FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

Stativa

Novi član

Post 16 vel 2015, 15:42

Glavni Sapun napisao:Pozdrav svima na forumu
Lavandin guta u odvod zrno soli sljedeću utakmicu idemo 4 u nizu da ne budemo srbini pa 3 u nizu
kako stavit ovako ko kladionicu ovdi a ne da pisem sve npr ka ovaj stativa :D :D

Evo svima upute kako to napravit ako zelite da van onako izgleda:
1. U "KLADIONICI" prognozirajte koji ce rezultati bit za sve utakmice zeljene lige iduceg kola.
2. Nakon toga uđeš kao da ćeš komentirat i objavit post.
3. Onda povise okvira za komentiranje imate lijevo od "BBCode Prognoza" okvira opciju za upisat kolo lige.
4. Upisete kolo lige (iduće 20. kolo) i on van automatski izbaci ispisane vase prognoze iz "KLADIONICE"
5. Na mjestu di pise "KOMENTAR" izbrisete i napisete nesto pametno! :P :lol: :mrgreen:

A sta se tiče mog tiketa sve prolazno! Da je bar tako u ss-a!

Pozdrav svima! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 17 vel 2015, 01:45

PR10 napisao:Preporučio bi kolegama iz Lokava da se ostave problema protivničkih ekipa, a prije svega protivničkih igrača, i da se pozabave internim problemima kao što su aposolutno nepoštivanje jedni drugih, ostalih ekipa i sudaca. Jer da imaju poštenja onda voditelji ne bi krili da je svaki peti termin u spaladiumu bespatan, onda ne bi igrali podobni, onda ne bi igrali igrači koji suigračima kradu novce u svlačionici, nebi igrali smo oni od kojih imaju koristi i puno puno sličnih stvari. Poželili ste ovim momcima sriću, onda ih pustite da igraju di žele i kako žele, jer zaslužuju barem to s obzirom da isključivo njima možete zahvaliti što se trenutno nalazite na drugoj poziciji. Lijep pozdrav

Kao prvo nismo kolege jer nitko od naših kolega nije bezobrazni LAŽOV kao što si ti!
A sad krenimo redom.Ja jesam pošten i nikad nisam krio da je peti termin u spaladiumu besplatan ali smo uredno skupljali novce od tih termina i njima podmirivali rate za novu kameru koja je koštala preko tri tisuće kuna.Znao je to svaki od mojih igrača jer to nije bila tajna.Ne znam koji su to podobni jer su kod mene u prvoj postavi uvijek igrali najbolji (najspremniji) a ne znam ni od koga sam ja to imao koristi.Jer da jesam onda sad ne bi zarađivao novce u Francuskoj, nego bi uživao od takvih koristi.Da li je netko od suigrača uzeo nekome novce, ne znam.Nismo nikog uhvatili na djelu a ja na osnovu sumnje neću suditi nikom.Prvi dokaz i taj je bivši član Lokava.Kažeš da smo ISKLJUČIVO zahvaljujući tim momcima na drugom mjestu.Tvoje potcjenjivanje i vrijeđanje ostalih mojih igrača je u najmanju ruku neukusno i zaslužuje ispriku.Uostalom ako ta vrdnja stoji onda su upravo ti naši bivši igrači podobni i svakakvi kako ti navodiš jer oni su najviše igrali i "doveli" nas tu gdje jesmo.Moji igrači nemaju problema ni sa sudcima ni s protivnicima.Uostalom dosad jedina kazna (osim kartona) je kazna Luki i to je čisti plod mladosti i neiskustva jednog osamnaestogodišnjaka.A šta se tiče problema u našoj svlačionici, nažalost NEMA IH, šta dokazuje 14 utakmica bez poraza.A ako ćemo o poštivanju svojih suigrača onda pitaj starijeg Čerinu na kakav je način otišao iz ekipe.Bez pozdrava i bez objašnjenja a o stisku ruke da i ne govorimo, za razliku od Mikulića.Pa sam im svejedno poželio sreću.Meni nije neugodno, ne znam da li je kome od njih? Sad da se vratim tebi koji si se registrirao samo da bi napao moje igrače.Sinko ne znam ko si ali znam da ti nijedna tvrdnja nije istinita pa pročitaj opet prvu rečenicu ovog teksta pa makar bio i neko od mojih bivših igrača.
<<

