2. liga mladi
MNK KMAN - CREDO BANKA 4:4
COLO COLO-PISMON ZVATI 2:1
GRM TUNJ-OLIVA 1:1 1.POL.
COLO COLO-PISMON ZVATI 2:1
GRM TUNJ-OLIVA 1:1 1.POL.
Zadnja izmjena: MNK KMANchester; 17 ruj 2009, 23:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
U jednoj pomalo negledljivoj partiji, Colo Colo je upisa nova 3 boda. Praktički nismo ni faul napravili, toliko o borbenosti... Nismo baš blistali, pogotovo zadnje 2 minute kad smo i nes(p)retno primili gol... Iako smo (koliko-toliko) kontrolirali igru u ovoj prilično sporoj utakmici, ipak smo na kraju mogli prosut bodove...
Obavezno ističem korektnost ekipe Pismon zvati. Svaka čast momci, uvik odigrate fer...
Obavezno ističem korektnost ekipe Pismon zvati. Svaka čast momci, uvik odigrate fer...
artem2 napisao:ARTEM - AMBASADOR NEKRETNINE 4 : 6 (1 : 2), opet smo izgubili i ako smo mogli i dobit do 29. minute je bilo 3:3, ali nemožemo zabit, a prelako primamo golove....
Valjda ste još u fazi privikavanja na novu sredinu. Moram priznat da san očekiva vaš bolji start... Ma pomalo, ima još vrimena!
Jeste li bili kompletni?
PARNI POGON napisao:evo me nakon dugo vrimena; pobjeda mastione, 3:0, zasluzeno, i citajuci neke komentare o nasim utakmicama moram rec, nije bilo Vedre, a Mladjo nije da gol...
Ajde ne ljuti se... Mladjo je prevaga na terenu, nesto ka i Matija Smrdečiji, a normalno da niko ne moze sam igrat...
Kad smo vec kod Smrdecije, kako ste ostali? Bralicu, Mrva bilo ko!?
Fali jos rezultat Grm i Tunja
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 18 ruj 2009, 08:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
Toma napisao:artem2 napisao:ARTEM - AMBASADOR NEKRETNINE 4 : 6 (1 : 2), opet smo izgubili i ako smo mogli i dobit do 29. minute je bilo 3:3, ali nemožemo zabit, a prelako primamo golove....
Valjda ste još u fazi privikavanja na novu sredinu. Moram priznat da san očekiva vaš bolji start... Ma pomalo, ima još vrimena!
Jeste li bili kompletni?
Da igramo 50% od onoga na treningu obe bi bili dobili, ali svi previše statiraju da nebi šta falili i onda radimo glupe greške, ali ka i šta kažeš ima još utakmica....
Vice ColoColo napisao:PARNI POGON napisao:evo me nakon dugo vrimena; pobjeda mastione, 3:0, zasluzeno, i citajuci neke komentare o nasim utakmicama moram rec, nije bilo Vedre, a Mladjo nije da gol...
Ajde ne ljuti se... Mladjo je prevaga na terenu, nesto ka i Matija Smrdečiji, a normalno da niko ne moze sam igrat...
Kad smo vec kod Smrdecije, kako ste ostali? Bralicu, Mrva bilo ko!?
Fali jos rezultat Grm i Tunja
Garaža Pujanke - Oxa tisak 3 : 1
Daler - Smrdečija 9 : 2
Artem - Ambasador nekretnine 4 : 6
Parna mastiona - Klinika Sućidar 3 : 0
Pismon zvati - Colo Colo 1 : 2
MNK Kman - Credo banka 4 : 4
MNK Oliva - Grm & Tunj 1 : 5
artem2 napisao:Toma napisao:artem2 napisao:ARTEM - AMBASADOR NEKRETNINE 4 : 6 (1 : 2), opet smo izgubili i ako smo mogli i dobit do 29. minute je bilo 3:3, ali nemožemo zabit, a prelako primamo golove....
Jeste li bili kompletni?
Da igramo 50% od onoga na treningu obe bi bili dobili, ali svi previše statiraju da nebi šta falili i onda radimo glupe greške, ali ka i šta kažeš ima još utakmica....
Kvaliteta će kad-tad doć do izražaja... Samo se nemojte iskalit na nama!
Evo i tablice.
