3. liga mladi
potenciraš na vjersku , a pišeš o nacionalnoj osnovi. Zar nisi znao da se i vi sami nazivate tako kako sam vas ja oslovio.Otiđi tamo iza mikačića pa se raspitaj. Ja ipak mislim da si ti nekakav agnostik ali se ovdi kriješ iza tuđeg imena. Kad sam spomenija sex,ljudi iz ovog podneblja su me sigurno razumili,nisan mislija na međeda i bukvu. Nema veze ,kad se budemo vidili poniću kredu i tablu pa ću ti nacrtat
goldenko napisao:potenciraš na vjersku , a pišeš o nacionalnoj osnovi. Zar nisi znao da se i vi sami nazivate tako kako sam vas ja oslovio.Otiđi tamo iza mikačića pa se raspitaj. Ja ipak mislim da si ti nekakav agnostik ali se ovdi kriješ iza tuđeg imena. Kad sam spomenija sex,ljudi iz ovog podneblja su me sigurno razumili,nisan mislija na međeda i bukvu. Nema veze ,kad se budemo vidili poniću kredu i tablu pa ću ti nacrtat
Balija nije vjera nego pogrdan naziv za ljude islamske vjeroispovjesti a to je turcizam koji u krajnjem slučaju znači kao kad nekom kažeš da je neznalica ili tako nešto i ne nazivamo se mi balijama nego Bošnjacima. Dobro ipak mi nije potrebno diskutirat s tobom jer kako sam već rekao zaista mi nije potrebno spuštat se na tvoju razinu, ipak imam neko dostojanstvo i ispod nekih granica ne mogu. Srdačan ti pozdrav od mene Husrefa Musemića Huse i mog velikog prijatelja i splitskog ljubimca Senijada Ibričića...
Zadnja izmjena: husref musemić; 18 sij 2010, 22:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
Husrefe smanji doživljaj.... imaš najmanje 20 vrlo sličnih komentara samo sa ispremišanim rečenicama. Moran admina nadopunit, nije ovo skoro spamanje, nego je upravo to, a to se na forumima ne tolerira. Da ne govorin o vriđanju inteligencije ostalih forumaša sa tobožnjim divljenjem određenoj osobi i ekipi. Nije mi jasno zašto ti hotelijeri smetaju? Zato šta su prvi?....
@goldenko
Nisan reducira javljanje, jednostavno su me obveze stigle... pozdrav i tebi i delpu i lorku... tj. nekolicini koja je tila privatizirat forum
:):)
@goldenko
Nisan reducira javljanje, jednostavno su me obveze stigle... pozdrav i tebi i delpu i lorku... tj. nekolicini koja je tila privatizirat forum
forza morocco napisao:Husrefe smanji doživljaj.... imaš najmanje 20 vrlo sličnih komentara samo sa ispremišanim rečenicama. Moran admina nadopunit, nije ovo skoro spamanje, nego je upravo to, a to se na forumima ne tolerira. Da ne govorin o vriđanju inteligencije ostalih forumaša sa tobožnjim divljenjem određenoj osobi i ekipi. Nije mi jasno zašto ti hotelijeri smetaju? Zato šta su prvi?....
@goldenko
Nisan reducira javljanje, jednostavno su me obveze stigle... pozdrav i tebi i delpu i lorku... tj. nekolicini koja je tila privatizirat forum:):)
Možda si ljubomoran što se tebi niko ne divi.......Vjerovatno treba zaslužit da ti se netko divi..
Zadnja izmjena: husref musemić; 18 sij 2010, 22:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
forza morocco napisao:Husrefe smanji doživljaj.... imaš najmanje 20 vrlo sličnih komentara samo sa ispremišanim rečenicama. Moran admina nadopunit, nije ovo skoro spamanje, nego je upravo to, a to se na forumima ne tolerira. Da ne govorin o vriđanju inteligencije ostalih forumaša sa tobožnjim divljenjem određenoj osobi i ekipi. Nije mi jasno zašto ti hotelijeri smetaju? Zato šta su prvi?....
