FAQ  •  Registracija  •  Login

SOLIN 2007 - BOŽIČNI TURNIR

<<

villa7

Novi član

Post 08 sij 2008, 03:27

sridu smo svakako izbjegavali jer,opet ponavljan,nam nece biti par najboljih igraca...a utorak smo stavili kasniji termin jer igramo ligu na gripama u 19.40...a sta se tice stvaranja ekipe-prosle godine se skupila mlada ekipa(prosjek god 20) sa dva iskusnija igraca-oko 29g(prvi put skupa igrali i u solinu osvojili 3.misto)...i to ce biti buducnost konobe...jedini ''problem'' je sta smo svi igraci velikog baluna...
<<

miho

VIP član

Post 08 sij 2008, 07:19

bidni Michelli-Tomić kome on daje lovu.oprosti mu bože jer ne zna šta čini.
slažen se sa Denon od riči do riči,svaka čast majstore.uz Da DA Da i LIght i Konoba Tomić zasigurno spada u Dugečove favorite i to vam garantiran jer dobro poznajen situaciju u Solinu di san godinama igra ligu,a to šta ljudi navijaju protiv Konobe ,to je radi vrlog voditelja Šege(Jurasa)koji i nije baš omiljen tamo,baš zbog ovakvih poteza
Alistair McCoist
<<

ivan.sk

Član

Post 08 sij 2008, 12:19

aha to je ipak slavna Konoba Tomić. je, je veliki Šego slaže momčad za budućnost. Slaže on ništa jer taj ništa ne može složit. Ćudin se onima koji igraju za njega i njemu slične a na moju žalost puno ih ima. Ljudi moji gledao sam ove godine Torcidu, gledao sam jednu krasnu ekipu, pravu klapau koja je igrala finale ime joj je Skalice. Ljudi moji gledao sam igrom slučaja prošle godine u ligi jednu krasnu ekipu, pravui klapu koje je gubila i super se ponašala i igrala i ime joj je Garaža Pujanke. Ljudi moji to su ekipe (ima ih još da se neko ne uvridi al ne pratin to baš puno nego veterane) kojima se treba naklonit i poklonit. Neke su bolje, neke su lošije, neke gube neke pobjeđuju ali to su unutar te ekipe prijatelji koje veže puno više od maloga baluna. To tribaju biti uzori a ne oni Guji, buji, cuji, konobe ove i one, dadada i nenene, cb light i cb dark, oliviero montići i njima slični sitni ljudi i igrači.
<<

ivan.sk

Član

Post 08 sij 2008, 12:24

i zato ako većeras dođem a mislim da ću doći, šta misliš za koga ću navijati. Hoće li im biti draže da pobjedi ekipa koja je EKIPA ili neka tamo ekipa za koju igra čujem Tomičić pa neki Pirija pa onaj šta je igra u Gašperova napadač. Zar nije Villa jasno da bi ljudi trebali navijati i podržavati normalnu i zdravu ekipu a ne skupinu "zvjezda" koja se sastaje od utakmice do utakmice.
<<

ivanbulicx

Novi član

Post 08 sij 2008, 12:44

Dugeč = namještenik solinskih ekipa tj. čovjek koji svira po notama voditelja solinskih ekipa! Turnir u Solinu spašava šta je blizu Splita pa ima dosta ekipa, a da je negdi dalje nakon nekoliko godina ne bi im se niko prijavljiva jer za sve ne vride ista pravila.
<<

