nemoj da te ko cuje napisao:neki tipuju na garažu a ja mislim da će bit veliko iznenađenje ako garaža ne bude izgubila. josip je to lipo posložija, lipo ponašanje igraju koliko znaju i mogu ali parna je puno bolja po igraćima. garaži je veliko pojaćanje golman i imaju još uvik odličnog josipa u obrani. pipi sve manje može trćat i da je neke golove al ostarija je. ovi mlađi su im uvik onako prosjećni ali ništa više od toga. jedino onaj vućemilović da dođe pa onda mogu igrat protiv pajine parne. golman josip vućemilović - njih dva mogu istrćat šta pipi ne može i možda onaj plavi šta ga jedno vrime nije bilo pa je sad opet tu i pipi. ta 4 sa golmanom bi možda mogla protiv trenutno najboljeg igraća lige mravka i onog brzog a ostali su bolji od garažinih igraća jedino golman sigurno nije. parna je po svemu favorit al već san nekoliko puta prijašnjih godina tipova protiv garaže pa se opeka. sićan se kad su igrali protiv topela kad san reka da bi sve šta iman stavija da toga ima na kladionici na topela a garaža ga bila totalno uništila svojom igrom. al mora se reć derbi kola je ova utakmica.
Golman Parne mastione je takodjer kvalitetan i sasvim sigurno im nije slaba tocka. Cuja sam da je taj mladac iz garaze vrhunski (nisam ga jos gleda) i da moze znacit prevagu, ali zapamtite golman brani onoliko dobro koliko mu i obrana dobro igra. Mozes ti bit Beara i Arkonada skupa al ako ti ne pokriju drugu stativu pisi propalo...