FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

gavra stari plac

VIP član

Post 24 lis 2009, 18:17

a moran se i ja javit kad vidin sta se pise, ljudi o cemu pricate skalice nisu imali ni jednu pravu sansu a mi smo uz 5 golova falili jos par sansi, ne znan sta jos triba da recete da je neka ekipa bolja od druge, a o pricama na forumu ne znan koje su to jer ipak ne snimamo mi sve utakmice niti imamo blog, al neka mozda smo losiji od svih, onda su nam jos vridnije pobjede
<<

lorko11

Novi član

Post 24 lis 2009, 18:25

gavra stari plac napisao:a moran se i ja javit kad vidin sta se pise, ljudi o cemu pricate skalice nisu imali ni jednu pravu sansu a mi smo uz 5 golova falili jos par sansi, ne znan sta jos triba da recete da je neka ekipa bolja od druge, a o pricama na forumu ne znan koje su to jer ipak ne snimamo mi sve utakmice niti imamo blog, al neka mozda smo losiji od svih, onda su nam jos vridnije pobjede

Prva stvar nitko ti nije reka da niste dobri i ne izmisljaj nego sam samo konstatira da sam po forumu i lani i ove godine vidija poruke da je rotondo najbolja ekipa u lizi, da su favoriti za viši rang i tako dalje da ne duljim... Nitko vam nije riči reka i zato ne pametuj previše nego dobro pročitaj šta sam napisa...
Druga stvar dali ste dva gola sta smo vam mi dali balun a ne šta ste nas vi izigrali.... aj bok
GO BLUES
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 24 lis 2009, 18:57

lorko11 napisao:
gavra stari plac napisao:a moran se i ja javit kad vidin sta se pise, ljudi o cemu pricate skalice nisu imali ni jednu pravu sansu a mi smo uz 5 golova falili jos par sansi, ne znan sta jos triba da recete da je neka ekipa bolja od druge, a o pricama na forumu ne znan koje su to jer ipak ne snimamo mi sve utakmice niti imamo blog, al neka mozda smo losiji od svih, onda su nam jos vridnije pobjede

Prva stvar nitko ti nije reka da niste dobri i ne izmisljaj nego sam samo konstatira da sam po forumu i lani i ove godine vidija poruke da je rotondo najbolja ekipa u lizi, da su favoriti za viši rang i tako dalje da ne duljim... Nitko vam nije riči reka i zato ne pametuj previše nego dobro pročitaj šta sam napisa...
Druga stvar dali ste dva gola sta smo vam mi dali balun a ne šta ste nas vi izigrali.... aj bok

i ti dobro procitaj na koga se odnosilo
<<

delp

Česti član

Post 24 lis 2009, 19:01

mornarica dobila 6-2
hsp dobio max i morisa
dobili i goldenboys klasicnim rezultatom 27 - 23
Zadnja izmjena: delp; 24 lis 2009, 19:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 lis 2009, 19:31

gavra smiri živce... ničim ja tvoju ekipu nisan uvridia, dobili ste utakmicu jer ste bili bolji utoliko šta ste iskoristili greške protivnika, slažen se da i to triba znat... i nije istina da skalice nisu imale nijednu pravu šansu, pitaj svog golmana....
ispada da se na forumu ni slučajno ne smi napisat svoje mišljenje, a pogotovo ako se radi o ekipi koja dođe iz niže lige...odma su svi protiv njih, teorije urote i slično...dajte ljudi, igrajte balun, a na kritike (dobronamjerne bar sa moje strane), odgovorite pobjedama i osvojite ligu.

Normalna reakcija na moj post je onakva kako je napisa Auto Simpet, zato gavra ostavi se snimanja i našeg bloga, takve rasprave ne vode ničemu...

šta je najsmišnije, ja i lorko smo prošle sezone imali "okršaj" na forumu, a sad ispada da ih "simpatiziram" jer san tipova na njih... svašta
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 lis 2009, 19:38

PAGO napisao:...Pa sad nek mi "forza morocco" objasni kako je to očekiva više od nas ako je prognozira pobjedu Skalica...al meni je jasno da većina ovdi prognozira prema svojim željama i simpatijama,a mi smo ipak novi u ovoj ligi.

