Skalice 08
48 post(ov)a
• Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
A moj Jure jesi mi da lažne informacije kako arcadia nije neka ekipa i da sa može proći i da nema niko poznat!
Arcadia nekretnine: Nediljko Kovačević, Petar Veličković, Alen Delpont , Duško Januzović , Mario Dukić, Petar Parčina , Uroš Cipci, Jurica Alfirević , Slaven Gračanin ,
Stvarno lagan protivnik nema šta! izgubili smo 5-2 poluvrijeme bilo za nas 2-1
Arcadia nekretnine: Nediljko Kovačević, Petar Veličković, Alen Delpont , Duško Januzović , Mario Dukić, Petar Parčina , Uroš Cipci, Jurica Alfirević , Slaven Gračanin ,
Stvarno lagan protivnik nema šta! izgubili smo 5-2 poluvrijeme bilo za nas 2-1
sinoć je Ambasador izgubija od Torcide Mertojak 5-2.zaslužena pobjeda ,bili su čvršči u duelima i konkretniji ,ipak bez Gudelj-Velage sve bi to puno drugačije izgledalo.teško se nakon godinu dana pribacit na 5 plus 1 i to na šporku igru di je skoro svaki kontakt faul.,oni su se tu bolje snašli
Alistair McCoist
Evo ne zelim se više svađat.
Leo tebi se duboko ispricavam i nakon svega sta san ti reka nebi ni ja ali volija bi s tebon popricat kad te vidim.. i nadam se da više ovi svađa nece bit bar ne s moje strane. još jednom se ispricavam
Okocha tebi samo sportski pozdrav i nadam se da cemo se dosta puta susrest na turnirima.....
Eto to je s moje strane.................... A i nadam se da ce je leo prihvatit sta bi volija.
Leo tebi se duboko ispricavam i nakon svega sta san ti reka nebi ni ja ali volija bi s tebon popricat kad te vidim.. i nadam se da više ovi svađa nece bit bar ne s moje strane. još jednom se ispricavam
Okocha tebi samo sportski pozdrav i nadam se da cemo se dosta puta susrest na turnirima.....
Eto to je s moje strane.................... A i nadam se da ce je leo prihvatit sta bi volija.
48 post(ov)a
• Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4