josip_radic

Stari član

Post 08 sij 2008, 15:14

Rasplamsala se rasprava koja nažalost ne vodi u dobrom smjeru. Po mome sudu niste na točnom tragu i prozivate pogrešnu osobu. Dugo godina igram turnire u Solinu bilo zimske ili ljetne i nikada nisam imao problema sa organizatorom Mirom Dugečom, dapače prema mojim ekipam je uvijek bio korektan.
Ako on kaže da temeljem propozicija turnira on ne može određivati termine igranja, već da se termini određuju prema rasporedu kako su ekipe izvučene iz ždrijeba (osim ako se voditelji obje ekipe slože o promjeni rasporeda igranja), ja mu vjerujem. Druga je stvar što možda to nije pametno da organizator ne može utjecati na raspored odigravanja utakmica, ali tako je kako je i to treba poštivati.
S druge strane naš suparnik nije po nikakvim uvjetima želio pristati igrati utakmicu u srijedu. Je li to sportski ili nije, ne želim prosuđivati, znam kako sam se sam postavljao u sličnim situacijama (usput rečeno na turnirima je moja ekipa Garaža Pujanke za sada osvojila 4 nagrade fair-playa i to mi predstavlja iznimnu čast, mnogo veću nego da smo osvojili tko zna što). Znam da sam uvijek pokušavao biti najpošteniji koliko mogu, mnogo puta sam na uštrb svoje ekipe radio drugima usluge i nije mi žao, opet ću. Voditelj Konobe Tomić čuva i štiti interese svoje ekipe, propzicije mu dozvoljavaju takav odnos i opet ponavljam, ne pada mi napamet polemizirati je li s njegove strane pošteno što ne igramo u srijedu već u utorak jer stanje i situacija u njegovoj ekipi me uopće niti najmanje ne interesira.
Miru se neću ispričavati jer nemam razloga budući da iza ovih natpisa ne stojim ja ili netko od članova moje ekipe, ali one koji pišu molim da ipak budu malo više uglađeniji i da ne koriste ime moje ekipe u pokušaju blaćenja drugih ljudi i ekipa. I za kraj bez obzira na negativne komentare o turniru u Solinu i organizaciji, mogu kazati da takvim razmišljanjima ne pripadam, ali isto godi pročitati, čuti i doživjeti da pripadaš ekipi koju ljudi simpatiziraju. Zdravi i veseli bili...
<<

josip_radic

Stari član

Post 09 sij 2008, 00:22

Garaža - Konoba Tomić 2:7! Čestitke suparnicima, nadigrali su nas u potpunosti... Nikakvu šansu nismo imali! Jednostavno, prošla je bolja i kvalitetnija ekipa u polufinale, pokušali smo sve, ali nije se moglo.
<<

grga11

Član

Post 09 sij 2008, 00:43

koliko su ostale kidan zile?
<<

Djetta

Član

Post 09 sij 2008, 00:56

Igramo sutra u 20.40. Znam koliko smo ostali prošlo kolo, ako te možda zanima...

KIDAN ŽILE!
<<

svilaja

VIP član

Post 09 sij 2008, 08:30

ivan.sk napisao:i zato ako većeras dođem a mislim da ću doći, šta misliš za koga ću navijati. Hoće li im biti draže da pobjedi ekipa koja je EKIPA ili neka tamo ekipa za koju igra čujem Tomičić pa neki Pirija pa onaj šta je igra u Gašperova napadač. Zar nije Villa jasno da bi ljudi trebali navijati i podržavati normalnu i zdravu ekipu a ne skupinu "zvjezda" koja se sastaje od utakmice do utakmice.

IVANE ZATO I JESU TURNIRI,,,,,,,,,,,,,, DA SE LJUDI SLOŽE I DOĐU U ŠTA BOLJEMU SASTAVU, uvijek je lijepo viditi NIKOLU T.i prave igrače.
čestitka MOJIM IGRAČIMA KOJI SU NASTUPILI ZA KONOBU TOMIČ, žao mi je s druge strane GARAŽE KOJU simpatiziram, moje je mišljenje da je trebao braniti MIŠ ALI TO JE STVAR njihova., sve je to sport.

uviiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

ivan.sk

Član

Post 09 sij 2008, 12:15

josip_radic napisao:Garaža - Konoba Tomić 2:7! Čestitke suparnicima, nadigrali su nas u potpunosti... Nikakvu šansu nismo imali! Jednostavno, prošla je bolja i kvalitetnija ekipa u polufinale, pokušali smo sve, ali nije se moglo.