evo da ti objasnim... obzirom da san u malom balunu poodavnon pratin povremeno i ostale lige tako da mi niste mogli promaknit ka prošlogodišnji favoriti za ulazak u ligu više šta ste i napravili...4. liga ima nekoliko ekipa koje po kvaliteti bez problema mogu igrat u 3. ili čak 2. ligi i to se kroz par zadnjih sezona i pokazalo (primjer daler i artem)...prema pročitanom na forumu i komentare ostalih ljudi koji prate i igraju lige, ja sam vas svrsta u taj rang, znači da imate kvalitetu i u 3. ligi napravit nešto više...iz tog razloga san vas danas i doša pogledat, a i da vidin kako igraju budući protivnici...e sad možda su moja očekivanja bila prevelika, možda vi niste imali svoj dan, možda vam nije tribalo, al' ja san vašu utakmicu vidia kako san i napisa... i to ka' neutralni promatrač...

nadan se da je dovoljno jasno i opsežno...
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 24 lis 2009, 19:43

ma naravno da se smi napisat misljenje ali triba bit objektivan kad se komentira druga ekipa, a sta se tice spominjanja snimanja i bloga sam si me povuka za jezik govoreci da mi po forumu govorimo kako smo strasna ekipa a ja to nisan primijetija, osin sta svako kolo recemo da cemo dobit, pa ko ne tipuje na sebe, a sta se tice tih sansi ja ih nisan vidija i mislin da pago nije ima posla osin u dva tri istrcavanja al mozda se varan, evo pitan ga ovin puten pago jesi ima sta obrana pravih sansi, pozdrav maroko jedva cekan nasu utakmicu, bit ce to pravi derbi, moramo ovako malo zacinit prije utakmice
<<

PAGO

Član

Post 24 lis 2009, 19:52

Gavra,ima još do naše utakmice sa Forzom...
Aj da se ja još malo vratim na našu današnju utakmicu:"forza morocco" je napisa da smo mi bili bolji samo u tome što smo iskoristili greške protivnika i s tim se nikako ne mogu složit...istina je da smo iskoristili neke greške protivnika i time ih slomili,ali i oni su nama zabili 2 gola iz naših grešaka i neopreznosti.Oni su meni u 1.poluvremenu zapucali tek 2 puta na gol,u nastavku su možda imali još par šansi ali nije to bilo ništa posebno...očekiva sam više od njih,ne znam možda je jednostavno bila takva utakmica.Svako ima pravo na svoje mišljenje,a moje je da je konačan rezultat realan!
<<

PAGO

Član

Post 24 lis 2009, 20:03

forza morocco napisao:
PAGO napisao:...Pa sad nek mi "forza morocco" objasni kako je to očekiva više od nas ako je prognozira pobjedu Skalica...al meni je jasno da većina ovdi prognozira prema svojim željama i simpatijama,a mi smo ipak novi u ovoj ligi.

evo da ti objasnim... obzirom da san u malom balunu poodavnon pratin povremeno i ostale lige tako da mi niste mogli promaknit ka prošlogodišnji favoriti za ulazak u ligu više šta ste i napravili...4. liga ima nekoliko ekipa koje po kvaliteti bez problema mogu igrat u 3. ili čak 2. ligi i to se kroz par zadnjih sezona i pokazalo (primjer daler i artem)...prema pročitanom na forumu i komentare ostalih ljudi koji prate i igraju lige, ja sam vas svrsta u taj rang, znači da imate kvalitetu i u 3. ligi napravit nešto više...iz tog razloga san vas danas i doša pogledat, a i da vidin kako igraju budući protivnici...e sad možda su moja očekivanja bila prevelika, možda vi niste imali svoj dan, možda vam nije tribalo, al' ja san vašu utakmicu vidia kako san i napisa... i to ka' neutralni promatrač...

nadan se da je dovoljno jasno i opsežno...

Dovoljno jasno!
Prijatelju,nije ništa loše u tome kad neka ekipa ima visoke ambicije,a mi smo ti takvi...ne možeš očekivati dobar rezultat ako ne postaviš visoko letvicu.Ali molim te da ne mišaš kruške i jabuke(prošla i ova sezona)!Prošle sezone smo imali jako dobru momčad i postavili smo si cilj osvajanje 4.lige.Na žalost,u tome nismo uspili isključivo zahvaljujući jednom razdoblju od misec dana kada nismo uspili nikog dobit(mislim da je bilo 4 poraza i remi u 5 utakmica)!!!Ove sezone nam je ekipa znatno izminjenja:naša dva ponajbolja igrača su otišla u superligu(!!!) i sigurno je da se osjeća njihov odlazak,a doveli smo Bokana,Alebića i Gavru.Tribat će vrimena da se nova ekipa uigra,ali mislim da s razlogom očekujemo da ćemo se borit za 3.ligu,jer nikad nismo niti jednu ligu završili ispod 4.mista...
Usput,evo Gavra ti je sam reka da sam ja golman,a AUTO SIMPET je moj brat blizanac koji vodi ekipu!
Sportski pozdrav!
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 lis 2009, 20:28

eto sve smo riješili, ne triba skakat na svaku s kojon se ne slažete, ža' mi je šta na tribinama nije bilo skoro još nikoga neutralnog pa da iskomentira utakmicu...

