jebako napisao:a moj huso nemas ti pojma sta pises.prvo si se uvlacija u guzu ovima iz rotonda i napisa si da je njihov vratar debelo najboji u ligi a sad sam sebi skaces u usta i to isto tvrdis za ovoga iz max morisa.ostavi se corava posla jer ono sta ti pises niko vise ne svaca ozbiljno
Što reći što kazati na ove objede i leži koje pokušava plasirat štovani forumaš kojemu želim replicirat.....Iako sam rekao da svoja javljanja svodim na minimum moram reagirat i na sve ovo šta je pokušao ovaj štovani gospodin plasirat....Ja ostajem pri svim svojim ranijim komentarima i kroz njih sam argumentirano pokušao približiti neka moja zapažanja...Da je momčad Rotonda najkvalitetnija u ovj ligi to sam pogled na tablicu sugerira, a da sam ja se njima uvlačijo to je jedna deplasirana laž i objeda a u krajnju ruku i uvreda na moj račun. Tu uvredu ničim nisam zaslužio a ponajmanje od štovanog forumaša. Iz svih ranijih komentara vidi se da štovani forumaš nije pretjerano elokventan pa odma kreće sa uvredama i igra na kartu da je napad najbolja obrana al nema veze to ipak ide Vama štovani gospodine na Vašu dušu. Što se golmana tiće i dalje tvrdim da golman Rotonda jedan izvanseriski golman sa svim odlikama velikih golmana al dozvolite da primjetim da i mladi golman max i morisa može rame uz rame stat sa tim cijenjenim gospodinom...Uz dužno štovanje Vaš Husref Musemić Huso...
odabrao Đelo Hadžiselimović