Vaš suparnik je očito bio bolji. Imao je mnogo bolji ulaz u utakmicu. Gledajući s tribina ćini se da je golman trebao obraniti i prvi i drugi gol. Možda bi onda utakmica krenula u drugom smjeru. Vi ste jako dobro stajali na terenu u drugom dijelu 1.poluvremena i prve 2-3 minute drugog poluvremena. sami ste krivi što se niste tad vratili u utakmicu jer ste imali dosta šansi za utakmicu učiniti neizvjesnom. Nista uspili i primili ste gol za 5:2 i tu je prića bila gotova. Lošija ste ekipa od protivnika ali za mene da ste iskoristili što ste morali i imali boljeg golmana ne bi utakmica bila jednosmjerna ulica. I može li pitanje' Zašto vam je počeo branit onaj golman a ne drugi koji je puno bolji i ne virujen da bi primio ona prva dva gola odma u početku?
<<

Sergio Ramos

Novi član

Post 09 sij 2008, 15:14

ivan.sk napisao:i zato ako većeras dođem a mislim da ću doći, šta misliš za koga ću navijati. Hoće li im biti draže da pobjedi ekipa koja je EKIPA ili neka tamo ekipa za koju igra čujem Tomičić pa neki Pirija pa onaj šta je igra u Gašperova napadač. Zar nije Villa jasno da bi ljudi trebali navijati i podržavati normalnu i zdravu ekipu a ne skupinu "zvjezda" koja se sastaje od utakmice do utakmice.

A Tomičić i Pirija i ostali nisu igrači? Jesu oni krivi šta su za klasu bolju od ostalih i šta ih ekipe zovu i plaćaju in da igraju za njih? Ja mislin da bi to svak od nas prihvatia, ko nebi, laže.. Ne budite ljubomorni.. Prije ću doć na tribinu vidit Tomičićev dribling, nego neku ekipu, kako je ti nazivaš!!
DALER
NEBRZINA
<<

Sergio Ramos

Novi član

Post 09 sij 2008, 15:18

Djetta napisao:Igramo sutra u 20.40. Znam koliko smo ostali prošlo kolo, ako te možda zanima...

KIDAN ŽILE!

Prcaš malo Djjeta, imaš pravo, prcaj toga tamo... Al nakon naše sljedeće utakmice, na nas će bit red da prcamo..
DALER
NEBRZINA
<<

ivan.sk

Član

Post 09 sij 2008, 17:25

Sergio Ramos napisao:A Tomičić i Pirija i ostali nisu igrači? Jesu oni krivi šta su za klasu bolju od ostalih i šta ih ekipe zovu i plaćaju in da igraju za njih? Ja mislin da bi to svak od nas prihvatia, ko nebi, laže.. Ne budite ljubomorni.. Prije ću doć na tribinu vidit Tomičićev dribling, nego neku ekipu, kako je ti nazivaš!!

E pa je ne bi. Meni su uvik bili draže EKIPE. Nikad ja nisam rekao da nije lipo vidit Tomičića kako igra. Lipo je bilo viditi Aleksanda Bokana, pa Nikicu Blaževića, ali ti ljudi su igrali za svoje EKIPE. Malo je takvih igraća pa ih ne može imati svaka ekipa, ali ekipa je osnova svega a ne rezultat. Većina sadašnjih "zvjezda" nema svoje ekipe. Nek igraju za lovu samo za koju godinu ili koje godine kad budu išli na većeru i druženja s kim će ići? Sa momćadi za koju tad igraju pa dogodine za drugu pa za 6 miseci sa trećom ekipom a ne znaju kome pripadaju a nigdi se neće osjećat kao da je to njihovo. Shvatit ćete to jednog dana još ste vi mladi i zato simaptiziram ekipe za koje se da primjetiti da su EKIPE.
<<

svilaja

VIP član

Post 09 sij 2008, 19:13

Sergio Ramos napisao:
Djetta napisao:Igramo sutra u 20.40. Znam koliko smo ostali prošlo kolo, ako te možda zanima...

KIDAN ŽILE!

Prcaš malo Djjeta, imaš pravo, prcaj toga tamo... Al nakon naše sljedeće utakmice, na nas će bit red da prcamo..

ja sam za MIR,,,,,,,,,,,,,,,.
UVIIIIIIIIJEK TVRDO Č, DJJETA VEČERAS U NOVE POBJEDE.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007