1. Daler 2 2 0 0 13:4 6
2. Parna mastiona 2 2 0 0 9:2 6
3. Grm & Tunj 2 2 0 0 7:2 6
4. Garaža Pujanke 2 2 0 0 6:1 6
5. Colo Colo 2 2 0 0 7:3 6
6. MNK Kman 2 1 1 0 9:7 4
7. Ambasador nek. 2 1 0 1 8:9 3
8. Credo banka 2 0 2 0 6:6 2
9. Pismon zvati 2 0 1 1 3:4 1
10.Oxa tisak 2 0 0 2 3:7 0
11.Oliva 2 0 0 2 4:10 0
12.Artem 2 0 0 2 6:12 0
13.Smrdečija 2 0 0 2 3:11 0
14.Klinika Sućidar 2 0 0 2 0:6 -2
1. Daler 2 2 0 0 13:4 6
2. Parna mastiona 2 2 0 0 9:2 6
3. Grm & Tunj 2 2 0 0 7:2 6
4. Garaža Pujanke 2 2 0 0 6:1 6
5. Colo Colo 2 2 0 0 7:3 6
6. MNK Kman 2 1 1 0 9:7 4
7. Ambasador nek. 2 1 0 1 8:9 3
8. Credo banka 2 0 2 0 6:6 2
9. Pismon zvati 2 0 1 1 3:4 1
10.Oxa tisak 2 0 0 2 3:7 0
11.Oliva 2 0 0 2 4:10 0
12.Artem 2 0 0 2 6:12 0
13.Smrdečija 2 0 0 2 3:11 0
14.Klinika Sućidar 2 0 0 2 0:6 -2
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 18 ruj 2009, 09:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
Nakon 2 odigrana kola čini mi se da je, kao što je većina i prognozirala prije početka prvenstva, Daler 1.favorit. Njihova igračka kvaliteta neupitno ja najbolja, a s ozbiljnosti na kojoj inzistira Roje, mislim da će im teško biti pomrsiti račune.
Ako bih sad morao izvlačiti zaključke na mjesto do njih svakako bih stavio Parnu mastionu, pa čak i super dinamični Grm & tunj.
Colo colo je isto dobar, ali slično kao i naša Garaža teško može očekivati ozbiljnu šansu za ulazak u 1.ligu. Međutim Garaža ko Garaža će igrati od utakmice do utakmice, skupljati bod(ove) i naravno protiv svakoga dati najbolje što u tom trenutku može.
Vidim da se Ambasador dosta ozbiljno pojačao, ali njih ne vidim u borbi za vrh ako gore navedene 3 ekipe budu tijekom sezone u kompletnim sastavima.
Kman sa novopridošlim igračima nema straha za opstanak.
Prije početka lige mislio sam da Oxa teško može sačuvati svoj status, ali vjerujem da sam se prevario jer oni su i protiv Dalera i protiv nas odigrali nevjerojatno tvrdo i odgovorno u obrani i usudio bih se reći da su imali koju zamjenu da bi ih nakon 2 kola možda gledali sa maksimalnim brojem bodova na tablici.
Ostale nisam toliko pratio pa ne bih komentirao. Uglavnom, čeka nas interesantna sezona sa mislim mnogo neočekivanih rezultata jer kao što se stalno provlači teza, ovo je uistinu najujednačenija liga koja ipak, moramo biti pošteni i priznati, kvalitetom puno zaostaje za 1.ligom!!!
Ako bih sad morao izvlačiti zaključke na mjesto do njih svakako bih stavio Parnu mastionu, pa čak i super dinamični Grm & tunj.
Colo colo je isto dobar, ali slično kao i naša Garaža teško može očekivati ozbiljnu šansu za ulazak u 1.ligu. Međutim Garaža ko Garaža će igrati od utakmice do utakmice, skupljati bod(ove) i naravno protiv svakoga dati najbolje što u tom trenutku može.
Vidim da se Ambasador dosta ozbiljno pojačao, ali njih ne vidim u borbi za vrh ako gore navedene 3 ekipe budu tijekom sezone u kompletnim sastavima.
Kman sa novopridošlim igračima nema straha za opstanak.
Prije početka lige mislio sam da Oxa teško može sačuvati svoj status, ali vjerujem da sam se prevario jer oni su i protiv Dalera i protiv nas odigrali nevjerojatno tvrdo i odgovorno u obrani i usudio bih se reći da su imali koju zamjenu da bi ih nakon 2 kola možda gledali sa maksimalnim brojem bodova na tablici.
Ostale nisam toliko pratio pa ne bih komentirao. Uglavnom, čeka nas interesantna sezona sa mislim mnogo neočekivanih rezultata jer kao što se stalno provlači teza, ovo je uistinu najujednačenija liga koja ipak, moramo biti pošteni i priznati, kvalitetom puno zaostaje za 1.ligom!!!