FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 23 ruj 2012, 08:11

Koliko je ostalo na kraju?
Dvornik...since 1474
<<

yanakiss

Novi član

Post 23 ruj 2012, 08:16

torres19 napisao:
10 napisao:počelo je počelo :)

Šta se ti smiješ i tebi su sudili penal

ali za razliku od DONA, ASEVI se nisu bunili na sudacke odluke, sad samo neznam jeli do suca ili do ekipe, sta ti kazes?
<<

IRA

Česti član

Post 23 ruj 2012, 10:10

BobyThePoliceman napisao:Koliko je ostalo na kraju?

2:2
<<

uma bara uma*

Novi član

Post 23 ruj 2012, 11:22

@bobby ima li mista?
jebo majicu bez kapuljače
<<

torres19

VIP član

Post 23 ruj 2012, 11:29

yanakiss napisao:
torres19 napisao:
10 napisao:počelo je počelo :)

Šta se ti smiješ i tebi su sudili penal

ali za razliku od DONA, ASEVI se nisu bunili na sudacke odluke, sad samo neznam jeli do suca ili do ekipe, sta ti kazes?

Pola-pola je malo do jednih a malo i do drugih ,s tim da je penal čist.
Don ionako uvik nađe razlog poraza ili u sucu ili u nedolasku svojih igrača ili u sportskoj nesreći,dogodi se tu i tamo da prizna čist poraz ali rijetko.
A kad dobije onda je to briljantna taktika u njegovoj režiji isti je Murinjo pravi motivator.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 23 ruj 2012, 11:50

uma bara uma* napisao:@bobby ima li mista?

Šta ce golgeter rec na ovaj upit??
Dvornik...since 1474
<<

uma bara uma*

Novi član

Post 23 ruj 2012, 12:12

BobyThePoliceman napisao:
uma bara uma* napisao:@bobby ima li mista?

Šta ce golgeter rec na ovaj upit??

NAPOKON!!!
jebo majicu bez kapuljače
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 23 ruj 2012, 15:42

uma jedino moze razocarat za stolom ;)
Puni sve...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 23 ruj 2012, 16:08

Da, Don je govno. Kao prvo cestita sam protivnicima na zasluzenoj pobjedi i otisa u njihovu svlacionicu to napravit. Penal ne da nije bio, nego nije boi ni faul jer je bilo VAN kaznenog prostora, a golman ga nije ni dotaka. Nije sudio sudac koji je to trebao sudit nego onaj s drugog kraja terena koji to nikako nije mogao vidit. I kad smo vec kod toga onda je golmanu triba dat crveni, a ne zuti karton, a posto nije ima pojma i ni di je ni sta je onda je isao na kompromis pa mu dao zuti. Ne trazim ja alibije za poraz ni u cemu, mi smo bili losi, slabo smo odigrali, bez obzira na izostanak ponajboljih igraca, svejedno smo morali bolje, to nije alibi niti ja glumim Mourinha. Procitajte prethodni post di sam najprije cestita protivnicima koji su nas pametnom igrom dobili, a koji su bili prisutni znaju da sam im cestitao kolektivno i u svlacionici netom iza utakmice i bili su fer i korektni i na njih nemam nikakve zamjerke nego na suce i losu igru mojih igraca. Sad izvolite opet pljuvat po meni, slobodno.., mada mi se cini da to jedino Torres radi koji vise i ne spada u ovu ligu, a poznat je da voli srat i podjebavat druge dok kad se njega takne onda ga nema nigdi i brise komentare kao lani. Svejedno, hvala Torres, ljudino..
Zadnja izmjena: DON FABIO; 23 ruj 2012, 21:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
F-OFF!!!
<<

JA_SAM

Član

Post 25 ruj 2012, 19:34

DON FABIO napisao:Da, Don je govno. Kao prvo cestita sam protivnicima na zasluzenoj pobjedi i otisa u njihovu svlacionicu to napravit. Penal ne da nije bio, nego nije boi ni faul jer je bilo VAN kaznenog prostora, a golman ga nije ni dotaka. Nije sudio sudac koji je to trebao sudit nego onaj s drugog kraja terena koji to nikako nije mogao vidit. I kad smo vec kod toga onda je golmanu triba dat crveni, a ne zuti karton, a posto nije ima pojma i ni di je ni sta je onda je isao na kompromis pa mu dao zuti. Ne trazim ja alibije za poraz ni u cemu, mi smo bili losi, slabo smo odigrali, bez obzira na izostanak ponajboljih igraca, svejedno smo morali bolje, to nije alibi niti ja glumim Mourinha. Procitajte prethodni post di sam najprije cestita protivnicima koji su nas pametnom igrom dobili, a koji su bili prisutni znaju da sam im cestitao kolektivno i u svlacionici netom iza utakmice i bili su fer i korektni i na njih nemam nikakve zamjerke nego na suce i losu igru mojih igraca. Sad izvolite opet pljuvat po meni, slobodno.., mada mi se cini da to jedino Torres radi koji vise i ne spada u ovu ligu, a poznat je da voli srat i podjebavat druge dok kad se njega takne onda ga nema nigdi i brise komentare kao lani. Svejedno, hvala Torres, ljudino..

