FAQ  •  Registracija  •  Login

podstrana 2008

<<

1josip1

Član

Post 26 svi 2008, 21:54

Danas:
REST. DIOKLECIJAN - JESENIČKI VANDALI 3:0 b.b.
MEJAŠI - NS SP SPLIT 10:0
INERO (JUNIORI) - REAL 4:0 (nakon 5 minuta igre)
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 26 svi 2008, 23:17

visoka(žuljević, parać, žaja, mladinić)-topnici 3:3 na penale ide dalje visoka

cb riter su bobo i ekipa šta su bili drugi prošle godine + neki iz strožanca a cb popay je ostatak strožanca + neki sa strane(najvjerojatnije radmilo, golman bašić)
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 27 svi 2008, 23:01

današnji rezultati:

cb liberty(narančina ekipa)-sv.josip 7:4
mucić-argentina 5:3
vran company-cb kan 10:1
cb popay-artem 7:1

junak dana mate baturina sa vran company, popay se lagano obračunao s artemom. vrlo brzo je bilo 3:0.
<<

pipinjo

Član

Post 28 svi 2008, 11:57

daj molinte stavi rezultate od jucer i danas kad zavrse i parove i satnicu kad bude zavrsilo izvlacenje veceras veliki pozdrac
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

svilaja

VIP član

Post 28 svi 2008, 22:55

GARAŽA izgubila nakon obostrane tvrde i oprezne igre, KIDAN ŽILE DOBILA Torcidu BARUTANA, utakmica mirna , lagana , žilaši tek pri kraju utakmice daju drugi gol i sigurno privode utakmicu kraju, pozdrav DJJETI asistentu za prvi gol ŽILAŠA, DRUGA UTAKMICA PROTIV mladaca INERA,,.

uviiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 28 svi 2008, 22:59

kidan žile-inero
konoba tomić-mladež hdz
pako-mejaši
cb riter-grm i tunj
cb popay-hotel rotondo
vran company-dioklecijan
oliviero monti-pleksus
cb liberty-visoka

parovi osmine finala
<<

svilaja

VIP član

Post 28 svi 2008, 23:17

mnk_petričevo napisao:kidan žile-inero
konoba tomić-mladež hdz
pako-mejaši
cb riter-grm i tunj
cb popay-hotel rotondo
vran company-dioklecijan
oliviero monti-pleksus
cb liberty-visoka

parovi osmine finala

stavi dan i sat kada saznaš........

uviiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

kun1gic

Česti član

Post 28 svi 2008, 23:24

svilaja napisao:GARAŽA izgubila nakon obostrane tvrde i oprezne igre, KIDAN ŽILE DOBILA Torcidu BARUTANA, utakmica mirna , lagana , žilaši tek pri kraju utakmice daju drugi gol i sigurno privode utakmicu kraju, pozdrav DJJETI asistentu za prvi gol ŽILAŠA, DRUGA UTAKMICA PROTIV mladaca INERA,,.

uviiiiijek tvrdo č.

lipo je otić bacit oko na turnire. danas sam vidija odlićnog strožanca sa pojačanjima iz PB Splita. garaža izgubila od jedne loše ekipe ali kad se ova nova garaža posloži uz jednog pravog igraća kojeg u ekipi sad nemaju biće opet ekipa koju bi svaki protivnik najrađe izbjega u ždrjebu.
kidan žile će bit odlićni sa mišom i rađom koji su im donili to da sad više niko nije favorit protiv njih.
<<

Djetta

Član

Post 29 svi 2008, 00:11

Svilaja, hvala na pozdravima. igrali smo vrlo dobro protiv perspektivnih momaka s Barutane. Pobjedu je donilo iskustvo a osigurala mladost. Drago mi je da su prinove odigrale kako triba, nadam se da će tako i nastavit. Torcidi Barutana sve pohvale na fer i korektnoj igri, želim im puno sreće na ostalim turnirima i ligama.
Također, moram pohvalit odličnu organizaciju turnira koji će nadam se bit sve bolji i jači.
Mi smo u isto vrime tribali igrat na Kaltenberg kupu ali nam Konoba Tomić, odnosno njen voditelj Juras, nije htjela izać u susret i odgodit utakmicu tako da smo tamo izgubili bez borbe. No, bit će još turnira pa ćemo se sigurno negdi susrest a onda im neće bit lako... Živili!

KIDAN ŽILE!
<<

josip_radic

Stari član

Post 29 svi 2008, 07:51

Djetta napisao:voditelj Juras, nije htjela izać u susret i odgodit utakmicu tako da smo tamo izgubili bez borbe. No, bit će još turnira pa ćemo se sigurno negdi susrest a onda im neće bit lako... Živili!

KIDAN ŽILE!

Hm, hm... Isto ili slično (kako hoćeš) neugodno iskustvo s Konobom Tomić smo mi imali u četvrtfinalu ovogodišnjeg zimskog turnira u Solinu... Ne znam što kazati, najbolje je ništa komentirati...
<<

josip_radic

Stari član

Post 29 svi 2008, 07:55

kun1gic napisao:garaža izgubila od jedne loše ekipe ali kad se ova nova garaža posloži uz jednog pravog igraća kojeg u ekipi sad nemaju biće opet ekipa koju bi svaki protivnik najrađe izbjega u ždrjebu.

Hvala. Daleko je to od toga da je ono što smo odigrali do zadnjih 5-6 minuta odlično, ali nije ni za baciti... Igrački nikad nismo imali limitiraniju ekipu, ali možda uspijemo to nadoknaditi željom, voljom i disciplinom. Vrijeme će pokazati.
Uglavnom nakon jučerašnje predstave ja nisam nezadovoljan ni igrom, ni borbenošću ni ponašanjem.
A jednog pravog igrača o kojem pričaš, mislim da imamo (ozljeđen je, kraj 6-mjesečne rehabilitacije se očekuje u skoro vrijeme), a drugi je na putu oporavka od ozljede nakon 2.5 godine... Samo polako, s vremenom će to sjesti na svoje mjesto, samo da mi nastavimo kao jučer.
Zadnja izmjena: josip_radic; 29 svi 2008, 07:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

miho

VIP član

Post 29 svi 2008, 08:38

pa vi prijavljujte 100 turnira odjedanput...
Alistair McCoist
<<

Djetta

Član

Post 29 svi 2008, 13:15

Slažem se s Jozom, najbolje je ništa ne komentirat. Miho, istina je da se znamo prijavit na nekoliko turnira odjednom ali još nikad nisam doživija da ti netko ne želi izać u susret kad je u pitanju pretkolo ili prvo kolo. Da se radi o četvrtfinalu ili polufinalu onda bi razumija, tada ne bi ni tražili odgodu. Nažalost, nekim ljudima je samo važno koliko će love uzet... Kako bilo da bilo, ja im želim svu sreću. Živili!

KIDAN ŽILE!
<<

miho

VIP član

Post 29 svi 2008, 13:35

ostaje nan samo doć navijat protiv KONABE
Alistair McCoist
<<

fabiofabio

Česti član

Post 29 svi 2008, 15:03

Petricevo da li je riter torcida mertojak