rezime kola...
ODGOĐENO ZRNO SOLI CHIVAS odgođeno jer je chivas najvjerojatnije odustao od lige.možda je tako i najbolje
17.01.2015. 15:55 GRADSKI KOTAR BAČVICE 5 5 D.D.K. LOKVE ovo ću na kraju
17.01.2015. 16:55 LAŠKO CLUB 3 1 LAVANDIN ZA UMIVANJE golman darovao pobjedu laškom,a lavandin toliko nemoćan da nije mogao dat više od gola a laško igralo bez golmana
17.01.2015. 17:50 DŠR KMAN 2 1 GASTRO RIBARNICE BRAČ utakmica mogla otići na obe strane ali kman što sretno što spretno na kraju slavio
e sad baće-lokve 5-5. 1o golova a nitko ih se i ne sjeća zbog izljeva gluposti i neinteligencije na terenu. zanima me kako će udruga odreagirati na sve što se dogodilo,pretpostavljam da će opet zatvorit oči i oprat ruke.
1.ono što ekipa bačvica radi kroz cijelu sezonu,vriđa,prijeti i udara suce,je u najmanju ruku nedopustivo ali očito su neke ekipe privilegirane za takvo ponašanje
2.a sad sa ove utakmice. Igrač sa brojem 8 nakon nekakvog naguravanja sa suparničkim igračem unosi se sucu u lice uz par ''lijepih'' riječi, a sudac ništa.U roku par sekundi voditelj lokvi mu kaže da nije u pravu a 8-ica ga gurne,bolje reći baci na klupu ispred suca i još 20-ak ljudi. i naravno nastane naguravanje a hrabri sudac uzme crveni karton i kad je valjda skužio kome ga mora dati spremi crveni i uzme žuti karton. Sudac Doljanin
3.sudac DUVNJAK daje broju 4 iz bačvica drugi žuti karton a ovaj mu se najprije unosi u lice i gura ga uz par lijepih riječi.zatim ih rastavljaju,a nakon toga broj 4 skače na suca u namjeri da ga udari nogon ali faljiva i povlači ga za dres dok sudac nije završo na podu. zatim suci prekidaju utakmicu dok se ovi kao smire,a oni nakon toga dobili još jedan crveni.
Zanima me kolike će biti suspenzije jer nekim igračima nije prvi put ove sezone da prijete i udaraju suce,ali očito su neke ekipe privilegirane. iz kojih razloga,ne znam. ili iz straha ili utjecaja koje neki voditelji imaju u udruzi.
ako je razlog strah od batina ili ne znam čega onda neka udruga angažira policajca na utakmici pa da se može igrat nogomet jer ostale ekipe plaćaju da bi igrale a ne gledale kako se mlati njih i suce i prolazi lišo,a kad oni urade isto stižu sankcije po kratkom postupku. a ako je razlog utjecaj nekih ljudi pa onda osnujte stranku i pustite ljude da igraju. kad ostali igrači uzvrate ili odmahnu ljutito nešto sucu odmah dobiju karton i tako treba bit,ali nemojte imat dvostruka mjerila
a što se tiče sudaca duvnjak i doljanin i delegata agića baš me zanima jesu li podnijeli udruzi ikakav izvještaj jer da netko baci voditelja suparničke ekipe a oba suca ne reagiraju,i da se suce nagurava po terenu i baca na pod je apsolutni debilizam i ne bi trebalo proć nekažnjeno.
osobno ne očekujem nikakve pomake,ali se nadam iznenađenju
znam da je dosta ljudi gledalo utakmice pa bi molio da se očituju ako imaju šta za reć