SOKOLANA 2008 K.SUCURAC
32 post(ov)a
• Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Pozdrav Svilaja, evo me na pauzi na poslu pa san se ponovo logira.
Dobili smo 3:2 ekipu domaćina. Korektna, tvrda, borbena utakmica. Mi smo znali da nema ništa od nadigravanja sa Mijatovićem(najboljim igračem Torcide), Gudelj-Velagom, Alfirevićen, Kelom, Bašom, Bonacinom... Igrali smo kućicu i odlično otvorili utakmicu , korner druga stativa 1:0 , Jadran išćeprkao loptu u obrani protivnika i zgoditak špicom 2:0 To je i rezultat poluvremena. U drugom poluvremenu se razigrao Gudelj Velaga iz šuteva na drugu stativu primamo 2 gola 2:2, posebno efektan je bio Alfirevićev kad ga je glavon stavija na drugu. Mi smo imali još 2 stative, ponovo je briljira Jadran koji je i povuka kontru iz koje je Roje da gol 1:23 prije kraja. Evo , gotova mi pauza
Dobili smo 3:2 ekipu domaćina. Korektna, tvrda, borbena utakmica. Mi smo znali da nema ništa od nadigravanja sa Mijatovićem(najboljim igračem Torcide), Gudelj-Velagom, Alfirevićen, Kelom, Bašom, Bonacinom... Igrali smo kućicu i odlično otvorili utakmicu , korner druga stativa 1:0 , Jadran išćeprkao loptu u obrani protivnika i zgoditak špicom 2:0 To je i rezultat poluvremena. U drugom poluvremenu se razigrao Gudelj Velaga iz šuteva na drugu stativu primamo 2 gola 2:2, posebno efektan je bio Alfirevićev kad ga je glavon stavija na drugu. Mi smo imali još 2 stative, ponovo je briljira Jadran koji je i povuka kontru iz koje je Roje da gol 1:23 prije kraja. Evo , gotova mi pauza
jure 2 napisao:Pozdrav Svilaja, evo me na pauzi na poslu pa san se ponovo logira.
Jure, čestitan! Opet isto polufinale iz Bristivice, još kad bi i rezultat bia isti.. he-he..
Čestitke još jedanput na pobjedi protiv prvog favorita turnira i vidimo se u polufinalu..
ZA DALERA
No17 dalEr napisao:jure 2 napisao:Pozdrav Svilaja, evo me na pauzi na poslu pa san se ponovo logira.
Jure, čestitan! Opet isto polufinale iz Bristivice, još kad bi i rezultat bia isti.. he-he..
Čestitke još jedanput na pobjedi protiv prvog favorita turnira i vidimo se u polufinalu..
kada je na rasporedu polufinale ?
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
No17, kad nas već ne možeš sa daleron dobit , red je da probaš malo i minjat ekipe. Šalin se.
Bit će opet dobra utakmica, a ako nas 2 puta dobijete u 5 dana onda stvarno zaslužujete dignit 3 turnira za redon.
Bit će opet dobra utakmica, a ako nas 2 puta dobijete u 5 dana onda stvarno zaslužujete dignit 3 turnira za redon.
Zadnja izmjena: Jure; 14 kol 2008, 17:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
Djetta napisao:Poraz 2:1, potpuno zaslužen. Igrali smo loše, na isteku vremena smo imali akumulirani za izvuć penale ali je njihov golman izvrsno obranija. Ovo nam je po ko zna koji put da ispadamo u polufinalu, postali smo specijalisti za treća mista. Prilično sam razočaran... Živija
KIDAN ŽILE!
čestitam DALEROVCU a vama želim treče mjesto ,,,,,,,za malu večericu!!!!!!!!
uviiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
32 post(ov)a
• Strana 2 od 3 • 1, 2, 3