06 stu 2014, 13:38 Postao/la jafast
05.11.2014. 15:00 KATIĆ MONT 4 2 ISSA - CAFFE BAR KAŠTELET
ovo je meni iznenađenje kola, utakmicu nisam gleda ali nešto se loše dogodilo issi kad je ovakav rezultat, ne želim katić mont omalovažavat ali mislim da je issa jača od njih i u svakom slučaju im čestitam na pobjedi je issu nije lako dobit
05.11.2014. 15:50 SVETI JAKOV - TWIST OFF 2 4 KONTRA
eto zakon velikih brojeva napokon došao na svoje, kontra je zadnju utakmicu odigrala dosta rezervirano pa sam i očekivao da će ovu ići na sve ili ništa, inače utakmicu nisam stigao pogledat, pa ako neko nešto zna neka napiše
05.11.2014. 16:45 D PROJEKT 2 3 KONOBA ANTONICA
ni ovu utakmicu nisam gleda, ali po rezultatu izgleda da je bilo tisno, d projekt je dosta pomlađen i ima tu par dobrih igrača, vidim jedino problem u njihovoj organiziranoj tj neorganiziranoj igri... kad se bolje upoznaju vjerovatno će to biti tvrdi orah za sve...
05.11.2014. 17:35 POLIKLINIKA MATULIĆ 1 1 FIRULE 1967
ovo je bila neloša utakmica i matulić je ovo triba privest kraju na iskustvo, firule su dosta stihijski odrađivali napade i sam Bog ih je spasija poraza i to onog teže vrste... ali ono šta mi je neshvatljivo kod matulića je da kod vodstva 1:0 i 3 minute do kraja onako loše brane prostor na 7-8 metara, gol za izjednačenje desetinku prije kraja susreta ide na dušu dvojice centralnih koji krivo stoje, po mome kada braniš napad sa igračem-golmanom onda stojiš u kućicu, a tu se livi zid kućice nakrivija poprilično što je omogućilo firulama tri dodira baluna kroz prostor pred golom da bi poentirali na drugu stativu... totalna konfuznost matulića u toj situaciji koštala su ih 3 boda... valjda su nešto i naučili... da dodao bi i loše postavljenog golmana u toj prilici, da je bio samo pola metra-metar vani stiže zadnji pas i postaje junak, ovako....
05.11.2014. 18:30 MOJSHOPPING.COM 1 1 KLJACI
utakmica u kojoj je mojshopping trebao privest kraju bar sa 2 razlike, ali valjda neiskustvo ili prevelika želja su ih spriječili u tome, još kad onako nespretno dobiješ gol a trebao si povesti sa 2:0 baca ekipu u očaj i teško se vraćati, kljaci su čvrsta ekipa i teško se probije njhov blok... pohvalio bi golmana mojshopinga ovom prilikom, kako čovik baca balun rukom mnogi igrači ne mogu ni nogom, precizno brzo i dovljno jako a opet dovoljno "slabo" da njegov igrač može primiti tu loptu, šteta šta Ante Klepić nije iskoristio bar jednu od 2 šanse za poentirati u takvim situacijama, a jedna u prvom poluvremenu je bila za dlaku. još bi samo dao prijateljski savjet prijatelju Peri Pivčeviću: pero oslobodi se navika iz mlade lige, tu je 5 igrača u polju i moraš se brže oslobađat baluna da se ne dovodiš u nezgodne situacije.
05.11.2014. 19:20 TURNOVAC 0 4 ELEKTRODALMACIJA
šta reć za našu utakmicu, ne volim prognozirati, ali zato mogu analizirati. prvo čestitke mojoj ekipi na pobjedi i čestitke protivniku na fer i korektnoj borbi, uz želju da im krene ali naravno posli nas. utakmica je bila dovoljno žustra i borbena, imalo se šta vidit i dostojna je 2 veteranske lige. bili smo na početku dosta ravnopravni i kad nije ušlo ono od stative na moju krivu procjenu onda sam bija siguran da jučer neću dobit gol. taj balun je ima neku zajebanu rotaciju i kako je krenua mislija sam 100% da ide van gola zato nisam ni reagira, kad sam vidija da odskače od parketa put stative pomislija sam u sebi:"pa neće valjda". šta bi bilo da je to ušlo ne znam, ali znam da su moji utakmicu relativno bezbolno priveli kraju. normalno opet pad koncentracije kod nekih igrača i pad "cukra" pri kraju utakmice uzrokuje sitne greške koje mogu dovest do gubitka bodova, ali eto hrabre je ovaj put pratila sreća
"I'm saint, not a sinner
I'm soul, not a river"
jaf