3. liga mladi
ZAGORA PROMET - MNK NEORIĆ 2
-iako se Zagora polako diže,Neorić je ipak jača ekipa
BATERIJA - PEKARA BABIĆ 1
-čvrsta Baterija bi ovdje mogla uhvatiti puni plijen
FORZA MOROCCO - GRADSKA 2
-derbi;prednost dajem Gradskoj koja igra jako dobro i ne sjećam se kad su zadnji put izgubili...
BILI 9 - VESELI MORNARI 1
-"mornarica" polako tone,a Bili 9 i ne izgledaju tako loše...
ŠETAČ BRONX - SKALICE 2 1
-ovo bi trebao biti zicer.Bronx je znatno bolji,a Skalice ne samo da su slabe nego su uz to i neozbiljne i za mene bi bilo pravo čudo ako uspiju ostat u ligi iako tu ima nekoliko ekipa koje im konkuriraju
MAX & MORIS - ZLATARIJA DVORNIK 2
-još jedan derbi;prednost dajem "zlatarima" koji su već godinama u vrhu dok Moris ove sezone stoji iznenađujuće dobro ali ne vjerujem da mogu bolje od ovoga
HOTEL ROTONDO - HSP 1
-Rotondo si ne bi smio priuštiti drugi uzastopni kiks.Iako "pravaši" znaju biti neugodni,ne vjerujem da mogu ovdje do boda
-iako se Zagora polako diže,Neorić je ipak jača ekipa
BATERIJA - PEKARA BABIĆ 1
-čvrsta Baterija bi ovdje mogla uhvatiti puni plijen
FORZA MOROCCO - GRADSKA 2
-derbi;prednost dajem Gradskoj koja igra jako dobro i ne sjećam se kad su zadnji put izgubili...
BILI 9 - VESELI MORNARI 1
-"mornarica" polako tone,a Bili 9 i ne izgledaju tako loše...
ŠETAČ BRONX - SKALICE 2 1
-ovo bi trebao biti zicer.Bronx je znatno bolji,a Skalice ne samo da su slabe nego su uz to i neozbiljne i za mene bi bilo pravo čudo ako uspiju ostat u ligi iako tu ima nekoliko ekipa koje im konkuriraju
MAX & MORIS - ZLATARIJA DVORNIK 2
-još jedan derbi;prednost dajem "zlatarima" koji su već godinama u vrhu dok Moris ove sezone stoji iznenađujuće dobro ali ne vjerujem da mogu bolje od ovoga
HOTEL ROTONDO - HSP 1
-Rotondo si ne bi smio priuštiti drugi uzastopni kiks.Iako "pravaši" znaju biti neugodni,ne vjerujem da mogu ovdje do boda
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
ZAGORA PROMET - MNK NEORIĆ - X (ne vidim pobjednika u ovom susretu)
BATERIJA - PEKARA BABIĆ - 1 (starci odnose puni pljen)
FORZA MOROCCO - GRADSKA - 1 (derbi kola; forza je najbolja ekipa u ligi)
BILI 9 - VESELI MORNARI - 1 (hendikep,zicer,realno)
ŠETAČ BRONX - SKALICE 2 - 1 (tu je sve jasno; pozdrav prijatelju Svalini)
MAX & MORIS - ZLATARIJA DVORNIK - X (još jedan X, ali samo ako golman max-a bude na visini zadatka)
HOTEL ROTONDO - HSP - 1 (rotondo nemirn ulaz u sezonu prilika za popravni)
BATERIJA - PEKARA BABIĆ - 1 (starci odnose puni pljen)
FORZA MOROCCO - GRADSKA - 1 (derbi kola; forza je najbolja ekipa u ligi)
BILI 9 - VESELI MORNARI - 1 (hendikep,zicer,realno)
ŠETAČ BRONX - SKALICE 2 - 1 (tu je sve jasno; pozdrav prijatelju Svalini)
MAX & MORIS - ZLATARIJA DVORNIK - X (još jedan X, ali samo ako golman max-a bude na visini zadatka)
HOTEL ROTONDO - HSP - 1 (rotondo nemirn ulaz u sezonu prilika za popravni)
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
Zagora promet- MNK Neorić 1 mislin da neorić ima ozljeđenih
Baterija- Pekara Babić 2 ovdi sve zavisi o bateriji iako su pekari pokazali bolju formu
Forza Morocco - Gradska 12 ovdi je sigurno samo da će Karoglan dat gol
Bili 9 - Veseli mornari 2 delp je naša šifru
Šetač Bronx - Skalice 1 evo prvi put kontra skalica pa možda .......
