SOLIN 2007 - BOŽIČNI TURNIR
J.P dalEr I. napisao:Bumbo napisao:grga11 napisao:u sjecanje na slavnog lovca na krokodile Stevea Irwina, producenti iz amerike odlucili su napravit
serijal lovca na kameleone, kao prijedlog za glavnog glumca predlozili su igraca dalera j.p.
Prcas ti "malo"...
Miro popuši mi K....,jesi čuja !!!!
Daj Vranja reci mu i ti si bija u tim vodama (od nekolicine nas)!!!!!
Miro Stvarno si me ubija,da je neko drugi naljutija bi se!!!!
Zašto mi je temperatura u auto uviko oko 14 / 15 stupnjeva!!!! hahahaha ;Bumbo zna odgovor
Nisan ja bia u nikakvin sumnjivin vodama.. Meni kameleoni nisu baš drage životinje, ništa ne pričaju, samo šute.. Ha-ha.. Ja san u nekin drugin vodama... aiiiii...!!!
Momci, ja mislin da ovo nije tema za nikakve životinje, kamoli za kameleone.. Večeras nan je najbitnija utakmica, sredite se malo, odigrajmo ozbiljno da napokon uđemo u to četvrtfinale, pa je dalje stvarno sve moguće..
Sportski direktor je spominja neku nagradu, ako dobijemo, koliko mi je poznato, od Bumba i Grge već imamo večeru.. tako da..
Večeras svi ko jedan i još jedan velikan pada!!
DALER
NEBRZINA
NEBRZINA
J.P dalEr I. napisao:Ramos potpuno se slažen, VEČERAS DO KOSTI, dalje je po našin željama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utakmica kako sam i očekivao tvrda i borbena bez neke ljepote.
pobjeda KIDAN ŽILE zaslužena, po meni DALEROVCI su trebali malo više stati na balun i ne srljati na bedem koji su postavili ŽILAŠI,,,,,,,,NISU smjeli dopustiti da naprave prekršaj za penal i što je na kraju i presudilo utakmicu.
Najbolji ROJE, dobar udarac za prečku i rutiniran gol iz penala. PIPLICA malo posla , dva puta je dobro reagirao i izašao na udarac.
čestitke KIDAN ŽILI , ŽAO MI JE DALEROVCA, TO JE SPORT.
UVIIIIIIIJEK TVRDO Č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
šta ja to čujem? Pričao sam sa voditeljem turnira u Solinu i čujem da ekipa Garaža Pujanke možda neće doći odigrati svoju četvrtfinalnu utakmicu u utorak jer im protivnik nije želio pristat da igraju neki drugi dan jer Garaža igra u utorak ligu. Dajte garažisti šta nećete doć to bi bila sramota cilom turniru a to šta vam protivnik neće da pristane odgodit utakmicu na samo jedan dan to je kukavički i jadno. Oćito nismo svi vođeni i naućeni sportskom i fer plej ponašanju. Garaža to dođite odigrat bez obzira na sve i nemojte se spuštat na nivo tih primitivaca.
a ko vam je protivnik koji se tako sramotno ponaša?
Hvala Grga,znam da vas ždrijeb nije mazio na nijednom turniru ali vidit ćeš da će se jednom otvorit. Važno je da ostanete na okupu. Pokazali ste i jučer dozu taktičke zrelosti unatoč mladosti.
Mi nastavljamo sa našom fanatičnom obranom, a očekujem da će se probudit i fantazisti Falcao i Mišić.
Pozdravljam Dalerovce pred kojima je svijetla budućnost, a nadam se da je pred nama svijetla sadašnjost.
KIDAMO ŽILE DO KRAJA
Mi nastavljamo sa našom fanatičnom obranom, a očekujem da će se probudit i fantazisti Falcao i Mišić.
Pozdravljam Dalerovce pred kojima je svijetla budućnost, a nadam se da je pred nama svijetla sadašnjost.
