3. liga mladi
je samo kod 2:2 mi nismo vama uspili dat gol iz kontre dok kod 3:3 vi nama jeste , ali fala Bogu niste vi krivi ma pusti sudjenje stvarnio dobra utakmica i ja san zadovoljan da se ponovno vracamo u normalu. Vama zelin borbu za prva tri mista a nama preostaje borba za intertoto ( ako odustanu ovi 7,8,9 ) 
I pape i dida bili su Torcida!!!
Šetač Bronx šetnja ovom ligom daleko najbolja i najkvalitetnija ekipa bar za pojam 3 lige a da se razumjemo taj pojam nije nista veči od pojma 4 lige hm za 5 bi se dalo razmislit tamo ipak vlada 85% lakrdija vi idete u 2 ligu ali tamo čete se samo uz dosta muke i truda zadržat.HOTEL ROTONDO e moj SIMAC sječam te se jos od vremena travnatih terena uvjek poletan razigrat pun FUTSAL priča ljepo je to vidjet držim vam palčeve vidim da vam ljepo nije mi subota dan za doč vas pogledat ali znam da igrate dobro kombinatorno ljepo za oko par dobrih pojedinaca iznimne kvalitete imate vi idete u 2 ligu A I TAMO MOZETE IMAT ZNAČAJNU ULOGU samo ti nastavi gurat dobro a mi se vidimo i cujemo iako ti se nikad nelu izdat tko sam!!!!ZLATARIJA DVORNIK dobra ekipa taman za 3 ligu nevjerujem da imaju ambicije za više jer znaju svoje mogučnosti i realnost.PEKARA BABIĆ nikad mi nisu bili simpatićni ali zafrkana ekipa ništa više.FORCA MAROKO nikako da krenu mislim da im je ove godine jedina šansa da se uguraju u 2 ligu AMO stisnite malo možete to a ako neuspijete nema veze bitno da se snima .HSP oni mogu znaju i hoce očekujem da se dignu i budu u vrhu.BATERIJA hm hm hm neču loše mnista reč neželim batine neorić PA STA SE DEŠAVA S VAMA??? probudite se i igrajte FUTSAL!!!!!!VESELI GRADSKA SKALICE uzivajte u ZAJEDNIČKOM IGRANJU futsala REZULTAT NIJE ONO ŠTO BISTE TREBALI GLEDAT .BILI 8 ZAGORA MAX MORISS ostanak je upitan ali bez uvrede teško bi ostali i u 4 ligi a kamo li u 3 !!
nočna FUTSAL smjena napisao:Šetač Bronx šetnja ovom ligom daleko najbolja i najkvalitetnija ekipa bar za pojam 3 lige a da se razumjemo taj pojam nije nista veči od pojma 4 lige hm za 5 bi se dalo razmislit tamo ipak vlada 85% lakrdija vi idete u 2 ligu ali tamo čete se samo uz dosta muke i truda zadržat.HOTEL ROTONDO e moj SIMAC sječam te se jos od vremena travnatih terena uvjek poletan razigrat pun FUTSAL priča ljepo je to vidjet držim vam palčeve vidim da vam ljepo nije mi subota dan za doč vas pogledat ali znam da igrate dobro kombinatorno ljepo za oko par dobrih pojedinaca iznimne kvalitete imate vi idete u 2 ligu A I TAMO MOZETE IMAT ZNAČAJNU ULOGU samo ti nastavi gurat dobro a mi se vidimo i cujemo iako ti se nikad nelu izdat tko sam!!!!ZLATARIJA DVORNIK dobra ekipa taman za 3 ligu nevjerujem da imaju ambicije za više jer znaju svoje mogučnosti i realnost.PEKARA BABIĆ nikad mi nisu bili simpatićni ali zafrkana ekipa ništa više.FORCA MAROKO nikako da krenu mislim da im je ove godine jedina šansa da se uguraju u 2 ligu AMO stisnite malo možete to a ako neuspijete nema veze bitno da se snima .HSP oni mogu znaju i hoce očekujem da se dignu i budu u vrhu.BATERIJA hm hm hm neču loše mnista reč neželim batine neorić PA STA SE DEŠAVA S VAMA??? probudite se i igrajte FUTSAL!!!!!!VESELI GRADSKA SKALICE uzivajte u ZAJEDNIČKOM IGRANJU futsala REZULTAT NIJE ONO ŠTO BISTE TREBALI GLEDAT .BILI 8 ZAGORA MAX MORISS ostanak je upitan ali bez uvrede teško bi ostali i u 4 ligi a kamo li u 3 !!
