FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

forza morocco

VIP član

Post 22 lis 2009, 11:53

12:00 Skalice 2 - Hotel Rotondo 1 vrime je za bodove
12:55 Gradska - Zagora promet 2 ako budu igrali ka protiv nas nema straja
13:55 Pekara Babic - Forza Morocco 2 naše utakmice s pekarima nikad nisu bile dosadne...samo se nadam da neće bit novih ozljeda...
14:50 Baterija - Šetac Bronx 2 šetač je istaka jasnu kandidaturu za 1. misto
15:50 Zlatarija Dvornik - Bili 9 1X ako ne budu primali "čudne" golove, zlatari dobivaju
16:45 MNK Neoric - Veseli mornari X a neman pojma, valjda radi delpa :)
17:45 HSP - Max & Moris 2 MM uigranija ekipa sa novim vođom...
<<

lorko11

Novi član

Post 22 lis 2009, 13:04

Evo i moje prognoze za sutra...

12:00 Skalice 2 - Hotel Rotondo 1 rotondo je dobra ekipa ali sutra će im bit jako teško
12:55 Gradska - Zagora promet 2 nepoznanica ali na lutriju tipujem 2
13:55 Pekara Babic - Forza Morocco 2 pekaru sam gleda i ok su ali im se sve vrti oko 2 igrača dok marokanci imaju širi kadar dobrih igrača
14:50 Baterija - Šetac Bronx 2 fix dana
15:50 Zlatarija Dvornik - Bili 9 1 zlatari nece kiksat dvi za redom( nulu smatram kiksom nakon vodstva 5-1)
16:45 MNK Neoric - Veseli mornari 1 iako bih volija da bude 2
17:45 HSP - Max & Moris 1 vrime je za prvu pobjedu pravaša

Sritno svima i naravno bez ozljeda..
GO BLUES
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 22 lis 2009, 21:55

12:00 Skalice 2 - Hotel Rotondo 1
12:55 Gradska - Zagora promet 1
13:55 Pekara Babic - Forza Morocco, 2
14:50 Baterija - Šetac Bronx 1
15:50 Zlatarija Dvornik - Bili 9 1
16:45 MNK Neoric - Veseli mornari 2
17:45 HSP - Max & Moris 2
<<

delp

Česti član

Post 22 lis 2009, 22:21

12:00 Skalice 2 - Hotel Rotondo X prvi ispit redondosa
12:55 Gradska - Zagora promet 1 mada najavljuju novine zagorci
13:55 Pekara Babic - Forza Morocco, 2
14:50 Baterija - Šetac Bronx 2
15:50 Zlatarija Dvornik - Bili 9 1
16:45 MNK Neoric - Veseli mornari 2X1 uvjek se nadamo
17:45 HSP - Max & Moris 2 valjda bi tako tribalo bit
<<

guily

Česti član

Post 23 lis 2009, 06:17

forza morocco napisao:12:55 Gradska - Zagora promet 2 ako budu igrali ka protiv nas nema straja
13:55 Pekara Babic - Forza Morocco 2 naše utakmice s pekarima nikad nisu bile dosadne...samo se nadam da neće bit novih ozljeda...

Ma uplati 10 kn na ovo da se veselimo !! :)
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 24 lis 2009, 13:14

hotel rotondo - skalice 2 5-2, opet smo odigrali dobru utakmicu uz par pogresaka ali ide na bolje iz utakmice u utakmicu, danas cila ekipa dobra i to se odrazilo na rezultat, skalice dobra ekipa i virujen da mogu otkinit koji bod vodecin ekipama
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 24 lis 2009, 13:42

HOTEL ROTONDO - SKALICE = 5:2
Nakon 0:0 na poluvremenu u nastavku smo zaigrali znatno bolje i na kraju došli do sigurne pobjede. Utakmica je bila zaista korektna (samo 3 faula u ciloj utakmici !!! ) i čestitamo protivniku na korektnoj i fer igri.
U drugoj utakmici ZAGORA PROMET je na poluvremenu imala 2:0 protiv GRADSKE ali su u natavku neobjašnjivo pali i izgubili 5:6. Porazu je "kumovao" sudac Vodogaz koji poklanja GRADSKOJ akumulirani udarac za pobjedu...
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 24 lis 2009, 16:04

