Sto to ima u ljudima tuzno...??!!
Prvo bi sta u obranu svog voditelja (trenutno odsutnog). Sta se tice petog termina sta tebe briga i bilo koga drugog ako nisi nas clan koliko cemo mi sta placat. I da posten je jer je receno da se tako otplacuje kamera od pocetka.
Isto tako ne vidim kakve koristi tocno ima iko od nekog sta igra za nas. Sta se tice nekakvih krada a ja znam za jednu, igra san za 373287 ekipa i jedino na fesbu je taj problem se zna dogodit. Situacija u svlacionici i postivanja jedni drugih mislin da nikad nije bila bolja.
Momci koji su otisli mislin da su odlicni igraci i osobe i da niko nikome nema sta zamjerit di ce igrat. Ali zna se kako se rastaje sa nekom ekipom pogotovo kako kazete da su nesto joj i pridonili. Ako ti nesto smeta unutar ekipe onda razgovaras isprid svih. Ja ni dan danas neznan koji je problem nasta tu. Jedino znam da je Mikulic najpostenije reka da nece vise igrat i to je to. Niko nikog nece silit niti tlacit radi toga pa ovo je 5 liga ljudi.
Zato gledajte svoja posla a ako cete vridat onda se ne sakrivajte po forumima nego lipo recite u facu sta imate. Dok lola nije tu ja san otvoren za komunikaciju
Hvala i dovidenja! Odgovore i neke replike primam usmenon jer neman ja vrimena da ode gubin dane!
Lijep pozdrav!