Evo jedna analiza svih klubova u ovoj sezoni, očekujem i od vas da je napišete
ZRNO SOLI - taktički i timski najjača ekipa i to je presudilo. individualno ništa posebno ali imaju svoje akcije i tako dobijali utakmice svaka im čast
DDK LOKVE - niđe veze s mozgom da oni završe 2. po meni nezasluženo i Kman i Laško su bolje ekipe od Lokvi. Užasno se lako isprovociraju kad ih Sapuni 'vriđaju' umisto da ih boli pišo ka i ostale. Ali OK sve u svemu imali su odličnih rezultata bili su konstantno dobri za razliku od nekih.
DŠR KMAN - jedno veliko razočaranje vrlo lako su mogli osvojit ligu samo da su to tili baš ih ne shvaćam igrali su vrhunski bolje od Zrna pet puta al uvatila ih je velika kriza na početku 2. polusezone.
LAŠKO CLUB - slično kao Kman po meni isti klubovi totalno. Još imaju iste dresove pa su još 'istiji'.
GRADSKI KOTAR BAČVICE - Njih san najmanje gleda, al šta san ih gleda zaključia san da u toj ekipi nema nikakve harmonije da jedan lik koji glumi nekog šefa uvik sere i tako to i zato nema rezultata inače su dosta bolji nego šta tablica govori. Za 4. misto su krivi i sami jer nisu bili baš u redovitom sastavu.
LAVANDIN ZA UMIVANJE - činjenica je da su Lavandini počei igrat odma ovako dobro odma na početku da bi se borili s Lokvama za 2. misto možda čak i više. Šteta je velika da imaju samo 6. misto i mislin da će se svi složit da su bolji od toga.
GASTRO RIBARNICE BRAČ - na početku se činilo da će i bit nešto, al totalni raspad sistema 2. polusezonu. Da je Chivas osta mislin da bi ih pristiga. Imaju neke individualce al svi ostali su sikire i motike i lopate i Nikice Jelavići.
CHIVAS - skupina izrazito mladih prosječnih igrača, biće su na lito prije početka lige igrali malo balun pa se uživii i pomislili i da znaju nešto igrat kad su igrali međusobno pa ih je u ligi naguzilo pa su odustali. Po meni nisu tribali odustat bili bi 7. 100%.
Eto od mene da čujem vas