HOTEL ROTONDO u pola gasa dobiva ove utakmice s velikim i iskusnim voditeljem koji ih je maestralno postavio i koji dirigira s klupe njihovom igrom :) :)

* zvijezdica(da *zvijezdice ne **** ili ***** kako sam sebe naziva) i bokan su ubojiti tandem koji bez problema rijesaje i najbolje obrane 3 lige :) :)
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 lis 2009, 16:05

Pekara Babić - Forza Morocco 2:3

očekivano tvrda utakmica u kojoj je nakon poluvrimena bilo 0:0 uz određeni broj neiskorištenih šansi na obje strane. U drugom vodimo 1:0 i 2:1, pekari uvode igrača golmana, daju gol za 2:2 (gol ide na moju dušu), ali ipak naš snajper Tvrle riješava utakmicu. na kraju je i malo zaiskrilo pa smo zadnjih 10 sekundi igrali sa igračem manje, ali ako izdvojin taj detalj vrlo korektna utakmica starih rivala i naša vrlo vrijedna pobjeda obzirom da nam je pola ekipe van stroja, a danas smo bili lišeni i Pjerove pomoći...

Gleda san skalice i rotondo i mogu samo reć' su skalice izgubile utakmicu samo zbog barem 10 izgubljenih baluna na centru i zbog čudnog odabira igrača u ključnim momentima...nemojte se naljutit šta ovako pišen, ali tako san vidia...inače cila utakmica bez ritma i nadasve korektna.... od hotelijera san, priznajen očekiva više obzirom na komentare na forumu, a nisan ih do sada gleda...morat ću ih još koji put pogledat prije našeg međusobnog susreta... :)

A Zagorakisi gube praktički dobivenu utakmicu uz veliku pomoć našeg Javora...a možda čovik stvarno nije vidia...šteta...

Na kraju Baterija - Šetač Bronx 2:3 samo ću reć' da je Baterija imala 2:0, ali su svojon kućicon i uvlačenjem u 6 metara sve prosuli...
Zadnja izmjena: forza morocco; 24 lis 2009, 16:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 24 lis 2009, 16:07

forza morocco napisao:Pekara Babić - Forza Morocco 2:3

očekivano tvrda utakmica u kojoj je nakon poiluvrimena bilo 0:0 uz određeni broj neiskorištenih šansi na obje strane. U drugom vodimo 1:0 i 2:1, pekari uvode igrača golmana, daju gol za 2:2 (gol ide na moju dušu), ali ipak naš snajper Tvrle riješava utakmicu. na kraju je i malo zaiskrilo pa smo zadnjih 10 sekundi igrali sa igračem manje, ali ako izdvojin taj detalj vrlo korektna utakmica starih rivala i naša vrlo vrijedna pobjeda obzirom da nam je pola ekipe van stroja, a danas smo bili lišeni i Pjerove pomoći...

Gleda san skalice i rotondo i mogu samo reć' su skalice izgubile utakmicu samo zbog barem 10 izgubljenih baluna na centru i zbog čudnog odabira igrača u ključnim momentima...nemojte se naljutit šta ovako pišen, ali tako san vidia...inače cila utakmica bez ritma i nadasve korektna.... od hotelijera san, priznajen očekiva više obzirom na komentare na forumu, a nisan ih do sada gleda...morat ću ih još koji put pogledat prije našeg međusobnog susreta... :)

HOTELJERI SU TI NA FORUMU JAKI I ODE MOGU POBJEDIT SVE OSIM LIVERPOOLA ALI NA PARKETU SVE OVISI O LUCIDSNOSTI JEDNOG COVJEKA

* ZVIJEZDICE :) :)
<<

ribar12

Novi član

Post 24 lis 2009, 16:47

forza morocco napisao:Gleda san skalice i rotondo i mogu samo reć' su skalice izgubile utakmicu samo zbog barem 10 izgubljenih baluna na centru i zbog čudnog odabira igrača u ključnim momentima...nemojte se naljutit šta ovako pišen, ali tako san vidia...inače cila utakmica bez ritma i nadasve korektna.... od hotelijera san, priznajen očekiva više obzirom na komentare na forumu, a nisan ih do sada gleda...morat ću ih još koji put pogledat prije našeg međusobnog susreta... :)

potisujem,odabir igrača za početak drugog dila totalna katastrofa i to je nakraju presudilo utakmicu , jer smo mogli u onakvoj utakmici bez pravog ritma igrat na nulu pa ako damo gol iz koje kontre odlićno
<<

