SOLIN 2007 - BOŽIČNI TURNIR
svilaja napisao:Jure napisao:Naša je utakmica u 18 sati sutra . Idemo po to 3 misto da se možemo pošteno proveselit. Proveselit ćemo se mi i sa 4 mistom al pehar je pehar
protivnik je dobar na čelu s BAŠIČEM I.
uviiiiiiiijek tvrdo č.
treče mjesto zasluženo KIDAN ŽILE, ČESTITAM DJJETI I čitavoj ekipi.
prvo mjesto POSLIJE tvrde utakmice osvojila je KONOBA TOMIČ, ČESTITKE svima a JURASU I PARLOVU M POSEBNO.
uviiiiiiijek tvrdo č.
NIKOLA TOMIČIČ je i dalje KRALJ........
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Hvala na čestitkama. Mislim da smo bili bolji iako nije bilo Mišića. Slažem se da je Nikola kralj a čestitam i Strožancu. Dobro su odigrali protiv ipak boljeg protivnika. Smiješno mi je tek da je najbolji golman turnira ovaj iz Konobe. Čovik nije branija na pola utakmica al eto nema veze. Sve u svemu turnir je bija ok. Živija
KIDAN ŽILE!
KIDAN ŽILE!
kako nije branija???nije bia samo u polufinalu jer je igra dvoransko prvenstvo u zagrebu....MIHO ti si nesto bia spominja kako je michelli-tomic lud koga placa da igra za njega...e pa ta je ekipa OSVOJILA turnir u solinu...
Zadnja izmjena: villa7; 14 sij 2008, 07:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
Ispričavam se za ovo u vezi golmana, nije bija protiv nas a za ostale utakmice ne znam. To sam samo čuja na tribini. U svakom slučaju čestitam i njemu i momčadi Konobe na osvajanju turnira. Sasvim zasluženo su osvojili, po meni nema nikakve zamjerke. Mislim da je Nikola bija najbolji igrača iako je i mali Kovač odličan. Živija.
KIDAN ŽILE!
KIDAN ŽILE!
Djetta napisao:Ispričavam se za ovo u vezi golmana, nije bija protiv nas a za ostale utakmice ne znam. To sam samo čuja na tribini. U svakom slučaju čestitam i njemu i momčadi Konobe na osvajanju turnira. Sasvim zasluženo su osvojili, po meni nema nikakve zamjerke. Mislim da je Nikola bija najbolji igrača iako je i mali Kovač odličan. Živija.
KIDAN ŽILE!
golman JE JEDNA od važnijih karika ali ipak NIKOLA T i mali KOVAČ SU zaslužniji za osvajanje turnira , to je samo moje mišljenje.
uviiiiiijek tvrdo č.
ja recimo nikad ne bi sponzorira plaćenike koji se praktički ni ne poznaju,pa se na terenu dozivaju sa momak dodaj itd.ne vridi to pehara...
više vridi jedna prava klapa u četvrtfinalu nego 77 osvojenih turnira takvih kvazi-ekipa.jeste izbrojili novce i nestali svak u nepoznatom pravcu?
više vridi jedna prava klapa u četvrtfinalu nego 77 osvojenih turnira takvih kvazi-ekipa.jeste izbrojili novce i nestali svak u nepoznatom pravcu?
Alistair McCoist
miho napisao:ja recimo nikad ne bi sponzorira plaćenike koji se praktički ni ne poznaju,pa se na terenu dozivaju sa momak dodaj itd.ne vridi to pehara...
tako je. jesi za ovo gori mislija na kidan žile i garažu, da su klape?
kun1gic napisao:miho napisao:ja recimo nikad ne bi sponzorira plaćenike koji se praktički ni ne poznaju,pa se na terenu dozivaju sa momak dodaj itd.ne vridi to pehara...
tako je. jesi za ovo gori mislija na kidan žile i garažu, da su klape?
KIDAN ŽILE I GARAŽA PUJANKE SU PRAVE LOLE....................
uviiiiiijek tvrdo č.
kun1gic napisao:jesu. jeli misliš na slavonske lole?
naše koje se znaju opustiti i zabaviti............i nisu zvjezde.
uviiiiiiiijek tvrdo č, u moje selo OGORJE ovo lito je došlo 30 ekipa na turnir, nagrade su bile dobre i bilo je lijepo vidjeti vrhunske igrače za naše pojmove , u 8 dana pobjednička ekipa je odigrala 5 utakmica , naravno uz ljubav prema balunu lijepo je i kada se nešto zaradi.