24 lis 2009, 17:35 Postao/la PAGO
Meni nije jasno o čemu ovdi neki ljudi pišu..."forza morocco" i "lorko11" kažu da nismo neka ekipa ka šta se piše po forumu,ali šta se to uopće piše o nama???Evo čitam prognoze i velika većina je tipovala na Skalice,osim Gavre i Auto Simpeta koji su moji suigrači...i Frafe koji ne skriva simpatije prema mojoj ekipi.Pa sad nek mi "forza morocco" objasni kako je to očekiva više od nas ako je prognozira pobjedu Skalica...al meni je jasno da većina ovdi prognozira prema svojim željama i simpatijama,a mi smo ipak novi u ovoj ligi.
A šta se same utakmice tiče,slažem se da je falilo ritma,pogotovo u 1.poluvremenu.Nije lako igrat 1.utakmicu dana,pogotovo kad ti neki igrači banče do ranih jutarnjih sati...Mislim da smo bili bolja ekipa i to gotovo cilu utakmicu.U 1.poluvremenu smo imali tek jalovu inicijativu,a kako ni to nije bilo dovoljno za prednost počeli smo igrat presing,prisilili protivničke igrače na nekoliko grešaka koje smo kaznili i na kraju zasluženo dobili 5-2.
U probleme protivničke ekipe ne bi ulazija jer ih još ne znam dovoljno,al samo bi istaka onog visokog momka sa bradicom i crnim štucnama ka njihovog najboljeg igrača.