19 pro 2009, 20:56 Postao/la forza morocco
Hotel Rotondo - Forza Morocco 8 : 1
čestitke Rotondu na apsolutno zasluženoj pobjedi, iako rezultatski prevelikoj u odnosu na viđeno na terenu. Ovo govorin nakon upravo odgledane snimke utakmice da ne bude sad ovo ili ono. 10 minuti prvog dila unatoč 0:1 u 6. minuti smo bili aktivnija i bolja ekipa sa 3-4 čiste šanse i dvi stative uz par dobrih Pagovih obrana, a kako nismo pogodili, kazna je stigla od danas izuzetno raspoloženog Alebića koji nasa praktički sam dobia, radia je šta je tia uz dobru potporu suigrača, a mi smo imali previše neforsiranih grešaka da bi išta mogli napravit... nakon gola za 0:3 (dobrin dilom meni na dušu) pucamo i odigravamo možda najgorih 10 minuti ove sezone... izašli su nam u presing, nismo dobro reagirali i rezultat je samo bio sve gori i gori. Ža mi je zbog crvenog kartona, al' smatran da nije bacia mrlju na utakmicu... inače fer i korektno do kraja. Nas je čak taj moment i diga, ja san počea branit, igrači su uložili maksimalni napor ne samo da ne primimo duzinu nego čak i stisnit protivnika i dat barem utješni gol.
Visok poraz malo boli, al' izgubili smo od boljeg danas i nema se šta više dodat. I naravno hvala Zagorakisima šta su nas ostavili na 3. mistu i dalje u utrci za sam vrh.
Bez obzira na ovaj poraz apsolutno sam zadovoljan polusezonom i 3. mistom, a ono šta me veseli je napadačka igra u većini utakmica...
Još jednom čestitke Rotondu na pobjedi i naslovu jesenskog prvaka, vidimo se dogodine.