Hvala prijatelju na lipim ričima za moju ekipu. Za 2.ligu će bit velika borba jer je liga dosta ujednačena. Mislim da imamo nešto slabiju momčad u odnosu na lani, ali to ćemo u prijelaznom roku pokušat ispravit. Alebić igar za BITUMINU pa nam ne može uvik dolazit, a kad nam uz njega ne dođe još neko bitan kao ovog vikenda Zebić, ne stojimo baš najbolje. Vječiti sam optimist i nadam se ulasku u 2.ligu, ali sumnjam da možemo u 2.ligi igrat veliku ulogu. Fali nam 2-3 igrača za takvo što...
nočna FUTSAL smjena napisao:Šetač Bronx šetnja ovom ligom daleko najbolja i najkvalitetnija ekipa bar za pojam 3 lige a da se razumjemo taj pojam nije nista veči od pojma 4 lige hm za 5 bi se dalo razmislit tamo ipak vlada 85% lakrdija vi idete u 2 ligu ali tamo čete se samo uz dosta muke i truda zadržat.HOTEL ROTONDO e moj SIMAC sječam te se jos od vremena travnatih terena uvjek poletan razigrat pun FUTSAL priča ljepo je to vidjet držim vam palčeve vidim da vam ljepo nije mi subota dan za doč vas pogledat ali znam da igrate dobro kombinatorno ljepo za oko par dobrih pojedinaca iznimne kvalitete imate vi idete u 2 ligu A I TAMO MOZETE IMAT ZNAČAJNU ULOGU samo ti nastavi gurat dobro a mi se vidimo i cujemo iako ti se nikad nelu izdat tko sam!!!!ZLATARIJA DVORNIK dobra ekipa taman za 3 ligu nevjerujem da imaju ambicije za više jer znaju svoje mogučnosti i realnost.PEKARA BABIĆ nikad mi nisu bili simpatićni ali zafrkana ekipa ništa više.FORCA MAROKO nikako da krenu mislim da im je ove godine jedina šansa da se uguraju u 2 ligu AMO stisnite malo možete to a ako neuspijete nema veze bitno da se snima .HSP oni mogu znaju i hoce očekujem da se dignu i budu u vrhu.BATERIJA hm hm hm neču loše mnista reč neželim batine neorić PA STA SE DEŠAVA S VAMA??? probudite se i igrajte FUTSAL!!!!!!VESELI GRADSKA SKALICE uzivajte u ZAJEDNIČKOM IGRANJU futsala REZULTAT NIJE ONO ŠTO BISTE TREBALI GLEDAT .BILI 8 ZAGORA MAX MORISS ostanak je upitan ali bez uvrede teško bi ostali i u 4 ligi a kamo li u 3 !!
Dobra ti je prognoza...
VAR 
ZLATARIJA DVORNIK napisao:http://www.youtube.com/watch?v=mu5lGnUG86s
http://www.youtube.com/watch?v=w-J2C1q2qYY
bas ti hvala lipo se potsjetiti kada smo bili kompletni
cujem da dilite bodove jesmo li vas mi sj.....
Video sa utakmice Forza Morocco - Skalice 8:3 je na blogu...
ili
http://www.youtube.com/watch?v=_oUMUdzr2rY
ili
forza morocco napisao:Video sa utakmice Forza Morocco - Skalice 8:3 je na blogu...
ili
Ranko aj sprži mi snimku utakmice da pogledamo ako ti nije problem.... fala
GO BLUES