26 sij 2010, 15:01 Postao/la FRAFO
BILI 9 - FORZA MOROCCO 2
-ovo bi trebao biti zicer kola;"marokanci" se vraćaju pobjedama i borbi za visoki plasman
ZLATARIJA DVORNIK - GRADSKA 2
-derbi!Gradska je u velikom naletu i iako mi na oko ne igraju ništa posebno,očito ima nečega u toj njihovoj igri i dajem im laganu prednost u ovoj utakmici.
MNK NEORIĆ - HSP 1
-"pravašima" je otišao Matić,ali i s njime bi jako teško do bodova protiv Neorića koji je znatno bolji nego što to tablica pokazuje
VESELI MORNARI - SKALICE 2 1
-derbi začelja!Skalicama će nedvojbeno nedostajati Lorko koji je njihov ponajbolji igrač,pa laganu prednost dajem "mornarima"
MAX & MORIS - PEKARA BABIĆ 1
-očekujem neizvjesnu utakmicu,a minimalnu prednost dajem Morisu isključivo radi boljeg položaja na tablici
ZAGORA PROMET - BATERIJA 2
-čvrsta Baterija bi ovo mogla izvuć na iskustvo,iako mnogo toga ovisi o sastavu Zagore koja nije nimalo loša kad je kompletna
HOTEL ROTONDO - ŠETAČ BRONX 1X
-derbi kola!Bronx je u velikoj krizi i teško će do punog plijena.Rotondo je lider i u najmanju ruku je blagi favorit u ovom dvoboju,ali sam dojma da bi za njih i bod ovdje mogao biti dobar.
Gotovo sve utakmice bi mogle biti neizvjesne,pa me ne bi čudilo da falijem više od pola parova...Aj neka sad vidimo tko je najbolji kladioničar.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!