KIDAMO ŽILE DO KRAJA
ivan.sk napisao:šta ja to čujem? Pričao sam sa voditeljem turnira u Solinu i čujem da ekipa Garaža Pujanke možda neće doći odigrati svoju četvrtfinalnu utakmicu u utorak jer im protivnik nije želio pristat da igraju neki drugi dan jer Garaža igra u utorak ligu. Dajte garažisti šta nećete doć to bi bila sramota cilom turniru a to šta vam protivnik neće da pristane odgodit utakmicu na samo jedan dan to je kukavički i jadno. Oćito nismo svi vođeni i naućeni sportskom i fer plej ponašanju. Garaža to dođite odigrat bez obzira na sve i nemojte se spuštat na nivo tih primitivaca.
NEMOJ PIZDIT I FILOZOFIRAT KAD NEZNAS..nama zadnji put nisu tili odgodit utakmicu i nije nam bilo 3 najbolja igraca..nebitno....kako nemogu doc igraci iz garaze?? igraju u 19 uri ligu u splitu a tek je u 21.30 utakmica u solinu...jos za nefalit i nas 3 iz konobe igramo ligu u splitu ali u 19.40 - znaci opet mozete doc prije nas i odmorit se...P.S. nama u sridu nemoze doc golman,pirija,tomicic itd...sta se mene tice ja bi igra u sridu, al ne odlucujen JA.
znam ja puno toga više nego ti. dugo sam ja u malom balunu možda i predugo kad vidim kako se nekim ekipama uvjek sve namišta i izlazi u susret a druge SMRDE. Do prije 2-3 godine istu stvar smo imali i u splitskom savezu a sada je barem pošteno i za svakoga vrjede ista pravila. mene samo zanima koja je to privilegirana ekipa koja igra protiv Garaže. budući da je to turnir u solinu sigurno je to ili onaj dadada ili konoba tomić ili cb light i oprostite ako sam koju zaboravio. Tim ekipama se uvjek nešto namišta iz godine u godinu.
Garaza igra protiv konobe tomic-Pogodia si za ove ekipe dadada i light,al konobi se dragi moj ne ugada vec godinama,dodi malo na tribine pa ces vidit kako svi navijaju da konoba ispadne zato sta su ljubomorni i pokvareni... P.S.konoba nije ekipa iz solina....a vi ako imate sta protiv voditelja koji nije tia odgodit utakmicu nemojte krivit i krivo gledat nas igrace.
nisam ljubomoran jer nemam zašto bit. ja mogu bit ljubomoran na strožanac skalice garažu pujanke kliniku sućidar sve odreda ekipa koje kad gledam vrlo malo igrača minjaju iz godine u godinu a po turnirima prolaze neloše. aj ti meni reci koliko u sadašnjoj ekipi konobe tomić ima igrača koji su igrali prije 2-3-4 sezone? biće niko ili jedan dva. i kako ću bit ljubomoran na vas, sad ste u konobi sutra nigdi ili u nekoj drugoj ekipi a ne znate ni sami kome pripadate i baš zato ajmo Kliniko, ajmo Garažo, ajmo Skalice ajmo Strožanac! Dole umjetne ekipe!
Jedna jedina stvar koja smiruje duhove je ta da se oformi kostur, a ne da onako po seljački Miro Dugeč vadi ekipe iz pehara. Pa zar je problem napraviti kostur za 64 ekipe?
Oprosti villa, ali Juras (ako je još vaš voditelj) ima veće petlje od ikoga u Solinu da namjesti satnicu i uvjeren sam da vam je postavio taj termin. Sad, ako je po dogovoru bio utorak i da se sve utakmice igraju utorkom- niko vam nije kriv.
Oprosti villa, ali Juras (ako je još vaš voditelj) ima veće petlje od ikoga u Solinu da namjesti satnicu i uvjeren sam da vam je postavio taj termin. Sad, ako je po dogovoru bio utorak i da se sve utakmice igraju utorkom- niko vam nije kriv.
Zadnja izmjena: okocha; 08 sij 2008, 03:03; ukupno mijenjano 1 put/a.