3. liga mladi
HOTEL ROTONDO - BATERIJA = 6:2 (1:0)
Sigurnom pobjedom smo ušli u novu sezonu,a ja ubilježio svoj povratak na voditeljsku ulogu ekipe. Baterija se nakon dobrog otpora u 1.poluvremenu u nastavku potpuno raspala što smo iskoristili za uvjerljivu pobjedu.
Pobjede su upisali i ZLATARIJA DVORNIK protiv HSP-a, MNK NEORIĆ protiv ekipe BILI 9, MAX MORRIS protiv SKALICE 2, te VESELI MORNARI protiv GRADSKE SIGURNOSTI. PEKARA BABIĆ je pred kraj 1.pluvremena vodila protiv ZAGORE PROMET 3:0.
Pozdrav svima!
Sigurnom pobjedom smo ušli u novu sezonu,a ja ubilježio svoj povratak na voditeljsku ulogu ekipe. Baterija se nakon dobrog otpora u 1.poluvremenu u nastavku potpuno raspala što smo iskoristili za uvjerljivu pobjedu.
Pobjede su upisali i ZLATARIJA DVORNIK protiv HSP-a, MNK NEORIĆ protiv ekipe BILI 9, MAX MORRIS protiv SKALICE 2, te VESELI MORNARI protiv GRADSKE SIGURNOSTI. PEKARA BABIĆ je pred kraj 1.pluvremena vodila protiv ZAGORE PROMET 3:0.
Pozdrav svima!
pozdrav svim forumašima,a pogotovo svima iz 3.lige!
nadam se da je prid nama uzbudljiva sezona,a mi (hotel rotondo) ćemo se potrudit da ispunimo očekivanja kladioničara koji nas smatraju jednim od favorita za naslov.Startali smo jako dobro,uvjerljivom pobjedom protiv iskusne baterije,a naš ključni igrač bia je ****.Njegov ostanak u ekipi i odbijanje milijunske ponude jednog ambicioznog četveroligaša najveći je dobitak za nas u ovom litnjom prijelaznom roku.
Inače,ekipu su napustili Perić i Pavić koji nisu mogli odoliti prvoligaškim ponudama.Priključili su nam se Gavranić i povratnik u ekipu Alebić,a jučer je moj brat Jerko odlučio vratiti se na poziciju voditelja ekipe nakon što je uspješno realizirao transfer prošlogodišnjeg MVPa 4.lige Bokana iz HSPa.
nadam se da je prid nama uzbudljiva sezona,a mi (hotel rotondo) ćemo se potrudit da ispunimo očekivanja kladioničara koji nas smatraju jednim od favorita za naslov.Startali smo jako dobro,uvjerljivom pobjedom protiv iskusne baterije,a naš ključni igrač bia je ****.Njegov ostanak u ekipi i odbijanje milijunske ponude jednog ambicioznog četveroligaša najveći je dobitak za nas u ovom litnjom prijelaznom roku.
Inače,ekipu su napustili Perić i Pavić koji nisu mogli odoliti prvoligaškim ponudama.Priključili su nam se Gavranić i povratnik u ekipu Alebić,a jučer je moj brat Jerko odlučio vratiti se na poziciju voditelja ekipe nakon što je uspješno realizirao transfer prošlogodišnjeg MVPa 4.lige Bokana iz HSPa.
Zadnja izmjena: PAGO; 06 ruj 2009, 12:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
AUTO SIMPET napisao:Prošle sezone sam vodija ekipu,ali u drugom dijelu sezone sam se povukao kad smo upali u seriju poraza...Sad više nisam član ekipe,iako sam registriran kao drugi golmanNikad ne znaš kad triba uletit...Naravno,braća su još uvik tu:jedan kao golman,a drugi kao igrač-voditelj!
Kako se situacija naglo promijenila........eto,Jerko je opet naš voditelj i nadam se da je prid nama još puno uspjeha.Dolaskom Bokana jasno je kako smo si opet postavili visoke ciljeve...Inače,nakon što je odtupio sa mista voditelja brat je ostao uz ekipu kao "vanjski suradnik" i ima velike zasluge za to šta je ekipa ostala na okupu;osigurao je sponzora i za ovu sezonu,a na nama je da mu se odužimo dobrim igrama.
Sportski pozdrav svim ekipama
zagorakisi su nastavili sa uspjesnim igrama od lani
)
Nakon jos jedne katastrofalne predstave ( nije opravdanje sta smo igrali bez golmana , jer i oni su , i bez dva najbolja igraca ) bojin se da ako ovako nastvavimo ispast cemo i iz trece lige!! Utakmica je zavrsila 10:4 za pekare, nesto smo se priblizili negdi 4 min do kraja na 8:4 ali nakon jos jedne greske utakmica je rjesena.
Totalno smo nemocni, bez snage, volje, zelje i nakon 0 treninga ovog lita nismo ni zasluzili vise !!!
Nakon jos jedne katastrofalne predstave ( nije opravdanje sta smo igrali bez golmana , jer i oni su , i bez dva najbolja igraca ) bojin se da ako ovako nastvavimo ispast cemo i iz trece lige!! Utakmica je zavrsila 10:4 za pekare, nesto smo se priblizili negdi 4 min do kraja na 8:4 ali nakon jos jedne greske utakmica je rjesena.
Totalno smo nemocni, bez snage, volje, zelje i nakon 0 treninga ovog lita nismo ni zasluzili vise !!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
guily napisao:zagorakisi su nastavili sa uspjesnim igrama od lani)
Ljudi moji ja vas stvarno ne razumin.... prvo kolo liga kupa dođe vas 12 i odigrate odličnu utakmicu a onda vas u ligi nema i primite 10 golova?
Ostavili ste dobar dojam nemojte se raspadat.
guily napisao:zagorakisi su nastavili sa uspjesnim igrama od lani)
Prijatelju, gleda san do 5:1...nije dobro...
Zadnja izmjena: forza morocco; 06 ruj 2009, 19:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
forza morocco napisao:guily napisao:zagorakisi su nastavili sa uspjesnim igrama od lani)
Prijatelju, gleda san do 5:1...nije dobro...
e prijatelju dobro si i izdrza
I pape i dida bili su Torcida!!!
12:00 MNK Neorić / : / Zagora Promet 1
12:55 Pekara Babić / : / Baterija X sumjam da baterija moze ponovit blijedu igru
13:55 Gradska sigurnost / : / Forza Morocco 2 stari marokanci bi to dobili
14:50 Veseli mornari / : / Bili 9 1 nadamo se pobjedi zadovoljni s X
15:50 Skalice 2 / : / Caffe bar Zele Bronx X valjda
16:45 Zlatarija Dvornik / : /Max & Moris 1 mada nikada ne znas
17:45 HSP / /Hotel Rotondo 2 mada neznam Hssppeds
u nadi da ce josko da prognozira
12:55 Pekara Babić / : / Baterija X sumjam da baterija moze ponovit blijedu igru
13:55 Gradska sigurnost / : / Forza Morocco 2 stari marokanci bi to dobili
14:50 Veseli mornari / : / Bili 9 1 nadamo se pobjedi zadovoljni s X
15:50 Skalice 2 / : / Caffe bar Zele Bronx X valjda
16:45 Zlatarija Dvornik / : /Max & Moris 1 mada nikada ne znas
17:45 HSP / /Hotel Rotondo 2 mada neznam Hssppeds
u nadi da ce josko da prognozira