no_name

Član

Post 17 vel 2015, 02:54

Vinnie Jones napisao:
PR10 napisao:Preporučio bi kolegama iz Lokava da se ostave problema protivničkih ekipa, a prije svega protivničkih igrača, i da se pozabave internim problemima kao što su aposolutno nepoštivanje jedni drugih, ostalih ekipa i sudaca. Jer da imaju poštenja onda voditelji ne bi krili da je svaki peti termin u spaladiumu bespatan, onda ne bi igrali podobni, onda ne bi igrali igrači koji suigračima kradu novce u svlačionici, nebi igrali smo oni od kojih imaju koristi i puno puno sličnih stvari. Poželili ste ovim momcima sriću, onda ih pustite da igraju di žele i kako žele, jer zaslužuju barem to s obzirom da isključivo njima možete zahvaliti što se trenutno nalazite na drugoj poziciji. Lijep pozdrav

Ova recenica me izbacila iz cipela: "Ja jesam pošten i nikad nisam krio da je peti termin u spaladiumu besplatan..." :lolno: :lolno: :lolno: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ako si ti posten, Ekrem Jevric je top pjevac.

Mikulicu, ako si covik idi i ti u Zrno Soli pa da nan ovdi nije dosadno...
Ka da citan forum Lige prvaka a ne 5.A lige. Moj Vinnie sta sebi radis... Covik od 40+ godina... Da te ne znan, pomislia bi da je neki balavac a ne covik tvoje dobi...
Nisan ovca da me čoban vodi!
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 17 vel 2015, 17:32

19. kolo - komentar

Ma ajte svi u ..... samo Lavandin
Tu se svađate nešto ne znan ni ja šta ko ćevas skužit a Lavandin sam svoj klub isti igrači već 9 godinalipo i ne ulaze u tuđaposla, osim šta klubovi koji igraju protiv Lavandina 8318 puta u utakmici idu na .....
AJMO SE VRATIT ONOME JEDINO ATRAKTIVNOM I SVIJETLOM U OVOJ LIGI
PRVO KOMENTAR PROŠLOG KOLA
14.02.2015. 15:00 DŠR KMAN 3 : 5 GRADSKI KOTAR BAČVICE NISAN GLEDA JER ME NE ZANIMA
14.02.2015. 15:55 LAVANDIN ZA UMIVANJE 6 : 3 D.D.K. LOKVE Prvo se Lokve napuvale sa 3 pogotka (nije bezveze 3 srbini su) :evil: i onda su išli 643746374637 na k.... od Sapuna pa su se pripali i unervozili napravili 5 faula bia penal i zabili mi Dario zabia 4 komada i oni se ljutili ljutili a Lavandini dobili i pivali sa Sapunima i onda isprid svlačione a Lokve bile ljubomorne i gledali nas i na čelu im pisalo i mi želimo navijače
14.02.2015. 16:55 GASTRO RIBARNICE BRAČ 0 : 9 ZRNO SOLI AHAHAHAHHAHAHAHAHAH 0:9 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
GDJE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI SAPUNI SAMO TEBI VJERNI SAMO TEBI ODANI
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 17 vel 2015, 17:39

20. kolo - prognoza

21.02.2015.15:00ZRNO SOLI:LAVANDIN ZA UMIVANJE2
LOGIČNO DA ĆE LAVANDINI ZATUĆ ZRNO SOLI TU NEMA ŠTA KOMENTIRAT
21.02.2015.15:55GRADSKI KOTAR BAČVICE:GASTRO RIBARNICE BRAČ1
OVO SAN STAVIJA BZVZ ZAPRAVO ME BOLI K
21.02.2015.16:55LAŠKO CLUB:DŠR KMAN1
KMANJANI DRUKERI UVIK BILI I OSTALI
<<