lorko11

Novi član

Post 24 lis 2009, 17:02

Evo da se i ja osvrnem da današnju utakmicu.. Mislin da je Rotondo u ključnim trenucima utakmice bija za nijansu bolja i konkretnija momčad i čestitam im na pobjedi iako se slažem sa Marokancem šta je odgleda cilu utakmicu s tribina da baš i nisu neka momčad ka šta se piše po forumu.... Mislin da nas je danas koštala totalna iskljucenost pojedinaca u bitnim trenucima i po meni ( pogotovo drugo poluvrime ) voditelj radi par poteza svojstvenih samo njemu i u minut i po primamo dva jeftina gola i gubimo utakmicu... Nije se u niti jednom trenutku utakmice našla najbolja momčad na terenu šta je po meni odlučilo pobjednika... Inače čestitke rotondu na fer utakmici i moran priznat da su jedna od najkorektnijih ekipa protiv kojih sam igra.... pozdrav
Zadnja izmjena: lorko11; 24 lis 2009, 17:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
GO BLUES
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 24 lis 2009, 17:07

ribar12 napisao:
forza morocco napisao:Gleda san skalice i rotondo i mogu samo reć' su skalice izgubile utakmicu samo zbog barem 10 izgubljenih baluna na centru i zbog čudnog odabira igrača u ključnim momentima...nemojte se naljutit šta ovako pišen, ali tako san vidia...inače cila utakmica bez ritma i nadasve korektna.... od hotelijera san, priznajen očekiva više obzirom na komentare na forumu, a nisan ih do sada gleda...morat ću ih još koji put pogledat prije našeg međusobnog susreta... :)

potisujem,odabir igrača za početak drugog dila totalna katastrofa i to je nakraju presudilo utakmicu , jer smo mogli u onakvoj utakmici bez pravog ritma igrat na nulu pa ako damo gol iz koje kontre odlićno

Slažem se da je falilo ritma,pogotovo u 1.poluvremenu,no zato smo u nastavku bili spremni na presing kako bi što bliže protivničkog gola došli u posjed lopte. Pri vodstvu od 3:1 i kasnije 4:1 nismo se htjeli upuštati u nepotreban rizik,već smo gledali da susret mirno privedemo kraju.
Na kraju pozdrav Begi koji me cijeni kao voditelja i puno sreće sutra s Montyjem. Imat ćeš me kao navijača na tribini, a moju kopiju kao djelitelja pravde na terenu.
Zadnja izmjena: AUTO SIMPET; 24 lis 2009, 17:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 lis 2009, 17:23

ajde lorko nemoj me sad svađat s njima :) nisan napisa da nisu nešto nego da san više očekiva... ostalo neću otkrivat...sve je u tekici... :):)
<<

PAGO

Član

Post 24 lis 2009, 17:35

Meni nije jasno o čemu ovdi neki ljudi pišu..."forza morocco" i "lorko11" kažu da nismo neka ekipa ka šta se piše po forumu,ali šta se to uopće piše o nama???Evo čitam prognoze i velika većina je tipovala na Skalice,osim Gavre i Auto Simpeta koji su moji suigrači...i Frafe koji ne skriva simpatije prema mojoj ekipi.Pa sad nek mi "forza morocco" objasni kako je to očekiva više od nas ako je prognozira pobjedu Skalica...al meni je jasno da većina ovdi prognozira prema svojim željama i simpatijama,a mi smo ipak novi u ovoj ligi.
A šta se same utakmice tiče,slažem se da je falilo ritma,pogotovo u 1.poluvremenu.Nije lako igrat 1.utakmicu dana,pogotovo kad ti neki igrači banče do ranih jutarnjih sati...Mislim da smo bili bolja ekipa i to gotovo cilu utakmicu.U 1.poluvremenu smo imali tek jalovu inicijativu,a kako ni to nije bilo dovoljno za prednost počeli smo igrat presing,prisilili protivničke igrače na nekoliko grešaka koje smo kaznili i na kraju zasluženo dobili 5-2.
U probleme protivničke ekipe ne bi ulazija jer ih još ne znam dovoljno,al samo bi istaka onog visokog momka sa bradicom i crnim štucnama ka njihovog najboljeg igrača.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010