2. liga mladi...
Igrač sam Ambasadora od osnivanja ekipe,sudjelova na svim turnirima,drugi par postoli je šta san ligu osta igrat za Banak,zato jer su mi neki ljudi tamo dragi,a i falilo je igrača.Ove godine su presudile emocije,dobra atmosfera koja je uvik bila u Ambasadoru,zajedništvo, za razliku od one u banku,kojoj je podosta kumovao sadašnji voditelj.
Šta se mene tiče nema više transfera do penzije,ovo su moji prijatelji,ovo je ekipa di se gine jedan za drugoga,ovo je ekipa koja pije subotom navečer zajedno...a banku želim svu sriću,fala in šta su me naučili igrat balun.
Današnji rezultat :
A ale : Pismon zvati 5 : 0
Šta se mene tiče nema više transfera do penzije,ovo su moji prijatelji,ovo je ekipa di se gine jedan za drugoga,ovo je ekipa koja pije subotom navečer zajedno...a banku želim svu sriću,fala in šta su me naučili igrat balun.
Današnji rezultat :
Zadnja izmjena: skalice; 09 lis 2008, 17:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
ultra'
skalice napisao:Igrač sam Ambasadora od osnivanja ekipe,sudjelova na svim turnirima,drugi par postoli je šta san ligu osta igrat za Banak,zato jer su mi neki ljudi tamo dragi,a i falilo je igrača.Ove godine su presudile emocije,dobra atmosfera koja je uvik bila u Ambasadoru,zajedništvo, za razliku od one u banku,kojoj je podosta kumovao sadašnji voditelj.
Današnji rezultat :
znam znam,,ti im možeš dosta pružiti,, ovisi kakva je kilaža !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
svilaja1508 napisao:skalice napisao:Igrač sam Ambasadora od osnivanja ekipe,sudjelova na svim turnirima,drugi par postoli je šta san ligu osta igrat za Banak,zato jer su mi neki ljudi tamo dragi,a i falilo je igrača.Ove godine su presudile emocije,dobra atmosfera koja je uvik bila u Ambasadoru,zajedništvo, za razliku od one u banku,kojoj je podosta kumovao sadašnji voditelj.
Današnji rezultat :
znam znam,,ti im možeš dosta pružiti,, ovisi kakva je kilaža !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uviiiiiiiijek tvrdo č.
otvorilo braaaalleeeeee.....
LCD Soundsystem-All My Friends
NEDJELJA 12.10.2008.
21:00 Smrdečija caffe bar Deseo / : / Ambasador nekretnine
RASPORED I SATNICA 2. kola 2. HMNL:
Nedjelja 12. listopada:
21.00: Adriacink – Trogir (velika dvorana SC Gripe)
http://www.glasdalmacije.hr/?show=0&article=12535
Eto problema!?
21:00 Smrdečija caffe bar Deseo / : / Ambasador nekretnine
RASPORED I SATNICA 2. kola 2. HMNL:
Nedjelja 12. listopada:
21.00: Adriacink – Trogir (velika dvorana SC Gripe)
http://www.glasdalmacije.hr/?show=0&article=12535
Eto problema!?