@goldenko
Nisan reducira javljanje, jednostavno su me obveze stigle... pozdrav i tebi i delpu i lorku... tj. nekolicini koja je tila privatizirat forum:):)
Hehehehe, znate šta je dobro u ciloj priči... Šta ćemo vjerovatno ispast iz lige pa necu više morat gledat komentare ovog pacijenta po forumu jer ću bit dio foruma 4 lige ali nebitno....
Pozdrav svima koji se uredno predstavljaju na forumu a pogotovo Zlataru i Ranku..... Pozdrav
Zadnja izmjena: lorko11; 19 sij 2010, 00:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
GO BLUES
goldenko napisao:ZLATARIJA DVORNIK - HSP 5:0
evo mi dobili lagano, niko naš se ne može sitit kad nismo primili gol. Neko ko nas ne voli će reći da su pravaši loši,a ja baš mislin da je to ekipa koja može ovon ligon plovit bez problema te da ima bar dva igrača koja bi mogla pojačat bilo koju ekipu u ovoj ligi.
Što se tiče našeg balije,ne znan šta se administrator sad počeja mišat. Ako su razlozi šta nema delpa, šta su marokanci reducirali svoja javljanje ili šta je lorko skoro pa nesta na forumu ,onda je njegova pojava u redu.Međutim ,meni se čini da se on oglasia iz drugih po meni pogrešnih razloga s obzirom da je očigledno da je huso neko tko je vrlo blizak sa rotondom.
Kao što rekoh na početku,bit će sex-a do kraja lige što se tiče vrha ali i opstanka
Ma HSP je odlična momčad samo trebaju raditi u onom dijelu discipline...vi ste ih dobili 5:0 što ne znači da slijedećih par kola neće pobjeđivati favorite...oni su dark horse ove lige...nikad ne znaš kako će odigrati...
Pozdrav svima!
Kao voditelj ekipe HOTEL ROTONDO mogu reć da mi se ne sviđa ovo Husrefovo pisanje i to što me prečesto spominje kao i moju ekipu. No oglušio sam se o sve to i nastojim se što više distancirati od foruma. Ovom prigodom bi samo molija da me se ne povezuje sa Husrefom (kao što je to goldenko učinio) jer ne znamo ko je on, iz naše ekipe nije, i sve me je manje briga ko je...
Kao voditelj ekipe HOTEL ROTONDO mogu reć da mi se ne sviđa ovo Husrefovo pisanje i to što me prečesto spominje kao i moju ekipu. No oglušio sam se o sve to i nastojim se što više distancirati od foruma. Ovom prigodom bi samo molija da me se ne povezuje sa Husrefom (kao što je to goldenko učinio) jer ne znamo ko je on, iz naše ekipe nije, i sve me je manje briga ko je...
Hvala nekoj stvari moji forumaši da ste napokon skužili da ovaj forum Husref terorizira!!!
Čovječe otkada je sletio iz svemira želi da se i o njemu stvori neka štorija ka o pravom Frafi (ne meni ja sam objasnio zašto sam se logira frafoo).
A što se tiče da simpatiziraš Rotonda simpatiziraš ga ti moj k.....,jer postalo je tako očito da si se uvatija nedužnog čovika i da ga sprdaš,dok je
legenda iz Maroka dobro primjetija da su svi tvoji dubokoumni komentari na istu šprancu pisani, samo si napokon skužija da ne gledaš alku ili polo
neko balun pa si prestao upotrebljavati preglupe fraze tipa VITEŠKA IGRA.
Već vidim kako ćeš ti sad dati jednu dobokoumnu i nadasve,naravno vrlo iskrenu repliku gdje ćeš napisati da si ti istinski zaljubljenik u mali balun,da obožavaš kako igra Rotondo,da se ti diviš umječu trenera Rotonda,itd..............!!!!!!!!!!!!!!
