16 tra 2013, 21:15 Postao/la FRAFO
Evo moje prognoze glede borbe za ostanak:
ARTEM (Colo Colo, Dujmovača, PB Split) 25 bodova / 15%
-s 9 uzastopnih poraza doveli su se u neugodnu situaciju, ali posljednje 2 utakmice su odigrali dobro protiv renomiranih protivnika i uzeli 4 boda, te će po svemu sudeći ostati u ligi. Već sljedeće kolo mogu pobjedom protiv Colo Cola osigurati ostanak, a i bod im ne bi bio loš...
DUJMOVAČA D.O.O. (Hercegovac, Artem, Orbico) 24 boda / 35%
-cijelu sezonu su tu negdje iznad zone ispadanja i nikako da se odvoje. Do posljednjeg kola bi mogli strahovati za prvoligaški život, ali mislim da će u posljednja 2 kola uzeti 4 boda koja bi im mogla biti dovoljna za ostanak.
DOMUS (Kidan žile, Is Deutsche, Zlatko Celent) 24 boda / 40%
-prije sezone su figurirali kao siguran putnik u 2.ligu, ali na terenu su se pokazali kao vrlo dobra momčad koja je dobrim dijelom sezone bila po sredini tablice. Na žalost, u posljednja 4 kola su upisali poraze koji ih guraju prema 2.ligi, a s obzirom da im je do kraja raspored izuzetno težak ne bi me čudilo da ispadnu iz lige...
COLO COLO (Artem, Kidan žile, Zlatarna Dvornik) 22 boda / 40%
-sezonu su otvorili s 9 poraza i mnogi su ih odmah otpisali kao sigurne putnike u 2.ligu. Ali malo-pomalo Colo Colo se diže i sada su u situaciji da sami odlučuju o svojoj sudbini, a da su dobili samo polovicu od brojnih prokockanih pobjeda sada bi bili u zlatnoj sredini...
ORBICO (Zlatko Celent, Zlatarna Dvornik, Dujmovača) 20 bodova / 70%
-s obzirom na stanje na tablici Orbico je najizgledniji kandidat za 2.ligu, ponajviše zbog toga što sami ne odlučuju o svojoj sudbini. Ostanak u ligi im u ovom trenutku bježi 4 boda, a realno je očekivati da će im trebati 2 pobjede u zadnja 3 kola iako možda ni to neće biti dovoljno...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!