Max & Moris - Zlatarija Dvornik 2 iako bi zbog novonastale situacije sa pečenicom rezultat mogao biti i drukčiji ja mislin da ona nije utjecala na ekipu
Hotel Rotondo - HSP 1 nisu najbolji ali su svakako najozbiljnija ekipa , a već su izgubili dva boda. Ako suci dođu u crno onda ......................
ionako ne pogodin ništa, a kako onda sutrašnje kolo kad uglavnom ide susid na susida
Baterija- Pekara Babić 2 ovdi sve zavisi o bateriji iako su pekari pokazali bolju formu
Max & Moris - Zlatarija Dvornik 2 iako bi zbog novonastale situacije sa pečenicom rezultat mogao biti i drukčiji ja mislin da ona nije utjecala na ekipu
Hotel Rotondo - HSP 1 nisu najbolji ali su svakako najozbiljnija ekipa , a već su izgubili dva boda. Ako suci dođu u crno onda ......................
ionako ne pogodin ništa, a kako onda sutrašnje kolo kad uglavnom ide susid na susida
Zagora promet- MNK Neorić 1
Baterija- Pekara Babić 2
Forza Morocco - Gradska 1
Bili 9 - Veseli mornari 1
Šetač Bronx - Skalice 1
Max & Moris - Zlatarija Dvornik X
Hotel Rotondo - HSP 1
A ovako je bilo protiv Gradske u prvon dilu http://www.youtube.com/watch?v=7zo3uuOWOT8
Baterija- Pekara Babić 2
Forza Morocco - Gradska 1
Bili 9 - Veseli mornari 1
Šetač Bronx - Skalice 1
Max & Moris - Zlatarija Dvornik X
Hotel Rotondo - HSP 1
A ovako je bilo protiv Gradske u prvon dilu http://www.youtube.com/watch?v=7zo3uuOWOT8
goldenko napisao:Max & Moris - Zlatarija Dvornik 2 iako bi zbog novonastale situacije sa pečenicom rezultat mogao biti i drukčiji ja mislin da ona nije utjecala na ekipu
PEČENICA CREW http://www.youtube.com/watch?v=woprEIGledI
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 23 sij 2010, 10:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
13:00 Zagora promet - MNK Neorić 2
-još uvik mislim da je Neorić ekipa za gornji dio tablice
13:55 Baterija - Pekara Babić X
-dvi podjednake ekipe
14:55 Forza Morocco - Gradska X
-možda su marokanci malo bolji, ali i ovdi tipujem na X
15:50 Bili 9 - Veseli mornari 1
-mornarica tone...
16:50 Šetač Bronx - Skalice 1
-zicer dana
17:45 Max & Moris - Zlatarija Dvornik 2
-zlatarima mala prednost
18:45 Hotel Rotondo - HSP 1
-triba se vratit pobjedama...
-još uvik mislim da je Neorić ekipa za gornji dio tablice
13:55 Baterija - Pekara Babić X
-dvi podjednake ekipe
14:55 Forza Morocco - Gradska X
-možda su marokanci malo bolji, ali i ovdi tipujem na X
15:50 Bili 9 - Veseli mornari 1
-mornarica tone...
16:50 Šetač Bronx - Skalice 1
-zicer dana
17:45 Max & Moris - Zlatarija Dvornik 2
-zlatarima mala prednost
18:45 Hotel Rotondo - HSP 1
-triba se vratit pobjedama...
goldenko napisao:Zagora promet- MNK Neorić 1 mislin da neorić ima ozljeđenih
Samo bi se osvrnija na ovo šta si napisa da nismo najbolja već najozbiljnija ekipa u ligi.Ozbiljnost je nešto šta nas je krasilo prije 2-3 godine kada je ekipa počela od 5.lige na travi.Danas definitivno ne mogu reć da smo ozbiljni jer virovali mi ili ne mi više uopće nemamo treninge.Po meni najozbiljnija ekipa lige je Forza Morocco,mislim da treniraju 1 ili 2 puta tjedno i snimaju svaku svoju utakmicu,gledaju snimke i nešto iz toga nauče...svaka im čast!A njima uz bok je i ekipa Zlatarija Dvornik.
Bronx - Skalice 1-2 skalice puuno bolje na kraju su pogresnim sudackim odlukama u zadnjoj minuti skoro sve prosuli ipak zasluzena pobjeda..akcija za drugi gol odlicna moglo je bit i vise prvi gol nisan vidija
zlatarija dobila u rastrganoj utakmici punoj gresaka(i igraca i sudaca)..
mi(rotondo)dobili ja mislin 6-3 cudna utakmica isto puna gresaka na kraju smo ipak uspili napravit koju manje od hsp-a..tribali smo i ranije rijesit utakmicu al eto ispalo dobro..p.s.slazen se s pagom po pitanju ozbiljnosti
mi(rotondo)dobili ja mislin 6-3 cudna utakmica isto puna gresaka na kraju smo ipak uspili napravit koju manje od hsp-a..tribali smo i ranije rijesit utakmicu al eto ispalo dobro..p.s.slazen se s pagom po pitanju ozbiljnosti
***** napisao:Bronx - Skalice 1-2 skalice puuno bolje na kraju su pogresnim sudackim odlukama u zadnjoj minuti skoro sve prosuli ipak zasluzena pobjeda..akcija za drugi gol odlicna moglo je bit i vise prvi gol nisan vidija
koliko si ih utrpa