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA.......
<<

FRAFO

VIP član

Post 26 ruj 2012, 11:44

LOBBY BAR SPLIT - MERTOJAK 2
-s obzirom na rezultate 1.kola, Mertojak je favorit u ovom dvoboju. Bez većih problema su svladali Pisturu, a "Dinko-boys" su u sezonu ušli s novom ekipom i novim imenom, i već u 1.kolu najavili da ni ove sezone neće biti ništa od njih...
MASLINICA - STANOUPRAVA 1
-ovdje je riječ o dvije vrlo dobre ekipe, ali koje se rijetko skupe u punom sastavu. Malu prednost dajem "dalmatincima" koji su ipak mlađi i ambiciozniji...
NESLANOVAC CB PISTURA - BILI AS 2
-Bili As ima vrlo dobru ekipu i po meni su jedan od favorita za naslov. S druge strane Pistura je jako oslabljena neigranjem troje suspendiranih igrača, a još im je Budimir otišao u Max&Moris... Po meni sigurna dvica
ANDORA - BILI 9 2
-Andora je po meni jedan od glavnih kandidata za povratak u 4.ligu, dok su Bajdine trupe visokom pobjedom protiv neugodnog Spinuta najavile solidnu sezonu...
MNK ŠOLTA - PISMON ZVATI 2
-dvoboj dvoje ugodnih iznenađenja 1.kola; iako je Šolta iznenadila favorizirane "grmove" ja im nekako ne vjerujem i radije tipujem na iskusne "pivače"
NEGRO SPINUT - GRM I TUNJ 2
-obje ekipe su razočarale u 1.kolu i neće biti lako poraženome u ovom susretu; prednost dajem mladim i lepršavim "grmovima"
BATERIJA - KACUNAR 2
-iskusna Baterija je već davno uhvatila veteranske godine i sa svakom novom sezonom im je sve teže se nositi sa mladim i bržim ekipama koje dolaze...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

torres19

VIP član

Post 26 ruj 2012, 15:30

DON FABIO napisao:Da, Don je govno. Kao prvo cestita sam protivnicima na zasluzenoj pobjedi i otisa u njihovu svlacionicu to napravit. Penal ne da nije bio, nego nije boi ni faul jer je bilo VAN kaznenog prostora, a golman ga nije ni dotaka. Nije sudio sudac koji je to trebao sudit nego onaj s drugog kraja terena koji to nikako nije mogao vidit. I kad smo vec kod toga onda je golmanu triba dat crveni, a ne zuti karton, a posto nije ima pojma i ni di je ni sta je onda je isao na kompromis pa mu dao zuti. Ne trazim ja alibije za poraz ni u cemu, mi smo bili losi, slabo smo odigrali, bez obzira na izostanak ponajboljih igraca, svejedno smo morali bolje, to nije alibi niti ja glumim Mourinha. Procitajte prethodni post di sam najprije cestita protivnicima koji su nas pametnom igrom dobili, a koji su bili prisutni znaju da sam im cestitao kolektivno i u svlacionici netom iza utakmice i bili su fer i korektni i na njih nemam nikakve zamjerke nego na suce i losu igru mojih igraca. Sad izvolite opet pljuvat po meni, slobodno.., mada mi se cini da to jedino Torres radi koji vise i ne spada u ovu ligu, a poznat je da voli srat i podjebavat druge dok kad se njega takne onda ga nema nigdi i brise komentare kao lani. Svejedno, hvala Torres, ljudino..

Dobro si mu spustija uvik gura nos di mu nije misto i komentira ono šta ga se ne tiče,običan smrad taj Tores hehehe
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DON FABIO

VIP član

Post 26 ruj 2012, 19:09

Necu se s tobom prepucavat, imas drugu ligu i pisi tamo
F-OFF!!!
<<

IRA

Česti član

Post 26 ruj 2012, 20:30

Molija bi nekog ko zna neka mi kaže kolika je cijena ove naše lige jer nemogu nać na stranici, uspija san nać samo iznos prve rate, hvala unaprijed!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 26 ruj 2012, 21:17

9800 mislim
F-OFF!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013