mislin da sve ekipe u lige ulaze sa jakim ambicijama, inače sve ovo ne bi imalo smisla...

gavra, ne mišaj forum i blog, nema veze jedno s drugim... imat ćemo kad začinjavat...malo je rano... i bit će derbi, bez obzira na stanje tablice...

pago, eto i ja san golman...

sportski pozdrav
Zadnja izmjena: forza morocco; 24 lis 2009, 20:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

goldenko

Novi član

Post 24 lis 2009, 20:59

evo i mi opet dobili ali više i neznam kojim rezultatom , samo znam da je bilo puno goli sa obadvi strane. Mornari su dobri jer se help uozbiljio. Dobrice su dobile bateriju iako su gubile 0:2 od . Dragi moji skaličani valjda če se više i vama otvorit jer zaslužujete puno više.Strpljen spašen.
<<

delp

Česti član

Post 24 lis 2009, 21:11

evo jos da ga hajduk gurne i sve veceras super
<<

lorko11

Novi član

Post 24 lis 2009, 22:25

goldenko napisao:evo i mi opet dobili ali više i neznam kojim rezultatom , samo znam da je bilo puno goli sa obadvi strane. Mornari su dobri jer se help uozbiljio. Dobrice su dobile bateriju iako su gubile 0:2 od . Dragi moji skaličani valjda če se više i vama otvorit jer zaslužujete puno više.Strpljen spašen.

E moj zlataru i ja čekan kad će se otvorit ali nije dobro nikako... Uvukla se neka nesigurnost u igrače, pojedinci igraju sa 50 posto svojih mogućnosti a voditelj luta iz utakmice u utakmicu tako da stvari ne stoje najbolje...
Mislin da je sezona dovoljno duga da skupimo glave i odigramo nešto...Već sutra igramo zaostalu sa Neorićem i jedino im mogu obećat borbu do zadnje sekunde pa šta bude...
GO BLUES
<<

FRAFO

VIP član

Post 25 lis 2009, 12:52

FRAFO napisao:SKALICE 2 - HOTEL ROTONDO 2
-"hoteljeri" su znatno kvalitetnija ekipa,ovo bi trebali dobit...
GRADSKA - ZAGORA PROMET 1
-iako me "osiguravatelji" nisu oduševili dosadašnjim igrama,Zagora se do sada pokazala u najgorem izdanju od svih ekipa...
PEKARA BABIĆ - FORZA MOROCCO 2
-malu prednost dajem "marokancima"
BATERIJA - ŠETAČ BRONX 2
-Bronx se nametnuo kao jedan od favorita za naslov...
ZLATARIJA DVORNIK - BILI 9 1
-ovo je po meni zicer kola!
MNK NEORIĆ - VESELI MORNARI 1
-Neorić je kvalitetnija ekipa...
HSP - MAX & MORIS 1
-renovirana ekipa HSPa nije loša koliko to njihovi rezultati pokazuju...vjerujem da bi ovo mogli dobit

Pokazao sam se kao najbolji prognozer posljednjeg kola...jedina greška mi je poraz Neorića od Veselih mornara.Već danas momci iz Neorića imaju priliku za popravni kada igraju protiv Skalica.
MNK NEORIĆ - SKALICE 2 1
-ipak je Neorić jedan od kandidata za ulaz u 2.ligu,pa si novi kiks ne mogu dozvoliti
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

lorko11

Novi član

Post 25 lis 2009, 18:32

Skalice - Neorić 4-4... Neorić povea 2-0 na nasu glupost i tako se odlazi na poluvrime.. Mi na terenu ka muve bez glave. Drugo poluvrime voditelj šalje vratara u svlačionu i stavlja igrača na gol.. U tim trenucima izgledamo ka hajduk nitko ne zna kako odigrat s igračem vratarom, puno glupih grešaka i protivnik ide na 4 - 0... Ali onda odigravamo dvi akcije s glavom i repom i dolazimo na 4-2... Protivnik onda ulazi u fazu u kojoj smo mi bili na početku i na kraju su dobro prošli jer je naš igrač šprinta priko cilog terena za balunom na prazan gol ali je bija pola metra kratak za pobjedu...
Nadam se da su lose igre iza nas i da sad krećemo... pozdrav
Zadnja izmjena: lorko11; 25 lis 2009, 18:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
GO BLUES
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010