LJudi moji šta mislite moželi se sljedeču subotu totalno zakomplicirati tablica, može li Max moris poraziti ili remizirati sa Zlatarima,Gradska pobjediti Marokance a HSP otkinitu bod Rotondu pa da opet bude smjene na vrhu a da ostalih 5 ekipa dođu na bod od drugog mista????
Volio bih dobiti komentare od ekipe koja malo duže prati ovu ligu samo bi zamolia Husrefa da on ne komentira rezultate jer po meni nije kompetentna osoba za ove odgovore!!!
Čovječe otkada je sletio iz svemira želi da se i o njemu stvori neka štorija ka o pravom Frafi (ne meni ja sam objasnio zašto sam se logira frafoo).
A što se tiče da simpatiziraš Rotonda simpatiziraš ga ti moj k.....,jer postalo je tako očito da si se uvatija nedužnog čovika i da ga sprdaš,dok je
legenda iz Maroka dobro primjetija da su svi tvoji dubokoumni komentari na istu šprancu pisani, samo si napokon skužija da ne gledaš alku ili polo
neko balun pa si prestao upotrebljavati preglupe fraze tipa VITEŠKA IGRA.
Već vidim kako ćeš ti sad dati jednu dobokoumnu i nadasve,naravno vrlo iskrenu repliku gdje ćeš napisati da si ti istinski zaljubljenik u mali balun,da obožavaš kako igra Rotondo,da se ti diviš umječu trenera Rotonda,itd..............!!!!!!!!!!!!!!
LJudi moji šta mislite moželi se sljedeču subotu totalno zakomplicirati tablica, može li Max moris poraziti ili remizirati sa Zlatarima,Gradska pobjediti Marokance a HSP otkinitu bod Rotondu pa da opet bude smjene na vrhu a da ostalih 5 ekipa dođu na bod od drugog mista????
Volio bih dobiti komentare od ekipe koja malo duže prati ovu ligu samo bi zamolia Husrefa da on ne komentira rezultate jer po meni nije kompetentna osoba za ove odgovore!!!
fraffo
Šta više reći, šta kazati nakon salvi napada na moj raćun i moje komentare. Neki pojedini forumaši sebi su sami dali za pravo da budu kompetentni, da moje komentare nazivaju terorom. Demokratsko je pravo svakog od nas da iznese svoja mišljenja i stajališta ali i obveza da sasluša i drugu stranu. Štovani moji forumaši ja sam donio odluku da se distanciram i da svoja javljanja svedem na minimum kako bi oslobodio mediski prostor za takve vrsne komentatore kao što su frafoooo, truhljooo, zlatko ili goldenko...Iz komentara koji je iznio vrsni poznavatelj stvari i kompetentna osoba kao frafooo da se isčitati kako mu je jasna namjera unijeti nemir u redove hoteljera i tako zasjesti na njihovo mijesto, na vrh ljestvice...Ne znam iz redova koje ekipe dolazi al po mom sudu na vrh će se teško popeti. Borba za drugu poziciju je vrlo neizvjesna i bit će još mnogo iznenađenja jer po mom skromnom sudu ima nekoliko pretedenata za tu poziciju...Za kraj ovim putem šaljem toplu ljudsku ispriku gospodinu auto simpet na sve što sam iznio u ranijim citatima, što je on doživio kao provokaciju ili kako naš dragi administrator kaže sarkazam koji se dao isčitati iz mojih komentara.....Ljudski je griješiti, priznajem pogriješio sam al ljudski je takodjer i ispričat sa a na Vama je štovani moj kolega da ovu moju ispriku uvažite u duhu našeg krščanskog odgoja....Srdačan pozdrav svim ljudima dobre volje od Vašeg Husrefa Musemića Huse...