SLOVENAC

Novi član

Post 17 vel 2015, 21:11

Ne znam stvarno čemu toliko dizanje Lavandina u nebesa.Navijači su mi čak simpatični ali klub? Mislim da je to onaj isti Lavandin koji je prošle sezone u trokutu s Gradelama i Sierrom namišta utakmice.U stvari ove dvi ekipe su Lavandinu pustile utakmicu a Sierra toliko očito da je bilo gadljivo.Podsjeća li vas na nekog u HNL-u.
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 17 vel 2015, 21:46

E alo slovenac moga bi ti malo pripazit šta pričaš ipak su Sapuni opasni navijači mogli bi ti saćekušu isprid zgrade napravit :evil: :evil:
Šta se tiče Lavandina ne diže se u nebesa ON JE U NEBESIMA. Sudbina je navela Sapune da navijaju za njih, a ti ne znaš tu priču zato pssst
<<

SLOVENAC

Novi član

Post 17 vel 2015, 22:11

Lavandin za umivanje a crn? Ni sapuni ga ne mogu oprat a ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 18 vel 2015, 10:59

Opet nisi informiran... Nemoj pričat kad imaš krive informacije crn je jer smo USTAŠE
A i na ovom grbu na forumu je bil, i svugdi je bil kad je u ovom elektronskom prikazu samo je na transparentu crn
<<

PR10

Novi član

Post 18 vel 2015, 12:44

Loliću (Luliću), davno je jedan filozof reka, dvoličnost je odlika slabića. A bilo bi dobro da ti imaš samo dva lica!
<<

Stativa

Novi član

Post 18 vel 2015, 12:47

20. kolo - prognoza

21.02.2015.15:00ZRNO SOLI:LAVANDIN ZA UMIVANJE1x
Zrnu soli u nijednoj utakmici protiv Lavandina nije bilo lako. Po igri i rezultatima Zrno soli je daaaaaleko ispred svih na čelu sa profesorom i pravnikom gaze kroz ligu i ne vidim kako mogu ispustit prvo misto. Lavandin ponavljan, odusevljava u zadnjih par kola i vrlo je vazno da ih se svati ozbiljno. Ko zna.... Ako se potrefe rezultati moguca je i 4. liga za Sapune! :wink:
21.02.2015.15:55GRADSKI KOTAR BAČVICE:GASTRO RIBARNICE BRAČ1
Gastro bez najboljeg igraca i Bacvice bez po ekipe. Ipak Bacvice.
21.02.2015.16:55LAŠKO CLUB:DŠR KMAN1
Posto Kman nije nista pokaza protiv ekipa u gornjem domu ocekujen da Laško uzme sva 3 boda. Vraca se najvazniji igrac Laskog i vidit cemo da li in je ova duga pauza godila. :D
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 18 vel 2015, 13:13

Idemo što dalje možemo, samo Sapuni će se upola smanjit odemo li u 4. ligu... Em šta se igra priko tjedna (škola, može se picat al ne svaki tjedan) i na gripama je, nije to neki problem ali za neke budale tamo je problem... i za kraj KAKO ĆU PALIT PIROTEHNIKU U DVORANI? Ajde daj je bar vikednom bilo bi dobro...
Zadnja izmjena: admin; 18 vel 2015, 13:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Nema potrebe za neposrednim citiranjem posta!
<<

Stativa

Novi član

Post 18 vel 2015, 14:40

Sva srica pa se 4. liga igra nedjeljom.
Zadnja izmjena: admin; 18 vel 2015, 14:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Nema potrebe za neposrednim citiranjem posta!
<<

Glavni Sapun

Novi član

Post 18 vel 2015, 19:53

AL JE? Ne pratim brate al to je dobra vijest meni je rečeno drukčije! Hvala na informaciji!
Onda ima nade za nas odemo li u viši rang, ali opet ostaju ostali problemi. :( :cry:
<<

SLOVENAC

Novi član

Post 19 vel 2015, 00:11

Bravo admine, svaka čast.
Na forumu ove lige se vriđa srbe, veliča ustaše i pljuje se po ljudima.Ksenofobija, šovinizam i klevetanje.Sve tri stvari utužive i zabranjene zakonom a admin spava.Spavaj ti spavaj dok ne budeš morao na jedan mali informativni razgovorčić.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2014/2015