3. liga mladi
15:50 MNK Neoric - Forza Morocco 2 - mogla bi bit dobra utakmica al marokanci ozbiljniji
16:45 Šetac Bronx - HSP 1 - sve je moguce naravno prizeljkujen pobjedu
17:45 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo 2 - nadam se pobjedi
20:45 Gradska - Baterija 1 - gradska se dize
21:40 Bili 9 - Max & Moris 2 - ostavili su na mene bolji dojam
22:40 Pekara Babic - Skalice 2 - mislin da bi skalicama moglo krenit
16:45 Šetac Bronx - HSP 1 - sve je moguce naravno prizeljkujen pobjedu
17:45 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo 2 - nadam se pobjedi
20:45 Gradska - Baterija 1 - gradska se dize
21:40 Bili 9 - Max & Moris 2 - ostavili su na mene bolji dojam
22:40 Pekara Babic - Skalice 2 - mislin da bi skalicama moglo krenit
Zadnja izmjena: *****; 16 pro 2009, 23:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
12. Kolo: ČETVRTAK 17.12.2009
15:50 MNK Neoric - Forza Morocco 2 navijački(objektivno)
16:45 Šetac Bronx - HSP 1
17:45 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo 1
20:45 Gradska - Baterija 2(vidi se šta je klapa)
21:40 Bili 9 - Max & Moris 2 aj na mokin račun
22:40 Pekara Babic - Skalice 1 još da in se tujo vrati)
--------------------------------------------------------------------------------
15:50 MNK Neoric - Forza Morocco 2 navijački(objektivno)
16:45 Šetac Bronx - HSP 1
17:45 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo 1
20:45 Gradska - Baterija 2(vidi se šta je klapa)
21:40 Bili 9 - Max & Moris 2 aj na mokin račun
22:40 Pekara Babic - Skalice 1 još da in se tujo vrati)
--------------------------------------------------------------------------------
DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE 
zlatarija-rotondo po 3 ( na žalost ne boda )
solidna utakmica u kojoj je svaki rival po mom sudu dobija po jedno poluvrime. Međutim kako smo mi bili bolji u drugom tako mi se čini da smo malo bili bliže pobjedi. Rotondo može biti zadovoljan jer je zadrža razliku na tablici ali zbilja će biti vruće do kraja jer se i neke druge ekipe dižu. Rotondo je dobra ekipa samo eto voditelj je izgleda malo prnuo u potić pa ne znam šta mu triba izigravat mourinha na kraju utakmicu.
solidna utakmica u kojoj je svaki rival po mom sudu dobija po jedno poluvrime. Međutim kako smo mi bili bolji u drugom tako mi se čini da smo malo bili bliže pobjedi. Rotondo može biti zadovoljan jer je zadrža razliku na tablici ali zbilja će biti vruće do kraja jer se i neke druge ekipe dižu. Rotondo je dobra ekipa samo eto voditelj je izgleda malo prnuo u potić pa ne znam šta mu triba izigravat mourinha na kraju utakmicu.
goldenko napisao:zlatarija-rotondo po 3 ( na žalost ne boda )
ne bi se slozija da smo bili podjednaki mislin da smo mi bili dosta bolji i imali vise sansi, al to je tako svak misli da je njegova ekipa bila bolja kad pogledamo snimku znat cemo.zamolija bi te da usporis dvi stvari na snimci, prvu kad ste dali drugi gol da se vidi jel bija aut i pri kraju kad je vas igrac obranija gol, mi mislimo rukom.sta se tice voditelja nisan vidija sta je bilo.
Zadnja izmjena: gavra stari plac; 17 pro 2009, 20:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
zlatarija-rotondo 3-3, zlatari su poveli a onda mi odlazimo na 3-1 i kontroliramo igru, tada opet nase pogreske i oni uspiju izjednacit, na kraju falivamo par mrtvih sansi i propustamo uzet tri zasluzena boda, nazalost suci su bili katastrofa za obe ekipe al sve ce se vidit na snimci pa ce bit jasnije koga je vise ostetilo.