4. liga veterana
Hvala za rezultate... A di su komentari, rečenica, dvi... Makar. Evo što ja komentiram:
KB - Mišo 2:1
KB varira od lošeg do lošijeg. Iznimke potvrđuju pravilo. Mišo poslovično u svojem elementu. Očekivano.
Impero - Promet 3:0
Promet je za mene i dalje enigma. Impero očekivano. Trebao je još više...
Zewa - Hep 6:0
HEP je raspadnut, nije li? Maramice gaze nakon nekoliko kola neuvjerljivosti. Tko zna zašto?
Geosonda - ViK 2:2
Geosonda daruje bodove svakome tko ih hoće...
KB varira od lošeg do lošijeg. Iznimke potvrđuju pravilo. Mišo poslovično u svojem elementu. Očekivano.
HEP je raspadnut, nije li? Maramice gaze nakon nekoliko kola neuvjerljivosti. Tko zna zašto?
Graditelj napisao:Hvala za rezultate... A di su komentari, rečenica, dvi... Makar. Evo što ja komentiram:
Ja ću komentirat samo rezultat svoje ekipe, odnosno dodira njege... Moram se pokrit ušima, jer vidim da ne stoji onaj moj egoistični komentar kako su izgubili jednu i jednu igrali neriješeno zbog neigranja moje malenkosti. Sad vidim kako je pravi razlog šta ponovo "trpamo" velika forma našeg prikrivenog golgetera Maroša koji je postiga 3 gola na zadnju utakmicu. Još da ga trener oće stavljat u igru koliko bi on tija di bi mu bija kraj...Lako šta je mene prešiša po golovima ali kako će mu to podnit radni kolega Kragić...koji istini za volju ove godine razigrava cilu ekipu, namišta golove ka Mamić utakmice. Valjda neće doći do netrpeljivosti golgetera u ekipi koja bi mogla kulminirati nejedinstvenošću ekipe i potresima u svlačioni...Reja, je li čitaš ovo? Kad će taj petak...