Zadnja izmjena: husref musemić; 19 sij 2010, 12:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
husref musemić napisao:Šta više reći, šta kazati nakon salvi napada na moj raćun i moje komentare. Neki pojedini forumaši sebi su sami dali za pravo da budu kompetentni, da moje komentare nazivaju terorom. Demokratsko je pravo svakog od nas da iznese svoja mišljenja i stajališta ali i obveza da sasluša i drugu stranu. Štovani moji forumaši ja sam donio odluku da se distanciram i da svoja javljanja svedem na minimum kako bi oslobodio mediski prostor za takve vrsne komentatore kao što su frafoooo, truhljooo, zlatko ili goldenko...Iz komentara koji je iznio vrsni poznavatelj stvari i kompetentna osoba kao frafooo da se isčitati kako mu je jasna namjera unijeti nemir u redove hoteljera i tako zasjesti na njihovo mijesto, na vrh ljestvice...Ne znam iz redova koje ekipe dolazi al po mom sudu na vrh će se teško popeti. Borba za drugu poziciju je vrlo neizvjesna i bit će još mnogo iznenađenja jer po mom skromnom sudu ima nekoliko pretedenata za tu poziciju...Za kraj ovim putem šaljem toplu ljudsku ispriku gospodinu auto simpet na sve što sam iznio u ranijim citatima, što je on doživio kao provokaciju ili kako naš dragi administrator kaže sarkazam koji se dao isčitati iz mojih komentara.....Ljudski je griješiti, priznajem pogriješio sam al ljudski je takodjer i ispričat sa a na Vama je štovani moj kolega da ovu moju ispriku uvažite u duhu našeg krščanskog odgoja....Srdačan pozdrav svim ljudima dobre volje od Vašeg...
Husrefe(J) Musemiću(M) Huso kako znaš da pretendiram sjest na njihovo mjesto ako neznaš iz koje sam ekipe i dali uopće igram za koga?????(možda više sjedim na klupi)!!!!!!
Za tvoju informaciju sportski se nadati da će vodeći kiksati i da bi mu netko mogao preoteti vrh tablice(koja je svrha baluna igrati a ne pucati biti najbolji,OK svi mi guštamo igrati balun ali bože moj svi bi htjeli biti najbolji,ali naš Hajduk igra da bude drugi - mislim da ne)usput sad sam vidio na žnjanu našeg dragog predsjednika Hajduka kako lagano pijucka viski na suncu očito mu je teško počeo dan!!!!!!!
Usput šta ti je skrivija Goldenko,Zlatko i Truhljoo??????
fraffo
goldenko napisao:Što se tiče našeg balije,ne znan šta se administrator sad počeja mišat. Ako su razlozi šta nema delpa, šta su marokanci reducirali svoja javljanje ili šta je lorko skoro pa nesta na forumu ,onda je njegova pojava u redu.Međutim ,meni se čini da se on oglasia iz drugih po meni pogrešnih razloga s obzirom da je očigledno da je huso neko tko je vrlo blizak sa rotondom.
Moga si i bez ovog balije...
Sta se tice mojih razloga za oglasavanje:
Nastojim bit maksimalno tolerantan i dopustit sta vecu slobodu pisanja na forumu i svest svoje intervencije na minimum.
Mislim da je malo zafrkancije i medjusobong provociranja dobro doslo da odrzi atmosferu na forumu i zato ne reagiram na svaku provokaciju dok ne procijenim jeli rijec o nekoj internoj zajebanciji ili su stvari maligne. Vecina provokatora odustane ako ih se ignorira.
Korisnik "husref" je po mojoj procijeni zagusija ovi topic svojim komentarima u kojima je vecina sadrzaja cista redundacija, a u svakom se dotakne Rotonda cime je iziritira ne samo forumase iz te ekipe nego i jos neke (po mojoj procijeni) ozbiljnije forumase.
Posljedica je da je razvodnija ovu temu koja je dosad bila jedna od najboljih i najkonstruktivnijih na forumu.
Pozdrav