Skalice 08
48 post(ov)a
• Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Turnir počinje 07.05.,igra se na školskom igralištu oš "skalice",igra se po sistemu kupa na ispadanje,broj igrača na terenu 5+1,prijave zaključne do 07.05. kada je izvlačenje parova.Ulaz besplatan,kotizacija po ekipi 500 kn.
Osta sam dužan brojeve mobitela na kojem se možete prijavit za sudjelovanje,moram se spustit do kafića ili pazarića da pogledan plakat na kojem su brojevi moba.
Drogba ako si eventualno na forumu danas-sutra preduhitri me i stavi brojeve jer san sutra na piru pa ću s brojevima izać tek u nedilju ili ponediljak.
A Ale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osta sam dužan brojeve mobitela na kojem se možete prijavit za sudjelovanje,moram se spustit do kafića ili pazarića da pogledan plakat na kojem su brojevi moba.
Drogba ako si eventualno na forumu danas-sutra preduhitri me i stavi brojeve jer san sutra na piru pa ću s brojevima izać tek u nedilju ili ponediljak.
A Ale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ultra'
Ne znam,ne sudjelujem u organizaciji turnira,samo prenosim informacije koje sam čua u kvartu i vidija na plakatu.
Prijave se vrše na skalicama,u caffe baru borsalino (žuta zgrada do plavih nebodera,do kladionice super sport) i caffe baru archi (na pazariću).Sutra ću stavit brojeve mobitela za prijave,kad izađen iz kuće prepisat ću ih s plakata.
Prijave se vrše na skalicama,u caffe baru borsalino (žuta zgrada do plavih nebodera,do kladionice super sport) i caffe baru archi (na pazariću).Sutra ću stavit brojeve mobitela za prijave,kad izađen iz kuće prepisat ću ih s plakata.
ultra'
mladi momci iz inera su vrlo dobra ekipa i mislim da bi trebali daleko dogurat na turniru na skalicama!na vratima ce imati iskusnog golmana bivseg reprezentativca renata cupica i najtrofejnijeg malonogometnog voditelja pavla marinkovica -paka naprijed momci
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
DANAS JE ODIGRANO PRVO PRETKOLO PRVOG DANA MALONOGOMETNOG TURNIRA NA SKALICAMA EVO MALO REZULTATA! TRSCANSKA-FR.SAL.FREE STAYL OLIVERO MONTI 1:3 DROIDI-BASKIA DVOBOJ IZMEDU ULICA KVARTOVSKE EKIPE S SKALICA UTAKMICA JE ZAVRSILA JA MISLIN 4:3 I SKALICKI TICI-CB LATINO 3-0 BB
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
48 post(ov)a
• Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4