ne na šanku kao neke druge momčadi. Hvala gospodine treneru, hvala i Vašim momcima šta su demantirali sve dežurne kritičare i druge koji su me čak i epitetom homoseksualca častili zbog toga što sam govorio da su hoteljeri bili i ostali killing maschine 3 ilge...ako ne vjerujete pogledajte tablicu....marokanci su me neugodno iznenadili jer su tribali puhati za vratom hoteljerima al polagano posustaju, oćito nedostatak Tvrtka je njima nepremostiv problem....osiguravatelje su pravaši prizemljili al i govorio sam da nisu top four 3 lige a pomalo se i to objestinilo, drže četvrto misto al tu će se marokanci ugurat o oni će klizit lagano prema sredini ljestvice........puno pozdrava od Vašeg Husrefa Musemića Huse.......
Zadnja izmjena: husref musemić; 07 vel 2010, 13:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

miro12

Novi član

Post 07 vel 2010, 14:06

husref musemić napisao:

baš kako sam i prognozira moje prognoze su se u dobrom dijelu i obijestinile, za neke nažalost za neke nasreču.......mnogima je bilo smiješno kad sam hoteljere stavlja na piedestal, kada sam komplimentima obasipa njihovu igru, njihovog trenera i tehničko taktičku izvedbu njegove momčadi koja odgovorno izvršava sve njegove zamisli, i provodi ih u dijelo naravno tamo gdje to treba na terenu a ne na šanku kao neke druge momčadi. Hvala gospodine treneru, hvala i Vašim momcima šta su demantirali sve dežurne kritičare i druge koji su me čak i epitetom homoseksualca častili zbog toga što sam govorio da su hoteljeri bili i ostali killing maschine 3 ilge...ako ne vjerujete pogledajte tablicu....marokanci su me neugodno iznenadili jer su tribali puhati za vratom hoteljerima al polagano posustaju, oćito nedostatak Tvrtka je njima nepremostiv problem....osiguravatelje su pravaši prizemljili al i govorio sam da nisu top four 3 lige a pomalo se i to objestinilo, drže četvrto misto al tu će se marokanci ugurat o oni će klizit lagano prema sredini ljestvice........puno pozdrava od Vašeg Husrefa Musemića Huse.......

Pretpostastavljam da nemaš nikakve veze sa hoteljerima
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 07 vel 2010, 15:19

miro12 napisao:
husref musemić napisao:

Pretpostastavljam da nemaš nikakve veze sa hoteljerima

Već sam govorio o tome pa sad ponavljam. Molim Vas sve da nas ne dovodite u nikakvu vezu s Husrefom jer niko od nas ne zna ko je on. Kroz šalu sam nekoliko puta Begu iz 4.lige koji nas dođe pogledat povezivao s Husrefom i to je sve... Nisam oduševljen što nas Husref tako često spominje, i ekipu i mene kao voditelja, no prihvatio sam to i nije me više toliko briga... Pozdrav svima!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010